Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Hk80

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Iyi akşamlar yılın son yıkamasi yapıldı.

Valet pro snow foam
Mjjc
Karcher k3
Meg mor şampuan
Meg wash MIT çift kova yıkadım.
Gyeon silk dryer, plastik kısımlar Uber blue
Camlar IPA ve carbon faser
Meg NXT vardı,bir ay önce yapmıştım, üzerinee Newmix hızlı cila sürdüm.
Plastik terimlerde coch pss vardı bir ay önce yapmıştım.
Lastikler ve davlumbazlarda ne var bilmiyorum yıkandıktan sonra hala parlıyordu bir şey sürmedim. Ppf yaptırdığım yer yıkama yapmıştı,orada sürmüşler.
Piano black kısımlara ppf yaptırmıştım ilk defa çiziksiz bir zemine sahip oldum yan direklere. Arka bagaj kapağında piano black kısımda seramik olmasına rağmen Ufak kılcal çizikler oluşmuş.
Biraz kısıtlı zamanda yıkadım, sadece final fotoları çekebildim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Valet pro snow foam
Mjjc
Karcher k3
Meg mor şampuan
Lastikler ve davlumbazlarda ne var bilmiyorum yıkandıktan sonra hala parlıyordu bir şey sürmedim. Ppf yaptırdığım yer yıkama yapmıştı,orada sürmüşler.
Piano black kısımlara ppf yaptırmıştım ilk defa çiziksiz bir zemine sahip oldum yan direklere. Arka bagaj kapağında piano black kısımda seramik olmasına rağmen Ufak kılcal çizikler oluşmuş.
Pırıl pırıl olmuş, daha ne olsun, bize final fotoğrafı da yeter :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Bugün uzun süredir gitmediğim petrole gittim. Ön yıkamayı yaptım kovaya su doldurmak için musluğa doğru gittim. Ne göreyim, musluğu söküp kör tıpa takmışlar Su işini bir şekilde hallettik. Kuruladıktan sonra 3d paste wax uyguladım. Tabiri caiz ise "ayna paket" olduk Bu arada forumun kovasını ilk defa kullandım gayet iyi
Musluğu iptal etmeleri kötü süpriz olmuş ama makina parlamış :)
3D paste wax'ın boncuklarını merak ettim :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Uzun süredir direksiyonu temizlememistim baya parlamıştı ve kirlenmisti ...

Deri temizliğinde ve bakiminda favori ürünlerim zymöl güzel ürünler

Temizlik sonrası ...

Buda conditioner uygulanmış hali ...

Direksiyon eski haline dönmüş mis gibi olmuş :) Bende geçen haftasonu (yoksa ondan öncemiydi, dün ne yemek vardı onu hatırlamıyorum ki :D ) Fraber Crema Pelle Black Orchid ile Subaru'nun döşmelerine bakım yaptım. Ürün sadece koruma ürünü ve ürünün değişik ve güzel bir kokusu var. 1 hafta sonra bile kapıyı açınca o koku karşıladı hem şaşırdım hem de vay be dedim :) Niye çünkü, wurth'ün kokusunu bol bulamaç sıkmama rağmen ancak bu ürün kadar etkili olabiliyordu.

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir

Valet pro snow foam
Mjjc
Karcher k3
Meg mor şampuan
Elinize sağlık güzel olmuş karcher k3 iyidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Yanmayan sağ farımı değiştirdikten sonra arabada bulunan çöp bezi adı verdiğim çok acil şeyler oldukça çıkmayan ve her yere sürmediğim genelde apc ile kullandığım bez ile sadece valet pro apc (50 ml ye 450 ml su gibi ) ile temizlik yapıyım dedim. Zaten mart ayında genel bi temizlik yaptırdığım için aşırı pis değildi ve sonuç :

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Volkswagen Caddy MK3 aracımın ön cam suyu fiskiyesini passatlarda kullanılanlara değiştirdim.
Aradaki fark ise basınçlı yıkama makinaları ve foam lance'ler perdeli olarak su atar bilirsiniz.
Fiskiye o hale geldi.
Benim çok hoşuma gitti açıkçası.

Hocam maşallah :) yaptığınız uygulamalar ve eklediğiniz parçalar vag severlerin sevdiği detaylar :D zamanında ben de almıştım mk5 varken çinden bolca :) yerinde nokta atışı işlemlerle fark edilir bir caddy haline gelmiş, hoş detaylar birleşip şık bir bütünlük oluşturmuş :) takipteyim uygulamalarınızı :)