Öne çıkan konu
Bugün yıkama yaptım. Her tarafta sarı polen ve tozlar var.
Önce iç kısımlara hava tuttum.
Geçiyoruz dış kısma önce jantlara tıllar önce ingiltereden aldıgım ph naturel jant temizleyici kullandım
Jantlara ürünü sıktıktan sonra dış kısımlara köpük show autobrite magicfoam ve honeydew karışımı
Basınçlı suyun arkasında araçta sadece toz kiri oldugu için çift kova yapmadım.
Sonax hybrit npt boncukları
Geçiyoruz kurulamaya kurulamada microfiber madness havlu kullandım.
Kurulama işlemi bittikten sonra camları iç ve dış glaco de cleaner ile temizledim
Jantlara soft99 wheel dust blocker uyguladım ürünü bitsin diye uyguladım ve şişeyi bitirdim jantta ilk yıkamaya kadar başata tozu olmuyor ama bunun için ürün alınırmı bana çok mantıklı bir ürün gelmedi.
Önce yüzeyi autobrite just the tonic tar ile temizledim yüzeyde bir kaç zift izi vardı ürün rahatlıkla temizledi
Arkasında ürünü sıktım
Jantlar bittikten sonra lastiklere nanolex tire ve davlumbaza exup lastik parlatıcı sıktım
İç kısma autofiness spritz uyguladım
Yeni haftaya hazırız
Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Önce iç kısımlara hava tuttum.
Geçiyoruz dış kısma önce jantlara tıllar önce ingiltereden aldıgım ph naturel jant temizleyici kullandım
Jantlara ürünü sıktıktan sonra dış kısımlara köpük show autobrite magicfoam ve honeydew karışımı
Basınçlı suyun arkasında araçta sadece toz kiri oldugu için çift kova yapmadım.
Sonax hybrit npt boncukları
Geçiyoruz kurulamaya kurulamada microfiber madness havlu kullandım.
Kurulama işlemi bittikten sonra camları iç ve dış glaco de cleaner ile temizledim
Jantlara soft99 wheel dust blocker uyguladım ürünü bitsin diye uyguladım ve şişeyi bitirdim jantta ilk yıkamaya kadar başata tozu olmuyor ama bunun için ürün alınırmı bana çok mantıklı bir ürün gelmedi.
Önce yüzeyi autobrite just the tonic tar ile temizledim yüzeyde bir kaç zift izi vardı ürün rahatlıkla temizledi
Arkasında ürünü sıktım
Jantlar bittikten sonra lastiklere nanolex tire ve davlumbaza exup lastik parlatıcı sıktım
İç kısma autofiness spritz uyguladım
Yeni haftaya hazırız
Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