Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Yazlıklara geçiş yaptık epey oluyor ama anca paylaşabiliyorum :utandim: Civic bey'i soranlar olmuştu :) Leş gibiyiz :(

WhatsApp Image 2020-04-29 at 23.03.16 (1).jpeg
WhatsApp Image 2020-04-29 at 23.03.16.jpg

Araç üzerindeki görevini tamamlamış lastikleri bahçede ki yeni görevleri için hazırladım. :) Yağlı boya ve altın yaldız ile süsledim.

WhatsApp Image 2020-04-29 at 22.53.13.jpeg
WhatsApp Image 2020-04-29 at 22.53.15.jpeg
WhatsApp Image 2020-04-29 at 22.53.15 (1).jpeg

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Yazlıklara geçiş yaptık epey oluyor ama anca paylaşabiliyorum :utandim: Civic bey'i soranlar olmuştu :) Leş gibiyiz :(

Ekli dosyayı görüntüle 19415
Ekli dosyayı görüntüle 19416

Araç üzerindeki görevini tamamlamış lastikleri bahçede ki yeni görevleri için hazırladım. :) Yağlı boya ve altın yaldız ile süsledim.

Ekli dosyayı görüntüle 19411
Ekli dosyayı görüntüle 19412
Ekli dosyayı görüntüle 19413
Elinize sağlık admin bey, boya koruma olarak toz mu kullanıyoruz :dusun:

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri

Hiç detailforum adminine yakışıyor mu şu arabanın hali :komik:
İftar öncesi bi yıkama yapalım abi vaktin olursa .

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Elinize sağlık admin bey, boya koruma olarak toz mu kullanıyoruz :dusun:
Teşekkürler efenim, Kayseri şu sıralar yağmurlu yıkayamıyorum :yazik:
Hiç detailforum adminine yakışıyor mu şu arabanın hali :komik:
İftar öncesi bi yıkama yapalım abi vaktin olursa .
Yağmurlar sağolsun Faik yıkayamıyorum , ertesi güne kirlenecek en iyisi böyle kalsın dedim :( Gelecek haftaya bi operasyon yapabiliriz yağmurlar biterse <3

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bugun guzel bir yikanma ardindan zemin hazirligini yaptim. Karantinaya guzel girelim sonra otoparkta m700 ve koruma testi ;)

Jantlar kan agladi be...

Polytop equinox, guzel kokulu bir demir tozu temizleyiciymis.

Jetta Bey uzun sure sonra cirikciplak :)

Ciplakken de parlama gayretinde...

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Bugun guzel bir yikanma ardindan zemin hazirligini yaptim. Karantinaya guzel girelim sonra otoparkta m700 ve koruma testi ;)

Jantlar kan agladi be...

Emeğinize sağlık,karantinaya temiz gireyim takıntısı olan bi ben değilmişim demek ki :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Emeğinize sağlık,karantinaya temiz gireyim takıntısı olan bi ben değilmişim demek ki :)
Tesekkur ederim. Kac zamandir sık kullanmiyorum diye kirli kirli duruyordu. Temiz girip en azindan uygulama yapabilirim diye dusundum.

Jant ve davlumbaz detayini atladim sadece ona uzgunum :(

Belki krikoyla davlumbazlara girisebilirim bakalim :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Tesekkur ederim. Kac zamandir sık kullanmiyorum diye kirli kirli duruyordu. Temiz girip en azindan uygulama yapabilirim diye dusundum.

Jant ve davlumbaz detayini atladim sadece ona uzgunum :(

Belki krikoyla davlumbazlara girisebilirim bakalim :)
Güzel bahane olur o halde :) bekliyoruz uygulamayı

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye

Jantlar kan agladi be...

Elinize sağlık, Polytop equinox’tan memnun musunuz, bilindik markalardan yarı yarıya daha ucuz, 500 ml 50 tl civarında. Birde koruma ne düşünüyorsun jettaya?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Elinize sağlık, Polytop equinox’tan memnun musunuz, bilindik markalardan yarı yarıya daha ucuz, 500 ml 50 tl civarında. Birde koruma ne düşünüyorsun jettaya?
Teşekkürler, Equinox'u ilk defa kullandım, reaksiyon hızı güzel, temizliği de güzel geldi, akşamdı görebildiğim kadarıyla. Ama ucuzluğundan emin değilim, yanılmıyorsam 500 ml 70 TL'ye almıştım, hatta 80 olacak demişti yamaçlar. Büyük boyu ucuza gelebilir ama küçükleri pahalı bence.

