Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #6,601
Hocam davlumbazları sıfır takıyorsun sonra yıkadım diye atıyorsun ama neyse yemiş olalım biz de. :melekx:
Ellerine sağlık baya ugraştırmış. Sonuca değmiş maşallah arabaya.
Bütün sırlarımı Sercan ile açık ettiniz :sıcakyüzx:

Teşekkür ederim Berkay dostum :)

Abim nerelerdesin. Gel buralar çok güzel :sevilenx:

Maşallah @_CaN_ abi, CC detay fırçasıyla yapılan temizlik hazzını anlayamazsınız, deri temizleyicisinin köpürmesi. :D:D
Fışır fışır köpük sesleri of off. Fetiş bu :smilex:

@_CaN_, kardeşim ellerine sağlık, özlemiştik senin aslanı
Sağol Onur abim :opucukx:

@_CaN_ maşallah aslana, en temiz 308 lerde kafaya oynar,ilgi alaka muazzam. Güle güle kirlensin abi :)
Sağol Can'ım :opucukx:

Sağolasın Sefa Hocam :sevilenx:

Ellerine sağlık çok güzel uygulama olmuş. Barebonesi denemeyi arzu ediyorum bende Ömden adresi atıyorum
Ayıpsın Hurşit'im. Kayseri'ye gelirim senin için :sevilenx:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bugün boş durduk mu? Tabi ki hayır.

Davlumbazlara barebones uyguladım. Elimde 250 ml kadar kalan ve kullanmaya kıyamadığım barebones stoğumu @MoonDance dostum sayesinde yenilediğim için artık daha rahat kullanabilirim.

Meguiars sünger pede sıkarak uyguladım. Böylece sarfiyat daha az oluyor.

Test alanımız.

Sonra da tüm davlumbazlar bareboneslendi.

Sonra ne yaptım lastikleri parlatayım dedim. Sonax jel lastik parlatıcı kullandım.

Tüm lastiğe uyguladıktan sonra bez ile son bir final yaptım. Yoksa hafif sıçratma yapıyor. Hem de görüntüsü biraz satinleşiyor. Sağ taraf bez ile geçilmiş sol taraf ise geçilmemiş görüntüsü.

Paspaslarda chemical guys ın mat renew ürününü kullandım. Açıkçası gerekli bir ürün değil aradaki farkı görün ona göre siz de kararınızı verin.

Paspaslardaki deformasyonu gizlemiyor bu arada.

Sağ taraf uygulanmış sol taraf uygulanmamış.

Direksiyona colourlock hafif deri temizleyici ve ardından deri kalkanını uyguladım. @zizoum Mustafa dostuma bu ürünleri test amaçlı bana verdiği için teşekkür ederim.

Direksiyonumun derisini hep spritz ile temizler ve korurdum. Evet yanlış okumadınız Auto Finesse SPRİTZ.

Ancak deri iyi durumdaymış. Yani belki temiz duruyor ama zamanla çatlama yapabilir diye colourlock ürünlerine geçeceğim ben de.

Ortada çok hafif fark olduğunu görebilirsiniz. Sağ taraf temizlenmiş sol taraf temizlenmemiş.

Son olarak deri kalkanını uyguladım ve bitirdim. Finalleri flaş ile çektiğimden biraz parlak çıkmış olabilir. Ancak son derece mat ve güzel bir görüntü oluştu.

Bir de geçen gün forumumuzdan tanıdığınız @cerrah hocam yaris aracının kapı plastiğine colourlock hafif deri temizleyici ile temizlemiş ve son derece muazzam bir fark ortaya çıkmıştı. Ben de merak ettim ve kapı kartonunda hafif deri temizleyiciyi denedim. Bu arada sadece spritz var kapıda.

Sol taraf temizlenmiş hali.

Motoru da yıllar öncesinden kalma est :sussx: ile şöyle bir sildim onu unutmuşum sonradan ekledim :utan:

Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim :opucukx:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yan komşun olmak varmış :) Ellerine sağlık :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Son düzenleme:

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Bugün boş durduk mu? Tabi ki hayır.

Davlumbazlara barebones uyguladım. Elimde 250 ml kadar kalan ve kullanmaya kıyamadığım barebones stoğumu @MoonDance dostum sayesinde yenilediğim için artık daha rahat kullanabilirim.

