Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #8,781
Bencede çok başarışlı Ahmet hocam. Ben diğer aracımda da bu sürenin çok daha fazlasını gördüğüm için beni şaşırtmadı :gulumsemex: ama özellikle bir detayı belirtmemde fayda var araç her zaman kapalı otoparkta duruyor:gulumsemex:.

O cam balkonlar benimde en büyük sorunum hocam :gulumsemex: Ama evde o kadar çok cam var ki birine yapsam hanım diğerlerinede isteceyecek gözüm bir türlü kesmiyor o yüzden hiç bulaşmıyorum :terlisırıtan:
Annemin evdeki camlara yapicam hocam, silmek zorlastirmasin diye hem yazın gidince camları silme işi bana düşecek bir anlamda kendi işimi azaltiyorum

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Yaklaşık 40 günlük fussonun son durumu, son yıkamanın üstünden tam 1 ay geçti o süreçte sanayide vs. çok gezdim yağmur çamur derken tavan kaputta su iticilik sıfıra yakındı kova yıkama sonrası kendine geldi. Makineyi deneyeceğim diye kirli fotoğrafı çekmemişim. :sussx: Eve gelirken yağmur yağdı. :yorumsuxx:

100 ml VP Concentrated koydum, 5 lt için 30ml öneriyor, ben hep göz kararı atardım az koyuyormuşum, bu kadar atınca kayganlık mükemmel geldi.

RickSanchez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Adem abi selamlar, uygulama öncesi zemin hazırlığı yapıyor musun? Yapıyorsan eğer hangi basamakları uyguladığını anlatabilirsen eğer çok sevinirim.
Merhaba,
Uygulama öncesi zemin hazırlığı ben yapıyorum Mikail. En iyi sonucu almak içinde yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu araç ben uygulamayı yaptığımda 900 km civarındaydı. Uygulama öncesi valet pro mavi kil ve gyeon polish uygulamıştım.
Normalde Benim uygulama basamaklarım şu şekilde ilerliyor önce 1:1 ipa ile ön temizliğini yapıyorum. Sonrasında sert kil hamuru ile kil uyguluyorum. Sonrasında elimde cam pastası varsa onunla yoksa duruma göre pasta uygulamasını yapıp tekrar ipa ile temizledikten sonra ürünün uygulamasını gerçekleştiriyorum:gulumsemex:

Sadri

Acemi Detaycı
Üye
İl
SİNOP

yakıt istasyonunda yakıt depo kapağı kilidi açılmayınca doğruca sanayiye tanıdık ustaya. tornavida bez yardımıyla açtı. parça yok sipariş ver takarım dedi. sipariş geldi usta bugün yarın müsait değil. video izledim YouTube dan. gayet güzel oldu. ustaya da haber verdim ama cevap yok :)

Sadri

Acemi Detaycı
Üye
İl
SİNOP
ayrıca kapağı çıkarınca gördüm ki komple yakıt çamur karışımı ( kapağı her yıkamada fırçayla detaylarım) hemen tertemiz yaptım. depo kapağını da evde güzelce yıkadım. nedense tahliye giderinde vida vardı ve tahliye olmuyordu. söktüm attım gider düzeldi. hava soğuk ve yağmurluydu ama engel olamadı. Bu gece rahat uyurum.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Clio'yu yıkadım:kovboyyx:
Sadece finaller mevcut elimde.
Malzemeler:
Ön yıkama:k2 pro bela&alta foam(Oranı bir türlü bulamadım:) Sanırım bendeki metpamid ölçek hatalı)
Çift kova: Adams garage supersoft wash mitt ve shiny garage sleek premium shampoo
Kurulama: wizard of gloss blue marlin
Jant&lastik: shiny garage wheel tire cleaner& shiny garage coco tire booster
Seramik bakım: Vonixx blend ceramic carnauba sprey wax

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Clio'yu yıkadım:kovboyyx:
Sadece finaller mevcut elimde.
Malzemeler:
Ön yıkama:k2 pro bela&alta foam(Oranı bir türlü bulamadım:) Sanırım bendeki metpamid ölçek hatalı)
Çift kova: Adams garage supersoft wash mitt ve shiny garage sleek premium shampoo
Kurulama: wizard of gloss blue marlin
Jant&lastik: shiny garage wheel tire cleaner& shiny garage coco tire booster
Seramik bakım: Vonixx blend ceramic carnauba sprey wax

Eline sağlık, güzel parlamış hocam :)