Dün sabah uyku tutmadı, kalkayım 2 saat hızlıca arabayı yıkayayım dedim.Acele etmem gerekiyordu çünkü hatunu bir yere götürecektim.Maazallah geç kalırsak çenesinden kurtulmak imkansız.
Hemen malzemeleri alıp aşağı indim;
Öncesiyle başlayalım adet üzere;
Vee jantlaara VP dragon uyguladım.Temizlik özelleği en üstün ürünlerden biri olduğu için zamandan taşarruf edeyim dedim.Benim gibi jant, lastik temizlemeye doymayan bir adamın biraz önünü kesiyor bu ürün.
Davlumbaz için yine Arexons Fullcron kullandım.Davlumbazlarda muhteşem çalışıyor bu ürün.En azından Ceviz kadar iyi.Fırçalamadan indirdi bütün kirleri.
Jant ve davlumbaza su tutup duruladıktan sonra hemen ceviz pre-wash ile ön yıkama işlemimize başlıyorum.
Üstüne hiç durulamadan AD Magifoam ile snow foam uyguluyorum.bir şampuan bu kadar güzel köpürür arkadaş.Beni mest ediyor.
Köpüğün çalışmasını beklerken yine tatmin olmayarak jantlara söyle bir wooly ile bir dalıverdim.Temizleyici olarak Tutlewax ın bir jant temizleyicisini kullandım.Fena ürün değil de hani.İş yapıyor.
Durulanıp kova yıkamasına geçiyorum..Şampuan olarak bu sefer Adams car wash u tercih ettim.
Yine panel panel eldiven değiştirerek yıkamamı yaptım.
Duruladım, aracın artık sünger vurulacak kadar temiz olduğuna kanaat getirince Soft99 un Kiwami li şampuanı ile bir tur yıkadım.Kendi süngerine şampuanı döküp döküp araca yedirdim.Sonrasında tekrar duruladım.Boncuklaamanın azaldığı yerlere tekrar canlılık getirdi ve güzel bir boncuklama sağladı.Bu ürünü alalı neredeyse 1 sene oldu yeni sıra geliyor.Ama oldukça beğendim.Biterse bir daha alırım yani.Deneyeceğim bir şampuanı daha var bakalım ona ne zaman sıra gelecek.
Artık finaller.Bu arada hatun aradı, saatin farkında mısın dedi.Ben bir telaşla toplandım.Daha lastik parlatmadım, plastik aksama girmedim, davlumbaz parlatılmadı falan ...neyse artık diyerekten görevi ifa etmeye gittim.
Bitti mi bitmedi, işimizi bitirip eve dönünce ben işe geç kalma pahasına lastiklere parlatıcı sürmeden gitmem diyerekten Würth lastik parlatıcı ile aşağı koşaraktan indim.Yalnız arkadan bu adamı psikoloğa götürecem diye bir homurdanma duydum
Lastikler ürünü sürüp eve çıktım, duş alıp üstümü değiştirdim.Aşağıya indiğimde karşılaştığım manzara