Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #601
Bugün yıkama yaptım. Her tarafta sarı polen ve tozlar var.

Önce iç kısımlara hava tuttum.

Geçiyoruz dış kısma önce jantlara tıllar önce ingiltereden aldıgım ph naturel jant temizleyici kullandım

Jantlara ürünü sıktıktan sonra dış kısımlara köpük show autobrite magicfoam ve honeydew karışımı

Basınçlı suyun arkasında araçta sadece toz kiri oldugu için çift kova yapmadım.

Sonax hybrit npt boncukları

Geçiyoruz kurulamaya kurulamada microfiber madness havlu kullandım.

Kurulama işlemi bittikten sonra camları iç ve dış glaco de cleaner ile temizledim

Jantlara soft99 wheel dust blocker uyguladım ürünü bitsin diye uyguladım ve şişeyi bitirdim jantta ilk yıkamaya kadar başata tozu olmuyor ama bunun için ürün alınırmı bana çok mantıklı bir ürün gelmedi.

Önce yüzeyi autobrite just the tonic tar ile temizledim yüzeyde bir kaç zift izi vardı ürün rahatlıkla temizledi

Arkasında ürünü sıktım

Jantlar bittikten sonra lastiklere nanolex tire ve davlumbaza exup lastik parlatıcı sıktım

İç kısma autofiness spritz uyguladım

Yeni haftaya hazırız

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Eline sağlık Süleyman hocam,yine herzamanki gibi ileri seviye bi yıkama olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Gtechniq W4'ü köpük yapmayan el pompası ile kullandım. 5dk'ya yakın beklemem rağmen kirler neredeyse olduğu gibi yüzeydeydi :(
Epoca'larım ve foam lance'im bozulduğundan bu şekilde kullanmak zorunda kaldım ama verim alamadım.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
onurçiko' Alıntı:
Eline sağlık çok güzel olmuş, sana nacizane bir tavsiye bu renge cg p40 uygula,  süper olur.
Motor da ilk yıkamaya göre oldukça iyi olmuş, bir daha ki sefere çok daha iyi olur.
P40 nerede var ki  :cool: sende var diye yazıyorsun öyle  :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Dünden beri toplamda 4 ürün bitirdim. Bunlardan 1 tanesi Tac System (konusunu bugğn bile açardım ama windows 10'da live movie maker yok bende videoyu düzenleyemiyorum, evde de hane halkından izin koparabilirsem ne ala :D )

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
SubaruOutback' Alıntı:
Gtechniq W4'ü köpük yapmayan el pompası ile kullandım. 5dk'ya yakın beklemem rağmen kirler neredeyse olduğu gibi yüzeydeydi :(
Epoca'larım ve foam lance'im bozulduğundan bu şekilde kullanmak zorunda kaldım ama verim alamadım.

W4 için Başka bir forum sitesinde bu markaya çalışan bir uygulamacı arkadaş kullandım şuana kadar kullandıgım en iyi ön yıkama ürünü demişti.

Moderatör tarafında düzenlendi:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Dragstar' Alıntı:
SubaruOutback' Alıntı:

W4 için Başka bir forum sitesinde bu markaya çalışan bir uygulamacı arkadaş kullandım şuana kadar kullandıgım en iyi ön yıkama ürünü demişti.

Heee anladım, o zaman bende sıkıntı yok :)

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
Bugün Zymol Auto Wash ile yıkadıktan sonra sonax bsd+cgv07 sürdüm üstünede zymol glasürü el ile uyguladım. namıssız çok güzel pahalı olmasa ekmeğe treyağ niyeetine sürerdim.

2yıl önce uyguladığım pika pika rain premium halen iyi durumda glasürün tutunmasını artırmak için alta sonax bsd+cg v07 karışımı uygulamak zorundaydım yoksa waxlar seramik üstüne tutunamıyor.

bu resimdeki kaputun üst kısmında şoyolcu tarafı cam sileceğine yakın olan beyaz çizgiler çizik değil sokak lambası yansıması

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Dragstar' Alıntı:

Geçiyoruz dış kısma önce jantlara tıllar önce ingiltereden aldıgım ph naturel jant temizleyici kullandım

Jantlara ürünü sıktıktan sonra dış kısımlara köpük show autobrite magicfoam ve honeydew karışımı

Kurulama işlemi bittikten sonra camları iç ve dış glaco de cleaner ile temizledim

Jantlara soft99 wheel dust blocker uyguladım ürünü bitsin diye uyguladım ve şişeyi bitirdim jantta ilk yıkamaya kadar başata tozu olmuyor ama bunun için ürün alınırmı bana çok mantıklı bir ürün gelmedi.

Önce yüzeyi autobrite just the tonic tar ile temizledim yüzeyde bir kaç zift izi vardı ürün rahatlıkla temizledi

Arkasında ürünü sıktım

Jantlar bittikten sonra lastiklere nanolex tire ve davlumbaza exup lastik parlatıcı sıktım

Yeni haftaya hazırız

Süleyman sen detay yaptıkça brn rahatlıyorum bakıp okuyup. Ellerine sağlık...

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
nuriksari' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:

Arkasında ürünü sıktım

Yeni haftaya hazırız

Süleyman sen detay yaptıkça brn rahatlıyorum bakıp okuyup. Ellerine sağlık...

Teşekkürler

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selamlar

Dün aksam özgür,talha,serhat ve erdem in de katılımlarıyla yine talhanın garajda toplandık

Serhatın bir arkadasının aracına boya sıcramıs bir yerden her yeri kırmızı kırmızı benek benekti onu çözmek için toplanmıştık
Auto brite just the tonic ile hepsine elveda dedik ürün muhteşem gerçekten ama o kısma ben değil belki serhat bişeyler yazar diye çok değinmeyeceğim

Boya işi beklediğimizden kısa surede hallolunca bende ne zamandır aklımda olan motor yıkama olayına girişelim dedim yine hep beraber el ele verip leonun motoruna giriştik

Kasım 2016 dan bu yana her 2 yıkamada bir sadece sildiğim motorun yüzeysel kiri cok yok gibi gorunsede altlarda koselerde cok kırlıydı

Önce 1/2 ceviz ile giriştik muhtesem ürün tekrar hazırlayanların emeğine sağlık
Detay fırçalarımızla dip bucak girdik ardından yetmemiş gibi grand slam ile bir tur daha temizleyip basıncsız su ile kirlerden arındırdık

Garaj guzel ama fotograflarda ışık biraz yetersiz çıkmış o yuzden gercek sonucu tam yansıtmıyor fakat fevkalade bir sonuc oldu
Buyrun resimler sunlar

Ve en son koruma olarak ızgaranın üst kısmına denk gelen alana çinli seramik ve diğer motor plastikleri ve silecek alt tabanı bölümüne koch ile dinişi yaptık

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık sağlık, ne güzel bir uygulama olmuş. Zaten bu kadronun elinden kurtulması imkansızdı.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Ooo alırım bir dal uygulama :). @ultimasalida
Güzel olmuş. Serhat zaten yine iş çıkardı bize erken bitti. İfşa fotolarını bekliyorum ama serhatın ve erdemin :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Oooooo
Şaka bu herhalde
?

Espri bir yana eline sağlık kardeşim
Maaşallah

erguel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Ooo alırım bir dal uygulama :). @ultimasalida
Güzel olmuş. Serhat zaten yine iş çıkardı bize erken bitti. İfşa fotolarını bekliyorum ama serhatın ve erdemin :)

Biz has detaycılardanız