41 kere maşallah. Sabah 6 dan beri takipteyim bende. Mükemmel bir çalışma olmuş. Sonuç ta mükemmel. Elinize emeğinize sağlık. Yaz temizliği bitmiş. Darısı başımıza inşallah..
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim. İnşallah, sizden de bekleriz
Ellerine sağlık berkay hocam.Ellerinize sağlık kaç günde bitti?Kitap okur gibi okudum.Herhalde ben böyle uygulama yapsam binmem arabaya salona çekerim.O kadar uğraşmışım tekrar göze alamam kirlenmesine.Ciddi anlamda emek ve uğraşma var.Nazar değmesin.
Teşekkür ederim, toplamda 3 gün sürdü. Benim de hiç binesim yok, otoparkta tek kişilik yere park ettim duruyor
@Berkay,

kardesim eline sağlık polisajinda hayırlı olsun
Abi teşekkür ederim, hediyelerin için ayrıca teşekkürler. Vinil koruyucuyu göğüse denedim ama olmadı sanirim plastik malzeme olduğu için. Kapı içlerinde değerlendiriyorum.
Berkay abi ellerinize sağlık,
@s-Works de polisaj için emeğine sağlık. Siz resmen yeni başlayanlara yani içinde bende olan gruba ders niteliğinde uygulama ve fotoğraf paylaşımı yaptığınız için çok teşekkür ederim.
Ürünlere gelicek olursam diyiceğim bir söz yok kağıt kalem hazırlayıp sizin kullandığınız ürünleri listeleyip almaya başlasam 1 2 ayını alır herhalde
VP versoyu 1:5 oranda kullanmanızın sebebi herhalde bayadır temizlik yapılmadığı için.
Kardeşim çok teşekkürler, ders vermek haddime değil sadece yaptıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Malzemeler zamanla olur, sindire sindire acele etme
af versoyu sadece koltuk kızaklarında ve fitillerin kirli yerlerinde kullandım. 1:5 ideal bir irqn çünkü kirli bölgeler doğal olarak.
Maşallah fotoğraflar çok güzel detaylı anlatım olmuş elinize sağlık...
Çok teşekkürler
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Elinize sağlık 

haha sağ olun hocam
Maşallah
@Berkay ellerine sağlık , astra kendine gelmiş.. Bu çizikler hep yıkama çizigi mi
Yarışmaya hoşgeldin.
Yıkama çiziği, kedi çiziği ne ararsanız var

Zaten konu açacaktım bari ben de katılayım dedim Ahmet hocam

Teşekkür ederim yorum için.
Maşallah hocam büyük emek vermişsiniz, elinize kolunuza sağlık
Çok teşekkürler
Maşallah , ellerine sağlık , iç-dış kondisyonu mükemmel olmuş . Yapılan işler , seçilen ürünler , detaylı fotoğraflar hepsi çok iyi .
Teşekkür ederim hocam, beğenmenize sevindim
Çok teşekkürler, iyi anlamışsınız beni. Çekindim açıkçası bunu paylaşmadan önce, hatta kararsız kaldım. Görüp okuyup etkileşime girmeyenler biraz tehlikeli gibime geliyor.. Keşke beni engelleseler de bundan sonrakileri görmeseler. Sizlerin de güzel dilekleriyle inşallah başımıza iş gelmeyecek
Maşallah ellerinize emeğinize sağlık, çok güzel fotoğraflar ile çok güzel hemen herkese ders niteliğinde bir uygulama

Yarışmanın da 1. belli artık geriye 2. ve 3. kaldı
Kısmet hocam artık

Çok teşekkürler yorum için
Vay Maşallah,detayın dibi olmuş girmediğin bi egzozun içi kalmış sanırım
Elinize sağlık,renk hem lacivertin hem siyahın tadını veriyor olmalı.Araca tekrar Maşallah
Evet hocam gündüz koyu mavi, gece siyah oluyor. Gece rengini anlamak çok zor, bir çok kişi siyah zannediyor

Teşekkürler.
Çok güzel bolcana fotoğraflı mükemmel sıralı bir anlatıma sahip konu olmuş

Elinize sağlık güle güle kirletin diyeceğim ama ben olsam korkudan kirletemezdim bu kadar temizlik üstüne
Teşekkürler hocam, eninde sonunda kirlenecek ne yapalım