Meguiars sünger pede sıkarak uyguladım. Böylece sarfiyat daha az oluyor.

Test alanımız.

Sonra da tüm davlumbazlar bareboneslendi.

Sonra ne yaptım lastikleri parlatayım dedim. Sonax jel lastik parlatıcı kullandım.

Tüm lastiğe uyguladıktan sonra bez ile son bir final yaptım. Yoksa hafif sıçratma yapıyor. Hem de görüntüsü biraz satinleşiyor. Sağ taraf bez ile geçilmiş sol taraf ise geçilmemiş görüntüsü.

Paspaslarda chemical guys ın mat renew ürününü kullandım. Açıkçası gerekli bir ürün değil aradaki farkı görün ona göre siz de kararınızı verin.

Paspaslardaki deformasyonu gizlemiyor bu arada.

Sağ taraf uygulanmış sol taraf uygulanmamış.

Direksiyona colourlock hafif deri temizleyici ve ardından deri kalkanını uyguladım. @zizoum Mustafa dostuma bu ürünleri test amaçlı bana verdiği için teşekkür ederim.

Direksiyonumun derisini hep spritz ile temizler ve korurdum. Evet yanlış okumadınız Auto Finesse SPRİTZ.

Ancak deri iyi durumdaymış. Yani belki temiz duruyor ama zamanla çatlama yapabilir diye colourlock ürünlerine geçeceğim ben de.

Ortada çok hafif fark olduğunu görebilirsiniz. Sağ taraf temizlenmiş sol taraf temizlenmemiş.

Son olarak deri kalkanını uyguladım ve bitirdim. Finalleri flaş ile çektiğimden biraz parlak çıkmış olabilir. Ancak son derece mat ve güzel bir görüntü oluştu.

Bir de geçen gün forumumuzdan tanıdığınız @cerrah hocam yaris aracının kapı plastiğine colourlock hafif deri temizleyici ile temizlemiş ve son derece muazzam bir fark ortaya çıkmıştı. Ben de merak ettim ve kapı kartonunda hafif deri temizleyiciyi denedim. Bu arada sadece spritz var kapıda.

Sol taraf temizlenmiş hali.

Motoru da yıllar öncesinden kalma est :sussx: ile şöyle bir sildim onu unutmuşum sonradan ekledim :utan:

Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim :opucukx:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ellerinize sağlık,
Barebones hep merak ettiğim bir üründür,ne kadar süre ile davlumbazları bu siyahlıkta muhafaza edebiliyor ortalama,su dayanımı vs nasıl bu üründe?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Yan komşun olmak varmış :) Ellerine sağlık :)
Abi yan komşularımın da hiç alakası yok bu konularla bir görsen.. Kafama göre bir komşum olsaydı (Sen :)) burayı yıkardık :smilex:

@tolu_en ve @_CaN_ vallahi helal olsun :D bu yağmur çamurlu günlerde uygulamalarınız terapi gibi geldi. fotoları büyütüp büyütüp detayları inceledim, ellerinize sağlık :)
Sağolasın :)

Ellerinize sağlık,
Barebones hep merak ettiğim bir üründür,ne kadar süre ile davlumbazları bu siyahlıkta muhafaza edebiliyor ortalama,su dayanımı vs nasıl bu üründe?
Barebones dayanımı mevsimsel değişiklik göstermekte. Normalde formülü gereği suya dayanıklı bir ürün. Ancak çok çamur yağmur ve kar görürse eğer performansı bayağı azalıyor fakat koruması bir süre daha devam ediyor. Ben de güncelleme yapacağım zaman zaman hep birlikte ortalama ne kadar gittiğini görebiliriz.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi yan komşularımın da hiç alakası yok bu konularla bir görsen.. Kafama göre bir komşum olsaydı (Sen :)) burayı yıkardık :smilex:

.
İki gündür oğlanla otoparka inip (ki bizden başka da kimse yok) otomobillerin içini süpürdük, koltukları, camları sildik. Gerçi o daha çok otomobilde oturup müzik eşliğinde orayı burayı karıştırmayı tercih etti ya canı sağolsun :)
Komşu olsaydık zırt pırt bir ürün kullanırdık. İlla birşeyleri bahane ederdik :) Bugün deri döşemelerin bakımını bahane edip otoparka kaçtık :)

campingspo

Tecrübeli Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir