Öne çıkan konu
#5,821
1 haftadır Master ile beraberim. Klimanın performansından memnun değildim. 4. kademede bile kuvvetsiz üflüyordu. Amcama polen filtresinin ne zaman değiştirildiğini sordum. 3-4 ay önce bakımda değiştirmişlerdir muhtemelen dedi. Bu araçlarda çift filtre mevcut. Üsttekini söktüğümde sadece tozlandığını ve renginin karardığını gördüm. Alttaki filtre ise fotoğrafta göründüğü gibi
1 hafta zehir solumuşum resmen. Filtre haznesini kompresörle temizledim, plastik boruyu söküp yıkadım ve 25 liraya aldığım yeni filtreleri taktım. Değişim öncesi 4. kademedeki üflemeyi şimdi 2. kademede üflüyor
Filtreyi değiştirmeye üşenen ustalara selam olsun.
Hava filtresini de kontrol ettim. O an kaliteli filtre bulamayacağım için değiştirmedim. Hava tutup yerine taktım. Bakıma 3 bin kilometre kaldı zaten. Yağ seviyesi minimuma yaklaşmış. Arada sırada göstergede uyarı ışığı yanıyor. Ya yağı eksik koydular, ya da yakıyor. Bakımdan sonra gözlemleyeceğim.
Hava filtresini de kontrol ettim. O an kaliteli filtre bulamayacağım için değiştirmedim. Hava tutup yerine taktım. Bakıma 3 bin kilometre kaldı zaten. Yağ seviyesi minimuma yaklaşmış. Arada sırada göstergede uyarı ışığı yanıyor. Ya yağı eksik koydular, ya da yakıyor. Bakımdan sonra gözlemleyeceğim.
Gözeneklere bir şeyler mi dolmuş tam anlamayım