Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #6,661
eyvallah sercan, sadece detay özelinde değil, hayatın genelinde detaylara odaklanmayı severim. detay özelinde de her gün paylaşım yapacak malzeme var elimde ama inşaat düzeyinde dağınıklıktan kurtulmam lazım. hayırlısı

bu fiyat bandında bir modeli daha var, evet: Einhell TE-CB 18/180 Li-Solo Akülü Üfleme makinesi (Akü hariç) Fiyatları ve Özellikleri

bunun max üfleme hızı 180, benimkinde 210. benimkinde 6-7 kademe var, bunda 2 tane görünüyor. ben bedava gibi bir fiyata almıştım, bunun dışında tercih sebeplerim bunlar olmuştu. şu da var, ~3 katı fiyatlı çift batarya isteyen model de 210 km/h hızla üflüyor: Einhell GE-LB 36/210 Li E-Solo Akülü Yaprak Üfleme
Sizin ürn biraz daha güçlü.
Sanırım hava hacimleri daha önemli gibi anladığım, en basit 220vlar bile bir miktar daha fazla hava hacmi üretiyor,
Sizin ürünün bu kobra boynu yer kaplıyormu:) aracı kurulaybiliyormu? Fiyatlar maalesef dolar kuru saolsun arttı, bende bataryasız versiyonu alıp vidalamanın bataryasını kullanmayı düşünüyorum o yüzden yeterli gelirse küçük olduğu için kompakt modeli alıyım diyorum.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
internette görüp sonrasında burdan sormuştum böyle bir paspas kullanan var mı, memnun mu değil mi diye. zira pahallı bir paspas, o kadar para boşa gitmesin demiştim:terlisırıtan: ama geri dönüş alamamıştım. o yüzden fikir olması açısından paylaşıyorum.

velhasıl titizlik huyuma yenilip aldım paspastan. 5d paspas diye geçiyor. çoğu yeri güzelce kaplıyor. sert bir malzeme yapısı var. arka paspas komple bir bütün halinde. şaft tünelini iyi kaplıyor. arka paspaslar zeminden başlayıp koltuğa kadar boydan boya güzelce örtüyor o kısmı. bendeki gibi çoluk, çocuk yeğen varsa, otururlarken ayakları koltuğun alt kısmındaki o döşeme kısmını kirletiyor hep. çocuk olunca bir şey de denmiyor malum:sarılx: araca ekstra bir görünüm de kattı ayrıca.
buyrun görseller..

Şekli ve yapısı hoşmuş hocam. Ayakkabı vs değdikçe taban döşemesi de kalkmazsa şahane. Şahsen almış olsam ilk iş marka kısmını siyahla kaplardım :D

qonrul

Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
Şekli ve yapısı hoşmuş hocam. Ayakkabı vs değdikçe taban döşemesi de kalkmazsa şahane. Şahsen almış olsam ilk iş marka kısmını siyahla kaplardım :D
üst kısmı sert alt kısmı halımsı gibi yumuşak. uzun süreli kullanımda kauçuk paspaslar kadar dayanır mı bilemiyorum.
evet dediğiniz gibi aracın kendi halı paspasıyla logoyu kapalı şekilde kullanıyorum:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
bugün iki 2 ve 5 tonun ıvır zıvırlarıyla uğraşırken bir baktım yedek anahtarları kirlenmiş... olay yerini terk ettiğim gibi ortadoğu ve balkanların son yıllardaki en önemli detay işine imza attım ve temizledim. :D

malzemeler: 1:15 civarı 3d apc, vp fırça, vp black to the future.

güler yazan bayağı yıpranmış, yenisini yaptırayım da doğru düzgün binmediği arabaya 4 anahtar yaptıran adam olarak nâmımı yürüteyim:

black to the future'u da 250 ml kutu alıp bir de kendime bölmüşüm :D

bugünü de detaysız geçmedik çok şükür.
Emeğine sağlık şu eve kapandığımız zamanlarda bende sürekli bu tür işlerle uğraşmaya çalışıyorum.

DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
internette görüp sonrasında burdan sormuştum böyle bir paspas kullanan var mı, memnun mu değil mi diye. zira pahallı bir paspas, o kadar para boşa gitmesin demiştim:terlisırıtan: ama geri dönüş alamamıştım. o yüzden fikir olması açısından paylaşıyorum.

velhasıl titizlik huyuma yenilip aldım paspastan. 5d paspas diye geçiyor. çoğu yeri güzelce kaplıyor. sert bir malzeme yapısı var. arka paspas komple bir bütün halinde. şaft tünelini iyi kaplıyor. arka paspaslar zeminden başlayıp koltuğa kadar boydan boya güzelce örtüyor o kısmı. bendeki gibi çoluk, çocuk yeğen varsa, otururlarken ayakları koltuğun alt kısmındaki o döşeme kısmını kirletiyor hep. çocuk olunca bir şey de denmiyor malum:sarılx: araca ekstra bir görünüm de kattı ayrıca.
buyrun görseller..

