Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #8,741
Hayırlı olsun, temiz temiz binin inşallah. Aynı araçtan bende de mevcut, bu arka camın köşelerinde ki siyah parçaya uygulama yapıldı mı acaba? Çok çabuk çizilip, solan bir parça, polisaj iş yapar mı onu merak ediyorum.

Berkay ne yaptı haberim yok:) ama b sütunu piaono black değil sacın üstüne folyomsu bir kaplamaymış. Halletti sağolsun,
:cool: muhtemelen hassas bir polisaj yapmıştır. o kısım da öyle olabilir. Bu tarz hassas alanları seramikle koruma altına almak lazım.

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Berkay ne yaptı haberim yok:) ama b sütunu piaono black değil sacın üstüne folyomsu bir kaplamaymış. Halletti sağolsun,
:cool: muhtemelen hassas bir polisaj yapmıştır. o kısım da öyle olabilir. Bu tarz hassas alanları seramikle koruma altına almak lazım.
Bahsettiğim yer b sütunu değil hocam arka camın köşelerindeki piano black kısım, neyse teşekkür ediyorum

FDY

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Detay Deposu üzerinden yaptığım alışverişte gönderilen numune bella pro şampuanı marolex ile denedim ve çok beğendim, elimdeki stoklar bittiğinde bella pro ile devam etmeyi düşünüyorum.
@DetayDeposu

Hocam buna alıntı yapma ihtiyacı hissettim çünkü az önce şöyle bir şey deneyimledim; ön yıkama köpüğü için valet pro foamula 1 kullanıyordum. Deneme amaçlı K2 Bella Pro aldım. Bir kaç saat önce denedim (1:8 oran ılık su ile Karcher Foam Lance kullanarak) kesinlikle memnun kalmadım. Araç üzerindeki kiri neredeyse hiç akıtmadı. Yağmur sonrası kirler tamamen duruyordu üzerinde. Tabi ki kişisel görüştür bunlar ama ben K2 ön yıkama tekrar kullanmayı düşünmüyorum.
NOT: K2’nin diğer ürünlerini denemedim. Yaptığım yorum ön yıkama şampuanı içindir.

OY53

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Malzemelerimizi hazırladık,yazlık halı velur paspasları çıkartıp kışlık orjinal paspaslarımızı koymanın zamanı geldi.Jantları detay fırçaları ile komple temizledim.İçini valet pro apc ile bezle tozunu alıp,k2 satina uyguladım.Sonrasında ön yıkama yapıp ab velvet purple ile kova yöntemiyle yıkama yaptım.Duruladıktan sonra koch chemie pw uyguladım.Bitirmeye yakın ufaktan yağmur çiseledi :)

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
Hocam buna alıntı yapma ihtiyacı hissettim çünkü az önce şöyle bir şey deneyimledim; ön yıkama köpüğü için valet pro foamula 1 kullanıyordum. Deneme amaçlı K2 Bella Pro aldım. Bir kaç saat önce denedim (1:8 oran ılık su ile Karcher Foam Lance kullanarak) kesinlikle memnun kalmadım. Araç üzerindeki kiri neredeyse hiç akıtmadı. Yağmur sonrası kirler tamamen duruyordu üzerinde. Tabi ki kişisel görüştür bunlar ama ben K2 ön yıkama tekrar kullanmayı düşünmüyorum.
NOT: K2’nin diğer ürünlerini denemedim. Yaptığım yorum ön yıkama şampuanı içindir.
Kisin k2 bora oneriliyor ondan kirleri sokmemis olanilir

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bazen kış aylarında PH nötr şampuanlar beklentimize cevap veremeyebiliyor :gulumsemex: Ankara kışı için biraz daha agresif ürünler de elimizde bulundurmamız gerekebiliyor :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Clio'ya koltuk ve kumaş koruma uyguladım. Sadece spreylenip bırakılıyor o kadar. Ancak deri ve plastiklere gelince hemen silmek gerekiyor yoksa beyaz leke bırakabilir diye nasiol uyarmış. Ben de bezle yalıtarak uyguladım. Shiny garage insider iç temizleyiciyi de hazırda tuttum kaçan yerleri geri hemen silmek için

aykutclyn

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Araç kapalı otoparkta durduğu için çok kirlenmiyor, yıkamadan önce çok kirli değildi o nedenle ben memnun kaldım, belki kış şartları için dediğiniz gibi uygun olmayabilir.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhabalar bugün @Sefa46 abiyle tanışma şansımız oldu altafoam almıştım modifiyesini yaptı ve mija hava kompresörü ile denemesini yaptık kendisine ilgisi ve tecrübesi için çok teşekkür ediyorum

kopi net

Güle güle kullan kardesim :) Bende Memnun oldum tanistigimiza

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Merhabalar bugün @Sefa46 abiyle tanışma şansımız oldu altafoam almıştım modifiyesini yaptı ve mija hava kompresörü ile denemesini yaptık kendisine ilgisi ve tecrübesi için çok teşekkür ediyorum

kopi net

Hayırlı olsun hocam :) @Sefa46 abim on numara birisidir candır . Adamın hasıdır buradan selam ederim kendisine :gulumsemex: