sol arka kapıda ufak bir kapı göçügüm oldu geçen gün. Folyo da zarar görmüştü. Bugün sabah önce göçük işi sıfır hata ile yapıldı sonra Stek dynoshild kaplama yenilendi. Ben de rupes orbital ile tüm araca jetseal uyguladım. Sanayi İsleri candır. Psikoloğa gerek kalmaz
Eline, emeğine sağlık Yanlız bu birgünlük iş değil yani en azından ben 1 günde yapamam. Ha birde bu hali ile ben tarlaya anca toprak kuru olduğunda çıkarırdım
Eline, emeğine sağlık Yanlız bu birgünlük iş değil yani en azından ben 1 günde yapamam. Ha birde bu hali ile ben tarlaya anca toprak kuru olduğunda çıkarırdım
Teşekkür ederim hocam
Bir günde ama bittim
Benzinlikte çamurunu indirdim evde detayını yaptım benzinlikte 7 tl attım otomata anca çamuru indi
Bugün motosikletle gittim kirlenmesin diye
Teşekkür ederim hocam
Bir günde ama bittim
Benzinlikte çamurunu indirdim evde detayını yaptım benzinlikte 7 tl attım otomata anca çamuru indi
Bugün motosikletle gittim kirlenmesin diye
Şimdi benzer paradox bende oldu. Her iki otomobilde cillop gibi tertemiz oldular. Hanıma dedimki yarın market, bakkal, çakkal...vs işin var mı? Yok dedi rahatladım. Niye, çünkü yarın hava durumu yağışlı gözüküyor
ben bişey yapmadım ama üst üste 2 yıl eşim okuldan döndüğünde lastiğimiz patlamış oluyor.çocukların günahını da almak istemiyorum ama hep sağ arka lastik ve tam ortadan vida giriyor.Hayırlısı diyorum ne yapayım.kışlıkları erken söküp yazlıklara geçtim.yama yaptırdım seneye bakacağım tutmuş mu tutmamış mi,ona göre yeni kışlık alacağım.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben bişey yapmadım ama üst üste 2 yıl eşim okuldan döndüğünde lastiğimiz patlamış oluyor.çocukların günahını da almak istemiyorum ama hep sağ arka lastik ve tam ortadan vida giriyor.Hayırlısı diyorum ne yapayım.kışlıkları erken söküp yazlıklara geçtim.yama yaptırdım seneye bakacağım tutmuş mu tutmamış mi,ona göre yeni kışlık alacağım.
Yakın bir arkadaşımın yeni aldığı yamaha mt25 motoruna flowey b33 ile ön yıkama yaptım ardından vp concentrated ile çif kova yıkamasını yaptım
Kurulama havlusu ve bim bezi ile kuruttuktan sonra içeri alıp hava ve bim bezi eşliğinde detayları kuruttum
Gaz yağı ve eski bez eşliğinde zinciri temizledim, kuruttum ve motul c4 ile o ringleri yağladım
Carpro eraser ile bütün yüzeyleri gectikten sonra mat bölümlere nanolex SI3d matte ile koruma altına aldım
Jantları carpro dlux ile koruma altına aldım 24 saat 25 derecede kürlesmenin ardından final fotoğraflarını sizinle paylaşıyorum
hocam öncelikle çok geçmiş olsun..park modu bulunan yani 24 saat kayıt yapan araç kamerası kullanabilirsiniz. bu gibi durumlarda çok işe yarıyor. viofo a129 modelini de tavsiye ederim bi inceleyin isterseniz. hem trafikte hem park halinde işinize ne zaman yarayacağı belli olmuyor. bence araçlarımız için gerekli önemli aksesuarlardan bir tanesi..
hocam öncelikle çok geçmiş olsun..park modu bulunan yani 24 saat kayıt yapan araç kamerası kullanabilirsiniz. bu gibi durumlarda çok işe yarıyor. viofo a129 modelini de tavsiye ederim bi inceleyin isterseniz. hem trafikte hem park halinde işinize ne zaman yarayacağı belli olmuyor. bence araçlarımız için gerekli önemli aksesuarlardan bir tanesi..
teşekkür ederim kameram var ancak pilli olduğundan şarjdaydı maalesef.24 saat kayıt yapıyor ancak sadece önde.arkaya da dediğiniz gibi a129 alıp olabilir.yada arkaya pilli olanı öne se a119 v3 alıp bu işi çözebilirim