Bugün değilde pazar günü yaptığım temizliği bugün ancak atabildim. Hem yıkayıp hemde fotoğraf çekmek tek başına gerçekten çok zor oluyormuş. Eksiklerim ve yanlışlarımla birlikte ilk uygulama paylaşımım kusurlarımı mazur görün lütfen ama düzeltinde
ÖNCE KİRLİ HALİMİZ : Çok aşırı kirli değil kaba bi otopark tozu ve uzun yol lekeleri mevcut
Ekli dosyayı görüntüle 7811
Ekli dosyayı görüntüle 7815
Ekli dosyayı görüntüle 7816
Ekli dosyayı görüntüle 7817
HAZIRLIK: 50 ml ANSF+150ml ceviz karışımını kwazara önce su sonra karışım olarak ekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 7818
Ekli dosyayı görüntüle 7819
Ekli dosyayı görüntüle 7820
Şöför koltuğuna perona girip çıkarken kirletmemek için servis kılıfını takıyorum. Bagajıda fazla ıslatmamak ve kirletmemek için nalburdan aldığım muşambayı seriyorum. Evde boş bidonda kalmadığı için bimden aldığım içme suyunu kullandım bu seferlik
Ekli dosyayı görüntüle 7821
ÖN YIKAMA : Uzun yol kalıntıları için tosbağanın tar&sap remover'ı sprey şeklinde uyguluyorum. Korumaya zararı nedir pek bilmiyorum ama iyi iş çıkarıyor.Jantlarada vp dragons breath sıkıyorum. Onlar iş yaparken bende kwazar ile işe koyuluyorum.Köpük kıvamını siyah başlıkla seviyorum ama her panel yarısında tekrar pompalıyorum. O biraz uğraştırsada benzinlikçi tayfa olarak katlanıyorum. Maalesef peron arkası saat 12 civarı olmasına rağmen bir anda dolduğu için fazla fotoğraf çekemedim. Hızlı ve kabaca dış detaylara giriyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 7822
Ekli dosyayı görüntüle 7824
Ekli dosyayı görüntüle 7827
Ekli dosyayı görüntüle 7823
Ekli dosyayı görüntüle 7831
Durulama sonrası 4 aylık fusso coat üzerine+ 1 aylık fukupika spray advance durumu:
Ekli dosyayı görüntüle 7832
YIKAMA: Kova yıkama öncesi kwazarda kalanlar ile detaylara giriyorum.Jant ve lastik içinde bilbery+1 kapak Vp pH neutral Snow Foam kulanıyorum. ve bilbery leke yapmasın diye secho ile duruluyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 7833
Ekli dosyayı görüntüle 7834
Ekli dosyayı görüntüle 7835
Ekli dosyayı görüntüle 7836
Araç zaten aldığımızdan bu yana polisaj istediğinden şimdilik tek kova ile yıkamaya geçiyorum.Şampuan olarak Vp concentrated kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 7837
Kurulama&Finish: Kurulamaya geçmeden önce paspasları çıkartıp apc ile fırçaladıktan sonra kurumaya bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 7838
Kurulamada Gyeon silk dryer kullanıyorum. Güzel iş yapıyor hiç sıkmadan kurulamayı bitiriyorum. Kapı altları ve içleri içinde gojonun mavi büyük havlusunu kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 7839
Hızlı cila ve fussonun koruyucusu olarakta tekrar fukupika ile geçiyorum.
Dış plastikleride parlak sevdiğimden sonax ile geçiyorum. Uygulamada Aliexpressden yeni gelen süngerleri kullandım ama hiç memnun kalmadım. yanımda da başka sünger olmadığı için bu seferlik böyle idare ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 7849
Ekli dosyayı görüntüle 7840
Jantlarada yılbaşı indirimlerinde aldığım CG Wheel Guard'ı ilk kez uyguluyorum. Maalesef yine alinin süngerlerine mecbur kaldım.Ama yinede güzel bir parlaklık kattı. Lastiklerede yine ilk kez Meg Endurance uyguluyorum parlaklığı sonaxın mavi jelden daha çok hoşuma gitti bakalım kalıcılığı nasıl olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 7841
Uygulamada birçok yerde unutsam da finalde bol bol fotoğraf çektim
Ekli dosyayı görüntüle 7842
Ekli dosyayı görüntüle 7843
Ekli dosyayı görüntüle 7848
Ekli dosyayı görüntüle 7847
Ekli dosyayı görüntüle 7846
Buraya kadar okuduğunuz(dayandığınız) için teşekkürler. Kusurlarım ve hatalarım affola