Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #821
Geçen günlerdeki araç filmlerine ceza furyasıdan nasibimizi alıp filmleri sökürmek zorunda kalmıştım.Antalya'da artık sıcakların başlamasıyla dayanılacak gibi olmadığına kanaat getirip iftardan sonra doğru filmcinin yolunu tuttum.

DSC_0111.jpg
DSC_0110.jpg
DSC_0112.jpg
DSC_0113.jpg
DSC_0114.jpg
DSC_0115.jpg

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
marka ve fiyat? ön cam da var mı?
Aynı soruyu bende soracaktım.

Kaç numara çekildi filmler Onur abi?

Ön cam da nasıl bir uygulama yapıldı ?
Marka:Fly diye bir Amerikan filmi, 5 yıl garantili.Güzel birşeye benziyor. 2 numara çektirdim yanlara. Arka büyük cama çektirmedin çünkü orada fabrika çıkışı 2 numara kadar siyah, hatta daha fazla.Yani 4 yan cam ve 1 ön cam 300 e çektirdim.
Ön cama da çektirdim.Ön cam filmi farklı biliyorsunuz, Daha kalın dışarıyı daha iyi gösteriyor vs.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Marka:Fly diye bir Amerikan filmi, 5 yıl garantili.Güzel birşeye benziyor. 2 numara çektirdim yanlara. Arka büyük cama çektirmedin çünkü orada fabrika çıkışı 2 numara kadar siyah, hatta daha fazla.Yani 4 yan cam ve 1 ön cam 300 e çektirdim.
Ön cama da çektirdim.Ön cam filmi farklı biliyorsunuz, Daha kalın dışarıyı daha iyi gösteriyor vs.
Arka kapı camlarında fabrika çıkışı karartma yokmuydu abi senin arabada ?

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
bugün aracımın kapı pandizotlarını söküp ses yalıtımı yaptım bitüself ile kapıyı kapattıgım anda dunyayla bagım kopuyo :)) ses sisteminin kaliteside cok iyi düzeyde arttı
ek olarak arabayı kaldırıp altına takoz kestirip davlumbazlarını detaylıca temizledim barebones sıkıp güzelce kapatıp kaliperleri zımparaladım üzerine 2 kat çinko sprey astar attım 3 kat sprey sarı en sondada 3 kat akrilik vernik attım artık demir tozu tutmuyor tutsada suyla bıle cıkıyor tutunamıyor.
eski gri jantlarımıda komple kumlatıp piano black rengine boyattım yeni boyalı jantlarımı zymöl titanium ile korumaya aldım :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık valla güzel işler yapmışsın.Şu kaliperleri benimde boyatmak lazım

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Aracımde bir değişiklik yapamadım ama geçen kendime köpük atan sprey pompa yaptıydım.

Ekli dosyalar

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@Okan48 güzel şeyler yapmışsın aracına. Ellerine sağlık.

Şu kapı içi yalıtımı bende düşünüyorum.

Açılmışken camlara film çektireyim, yalıtımı yapayım hem de hoparlörleri değiştireyim diyorum.

Orijinal hoparlörler çöp resmen.

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
@Okan48 güzel şeyler yapmışsın aracına. Ellerine sağlık.

Şu kapı içi yalıtımı bende düşünüyorum.

Açılmışken camlara film çektireyim, yalıtımı yapayım hem de hoparlörleri değiştireyim diyorum.

Orijinal hoparlörler çöp resmen.
Teşekkürler can tavsiye ederim bu benim leonun sport coupe olmasından dolayı kapıları cok buyuktu aracın yanından ufak tefek ruzgar sesleri alıyordu trim sesleri vardı suan hiç biri yok cok tok bir kapanma sesi ve orjinal kolonların kalitesi üst düzeyde arttı dışarıdan hiç bir ses almıyor. Cam filmini de netten sipariş etmiştim 3M polarized kendim çektim onunda ekstra bir katkısı oldu yalıtıma 3M tavsiye ederim . Yakında bir rulo daha bitüself alıp kaput altı battaniyesi ve ön davlumbazları söküp oralarada yapmayı planlıyorum

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Teşekkürler can tavsiye ederim bu benim leonun sport coupe olmasından dolayı kapıları cok buyuktu aracın yanından ufak tefek ruzgar sesleri alıyordu trim sesleri vardı suan hiç biri yok cok tok bir kapanma sesi ve orjinal kolonların kalitesi üst düzeyde arttı dışarıdan hiç bir ses almıyor. Cam filmini de netten sipariş etmiştim 3M polarized kendim çektim onunda ekstra bir katkısı oldu yalıtıma 3M tavsiye ederim . Yakında bir rulo daha bitüself alıp kaput altı battaniyesi ve ön davlumbazları söküp oralarada yapmayı planlıyorum

Bitüselfi nereden temin ettiniz,link atabilir misiniz?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Partner Tepee aracım vardı 2 sene önce. Davlumbazların lastiğe bakan kısmı değil de iç kısımlarından bitüself+pütür uygulaması yapmıştım.

Çatır çıtır gelen taş seslerinin bir kısmı tamamen kesilmişti bir kısımı ise daha tok sesler çıkarmaya başlamıştı.

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Partner Tepee aracım vardı 2 sene önce. Davlumbazların lastiğe bakan kısmı değil de iç kısımlarından bitüself+pütür uygulaması yapmıştım.

Çatır çıtır gelen taş seslerinin bir kısmı tamamen kesilmişti bir kısımı ise daha tok sesler çıkarmaya başlamıştı.
Bende hem davlumbaz sırtına hemde metal bölüme yapmayı planlıyorum fakat davlumbazları geri takarken sıkıntı yaşarmıyım bılmıyorum