Biliyorsunuz bizim buradaki kıstasımız kc felgenblitz, ona göre performansı iyi olmalı, ya da ona yakınsa da daha ekonomik olmalı.

Equinoxun en güzel yanı o ağır kokunun hissedilmemesiydi.

Koruma tw ceramic uygularım muhtemelen, ama kaputta ya da bagaj kapağında bir kaç ürün karşılaştırması düşünüyorum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Adminim ellerine sağlık. Vakit bulursam benimde yazlıklara geçmem gerekiyor. Çok geç kaldım :aglaa:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Sokağa çıkma yasağı öncesi rehabilitasyon vol 2 :yazik:

Hafta içi gelen Sonax Gummipfleger fitil bakım şeysini süreyim de "fındık" bari yatıyor bakımlı bakımlı yatsın dedim.

Uygulama sonunda süngerin ucu fitiller temiz olmasına rağmen bu hale geldi, umarım tekrar kullanırken, süngeri uygulama konusunda problem çıkartmaz.

Buda bonus olarak dün bahsettiğim joy star sabun kutusunun 1:10 sulandırılmış Pol Star ile imtihanı, diğer şişelere para vermeye kesinlikle değmez !!

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Hafta içi gelen Sonax Gummipfleger fitil bakım şeysini süreyim de "fındık" bari yatıyor bakımlı bakımlı yatsın dedim.

Uygulama sonunda süngerin ucu fitiller temiz olmasına rağmen bu hale geldi, umarım tekrar kullanırken, süngeri uygulama konusunda problem çıkartmaz.

Buda bonus olarak dün bahsettiğim joy star sabun kutusunun 1:10 sulandırılmış Pol Star ile imtihanı, diğer şişelere para vermeye kesinlikle değmez !!

Abim ellerine sağlık, sonax favorilerime eklendi.:)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli

Ben uzun zamandır kullanıyorum sonaxı o kirlenmeye takılmayın işini yapıyor.

Kaptan_34

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Hocam elinize sağlık, ufak bir not düşeyim eski aracımda gemiye gitmeden kullanmıştım kapılar vakumlu olduğu için sanırım fazla preslenmiş fitiller hafif siyah iz yapmıştı.
Ben fazla ürün kullanarak yanlış uygulamada olabilir.
5 ay SONRA geldiğimde sürpriz olmuştu
Fındık uzun süre yerinde yatacaksa arada kapıları aç kapa yapın tavsiyem

Eski Kaptan, Eski Detaycı

Son düzenleme:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam elinize sağlık, ufak bir not düşeyim eski aracım Bmw X6'da gemiye gitmeden kullanmıştım kapılar vakumlu olduğu için sanırım fazla preslenmiş fitiller hafif siyah iz yapmıştı.
Ben fazla ürün kullanarak yanlış uygulamada olabilir.
5 ay SONRA geldiğimde sürpriz olmuştu
Fındık uzun süre yerinde yatacaksa arada kapıları aç kapa yapın tavsiyem

Teşekkürler Kaptan Bey :) Fitiller kapı içlerine mi iz yapmıştı orasını anlayamadım. Şimdilik 40 günü devirdi, bu gidişle 60'ı da devirir gibi görünüyor. Haftada bir ileri geri yapıyorum lastikler aynı noktadan sürekli basmasın diye, o sırada tüm kapıları da açar kaparım.

Tavsiye için tekrar teşekkür ederim :)

Kaptan_34

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkürler Kaptan Bey :) Fitiller kapı içlerine mi iz yapmıştı orasını anlayamadım. Şimdilik 40 günü devirdi, bu gidişle 60'ı da devirir gibi görünüyor. Haftada bir ileri geri yapıyorum lastikler aynı noktadan sürekli basmasın diye, o sırada tüm kapıları da açar kaparım.

Tavsiye için tekrar teşekkür ederim :)
Kapı içlerine Hocam