Bende bir yıkama durumu atayım dedim dayanamadım

Konya ilinin Taşkent ilçesinde yaşıyorum. Çok küçük bi ilçe o yüzden çok kısıtlı imkanlar var .Elimizden geldiğine aracımızı dikkatli yıkamaya, temizlemeye çalışıyoruz.Şimdiden hatalarımı, eksiklerimi söylerseniz sevinirim.
Kirli fotoğraflarımızı çekmeyi akıl edemedim üstadlar

Fotoğraf konusunda baya gelişmem lazım onu farkettim bu yazıyı yazarken

Şimdiden özür dilerim fotoğraflar konusunda ...
Araç bayağı kirliydi.Konya-Taşkent yolunda genişletme çalışmaları var.Git-gel yaparken toza bulanıyoruz.Lastiklerin yanak hallerinden anlayabilirsiniz durumu

Temizliğe jantlardan başladık.
Jant temizliğimin ardından Valet Pro Dragon Breath ile demir tozu temizliğimizi yaptık. Yollardaki çalışmalardan dolayı baya demir tozu biriktirmişiz.
Jantlardan sonra Valet Pro Advenced Naturel Snow Foam ile 2 defa ön yıkama yaptım.Özellikle jantlar ve aracın etek altına 2. seferde bol kullandım malzemeyi.
Kovayla yıkama şamuanı olarak Gyeon Bathe+ kullandım.2 sefer kullandığım bir ürün.1. Sefer kullandığımda pek fark etmemiştim ama bu kullanışımda araç daha geç kir tutuyor gibime geldi.Aracımda seramik kaplama olmasına rağmen. Uzun vaeli kullanım deneyimimi isterseniz paylaşırım.
Yıkama sonrası kurulamamız Wizard of Gloss Blue Marin ile oldu. Bezi ilk kez kullandım. Ve gerçekten diğer peluş kurulama bezlerinden çok daha iyi arkada su izi bırakmadan temizliyor.Benim aracımdan sonra beraber çalıştığımız okul müdürümüzün aracını da yıkadık. 2 aracı kuruladı buna rağmen performasından bişey kaybetmemişti. en az 1 araç daha kurulardı havlu. Gerçekten işimi çok kolaylaştırdı.Beni mutlu den bir ürün
Lastikelerimize 3D Magic sürerek sonlandırdık.
Akşam olmaya başlamıştı . Halı saha maçına yetişecektim.Final fotoları hesap makinesiyle çekilmiş gibi çıkmış

sonradan farkettim.Şimdiden özür dilerim fotoğraf kalitesizliği için. Olursa sonraki paylaşımımda düzeltmeye çalışacağım.Sağlıcakla kalın