Çok güzel olmuş. Zamanla izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Arka koltukların alt tarafını kapatması çok iyi olmuş

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Araç içerisinde çıkarılan maskeyi sağa sola koymamak için taşıyıcı kanca taktım

malesef çokta sağlıklı bir uygulama yapmamışsınız.Ağzı klipsli buzdolabı poşeti kullanıp kapı cebine koyabilirsiniz. şahsen öyle yapıyorum eğer kısa süre kullanacaksam zaten normal cerrahi maske koruyuculuğu 2 saattir.astığınız yerde fren gaz pedallarına basarken tüm pislik yukarı kalkacak.Tercih sizin tabiki.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

campingspo

Tecrübeli Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
malesef çokta sağlıklı bir uygulama yapmamışsınız.Ağzı klipsli buzdolabı poşeti kullanıp kapı cebine koyabilirsiniz. şahsen öyle yapıyorum eğer kısa süre kullanacaksam zaten normal cerrahi maske koruyuculuğu 2 saattir.astığınız yerde fren gaz pedallarına basarken tüm pislik yukarı kalkacak.Tercih sizin tabiki.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öneriniz için teşekkür ederim. Çalışırken mecburen N95 takıyorum. Cerrahi maskeleri geçiş alanlarında kısa süreli taktığım için yeniden kullanmak üzere asmayı daha doğru buluyorum. Tekrar kullanmayı planladığınız maskeyi poşet içerisine koymayın hocam, maskenizin tamamı kontamine olacaktır.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Öneriniz için teşekkür ederim. Çalışırken mecburen N95 takıyorum. Cerrahi maskeleri geçiş alanlarında kısa süreli taktığım için yeniden kullanmak üzere asmayı daha doğru buluyorum. Tekrar kullanmayı planladığınız maskeyi poşet içerisine koymayın hocam, maskenizin tamamı kontamine olacaktır.
tabi aynı poşeti kullanırsak kontamine olucaktır.tek kullanımlık olanlardan bahsetmiştim.Yoksa dediğiniz gibi o poşet kullanılmaz bir daha.Çok ucuz benim dediğim poşetler zaten arabada kullanıyorum o da hafta da 1 yada 2 kere arabayı kullanabildiğimden benim için maliyetli olmuyor.Pcr testi bakarken kontamine oldu bir kere kirli alanımız o nedenle kontamine deyince tırsıyorum :)

campingspo

Tecrübeli Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
tabi aynı poşeti kullanırsak kontamine olucaktır.tek kullanımlık olanlardan bahsetmiştim.Yoksa dediğiniz gibi o poşet kullanılmaz bir daha.Çok ucuz benim dediğim poşetler zaten arabada kullanıyorum o da hafta da 1 yada 2 kere arabayı kullanabildiğimden benim için maliyetli olmuyor.Pcr testi bakarken kontamine oldu bir kere kirli alanımız o nedenle kontamine deyince tırsıyorum :)
Poşete giren maskenin yüzünüze temas eden alanı kontamine olmuş sayılır, poşetten alıp tekrar takmayın demek istemiştim hocam. Miks hazırlama odanız kontamine olmasın yeter hocam :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ali'den sipariş ettiğim,
Ön sisler için lensli led,
Arka stop için led aldım.

hayırlı olsun hocam ledler :) başarılı bir aydınlatma verecek gibi duruyor fotolardan gördüğüm kadarıyla. fakat sis farında daha önce mercekli sis farı içinde standart led kullanmış biri olarak aydınlatma çok düşük kaldı, hatta muayanede yetersiz aydınlatma diye kusur yazıldı. sizden mercekli ledin performansı hakkında yorum rica ediyorum :)

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hayırlı olsun hocam ledler :) başarılı bir aydınlatma verecek gibi duruyor fotolardan gördüğüm kadarıyla. fakat sis farında daha önce mercekli sis farı içinde standart led kullanmış biri olarak aydınlatma çok düşük kaldı, hatta muayanede yetersiz aydınlatma diye kusur yazıldı. sizden mercekli ledin performansı hakkında yorum rica ediyorum :)
Takınca bi video yada foto çekip atarım.

Son düzenleme:

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun

Bugün uzun süredir gitmediğim petrole gittim. Ön yıkamayı yaptım kovaya su doldurmak için musluğa doğru gittim. Ne göreyim, musluğu söküp kör tıpa takmışlar Su işini bir şekilde hallettik. Kuruladıktan sonra 3d paste wax uyguladım. Tabiri caiz ise "ayna paket" olduk Bu arada forumun kovasını ilk defa kullandım gayet iyi