Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #8,761
Uzun zaman sonra detaylı motor temizliği yaptom. Fotolar sizlerle :)

Kullandığım ürünler :

3D orange degreaser
Koch chemie motorplast
Valet pro detay fırçası

Mis gibi olmuş :) Koch Chemie MP'yi de çok severim, insanın içesi geliyor. :) Etkisi de uzun gidiyor :) Güle güle kirlet :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Kalitesiz ve aşırı hor kullanılmış bir deride Adam's Garage Scrub Pad ve Colourlock deri fırçası karşılaştırması. Deri temizleyici olarak Koch Chemie Pol Star 1:5 kullanıldı. Scrub Pad, derinin desenlerine yerleşmiş kirleri temizlemekte zorlanıyor. Aracın arka koltukları, ön koltukların arkalarını ve başlıklarını vs. temizledim. Sadece ön koltukların iç yüzeylerde fırça ile temizleme ihtiyacı duydum.
Kirli hali

Temizlenmiş hali

En son da fırçayla iki tarafı da tekrar geçtim koltuğun kirliliği net görünsün diye.

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Kalitesiz ve aşırı hor kullanılmış bir deride Adam's Garage Scrub Pad ve Colourlock deri fırçası karşılaştırması. Deri temizleyici olarak Koch Chemie Pol Star 1:5 kullanıldı. Scrub Pad, derinin desenlerine yerleşmiş kirleri temizlemekte zorlanıyor. Aracın arka koltukları, ön koltukların arkalarını ve başlıklarını vs. temizledim. Sadece ön koltukların iç yüzeylerde fırça ile temizleme ihtiyacı duydum.
Kirli hali

Temizlenmiş hali

En son da fırçayla iki tarafı da tekrar geçtim koltuğun kirliliği net görünsün diye.

Fırça daha etkili gibi geldi , teşekkürler inceleme için

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Güncel durumu çok iyi Adem hocam. Bu ürünün bu kadar dayanımı beni şaşırtıyor:kahkahaa: Videolar için teşekkürler
Bencede çok başarışlı Ahmet hocam. Ben diğer aracımda da bu sürenin çok daha fazlasını gördüğüm için beni şaşırtmadı :gulumsemex: ama özellikle bir detayı belirtmemde fayda var araç her zaman kapalı otoparkta duruyor:gulumsemex:.
Etkisi çok iyi sürmüş, bu ürünü alıp evdeki cam balkona uygulamayı düşünüyorum malik yağmur yağdıkca kir toz temizliği mahvediyor
O cam balkonlar benimde en büyük sorunum hocam :gulumsemex: Ama evde o kadar çok cam var ki birine yapsam hanım diğerlerinede isteceyecek gözüm bir türlü kesmiyor o yüzden hiç bulaşmıyorum :terlisırıtan: