Öne çıkan konu
#6,581
Aslanımı yıkadım. Oturduğum bölgede Belediyenin kış ortasında yaptığı altyapı çalışması nedeniyle yollar sulu çamur içinde. Bu nedenle aracın alta bakan kısımları çok kirlendi.
Tabii ki bize de temizlemek düştü.
Kirli hallerimiz.
Ceviz ve Valet pro citrus pre wash karışımı sonrası kirler akarken.
Sonrasında b33 ile giriştim. 70 ml b33 930 ml su karışımı ile güzel sonuç aldım. Ancak 100 ml yapsam daha iyi olurdu sanırım.
Basınçlı su sonrası
Temaslı yıkamada chemical guys maxi suds II kullandım. Bu şampuanın korumaya zarar verdiğini bilerek kullandım. Aracın üzerinde bir önceki yıkamadan kalma soft99 6 ay hızlı cilası vardı. B33 ile yaptığım ön yıkamadan sonra boncuklanma görünüyordu ancak temaslı yıkamadan sonra maxi suds korumayı neredeyse süpürdü.
Temaslı yıkama ve durulama sonrasında Koch pw geçtim 10 ml pw yaklaşık 990 ml su kullandım. Boncuklar geri geldi.
Kaputta koruma var. Pw’nin Koruma filmi üzerinde ki performansı.
Kurulamaya en büyük yardımcım.
Sonunda albino aslanım temizlendi.
İyi geceler pozumuz. Bir maşallahı esirgemeyin lütfen.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tabii ki bize de temizlemek düştü.
Kirli hallerimiz.
Ceviz ve Valet pro citrus pre wash karışımı sonrası kirler akarken.
Sonrasında b33 ile giriştim. 70 ml b33 930 ml su karışımı ile güzel sonuç aldım. Ancak 100 ml yapsam daha iyi olurdu sanırım.
Basınçlı su sonrası
Temaslı yıkamada chemical guys maxi suds II kullandım. Bu şampuanın korumaya zarar verdiğini bilerek kullandım. Aracın üzerinde bir önceki yıkamadan kalma soft99 6 ay hızlı cilası vardı. B33 ile yaptığım ön yıkamadan sonra boncuklanma görünüyordu ancak temaslı yıkamadan sonra maxi suds korumayı neredeyse süpürdü.
Temaslı yıkama ve durulama sonrasında Koch pw geçtim 10 ml pw yaklaşık 990 ml su kullandım. Boncuklar geri geldi.
Kaputta koruma var. Pw’nin Koruma filmi üzerinde ki performansı.
Kurulamaya en büyük yardımcım.
Sonunda albino aslanım temizlendi.
İyi geceler pozumuz. Bir maşallahı esirgemeyin lütfen.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ellerine sağlık baya ugraştırmış. Sonuca değmiş maşallah arabaya.

O davlumbazlar ne öyle Can maşallah araba yıllardır temiz kondisyonda