Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
Teşekkürler geçmiş olsun dileklerimizi için

Geçen sene aldığımız PDR.aletini deneyeceğiz ama çekiç almammisim. Bakalım nasıl olacak

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
Sabaganak yağmurlar devam ediyor hasar tespiti tam.manasiyla yapamadım. Önümüzdeki hafta PDR.aleti ile deneyeceğim olmadı kaskodan yaptıracağım. Kasko da aynı firmadan devam edersem hasarsızlık bozulmuyor ancak hasar kaydı gorunecekmis

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Sabaganak yağmurlar devam ediyor hasar tespiti tam.manasiyla yapamadım. Önümüzdeki hafta PDR.aleti ile deneyeceğim olmadı kaskodan yaptıracağım. Kasko da aynı firmadan devam edersem hasarsızlık bozulmuyor ancak hasar kaydı gorunecekmis
Evet hasar kaydı çıkıyor ancak afet olarak. Sel dolu vs. gibi ayrıntı yazıyormuş.

Geçen sene sattığımız bir araçta dolu onarımı yapılmıştı. Ben bizzat hasar sorgulama yapmadım ancak aracı alan arkadaş 5664 hasar sorguılama mesajında yazıyor dedi.

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
2 sene evvel euroko kasko hasarsızlık koruma teminatı ile beni kandırdı. Anahtar değişiminde hasarsızlık ilk kademeye değil bir alt kademeye düşecekti. Yenileme zamanında Diğer firmalar ilk kademe de görüyordu Euro ise hasarsızlık koruyor ancak diğer firmalar gibi fiyat veriyordu. Sigortam.net den almış onlar teklif bile vermedi zor bela cagri merkezinden poliçe aldım hakem.heyetine başvurdum bakalım ne sonuç çıkacak . Bu yüzden acentemiz sompoda olmaz diyor ama gene de kaskoya temkinli yaklaşıyorum kendim denerim olmazsa giderim tamire. Çekme aleti ve plastikler var ancak plastik çekiçler yok onları sipariş vereceğim ya da kendim hacı şakir sabunu çekiçlemede takoz niyetine kullanacağım
Evet hasar kaydı çıkıyor ancak afet olarak. Sel dolu vs. gibi ayrıntı yazıyormuş.

Geçen sene sattığımız bir araçta dolu onarımı yapılmıştı. Ben bizzat hasar sorgulama yapmadım ancak aracı alan arkadaş 5664 hasar sorguılama mesajında yazıyor dedi.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
2 sene evvel euroko kasko hasarsızlık koruma teminatı ile beni kandırdı. Anahtar değişiminde hasarsızlık ilk kademeye değil bir alt kademeye düşecekti. Yenileme zamanında Diğer firmalar ilk kademe de görüyordu Euro ise hasarsızlık koruyor ancak diğer firmalar gibi fiyat veriyordu. Sigortam.net den almış onlar teklif bile vermedi zor bela cagri merkezinden poliçe aldım hakem.heyetine başvurdum bakalım ne sonuç çıkacak . Bu yüzden acentemiz sompoda olmaz diyor ama gene de kaskoya temkinli yaklaşıyorum kendim denerim olmazsa giderim tamire. Çekme aleti ve plastikler var ancak plastik çekiçler yok onları sipariş vereceğim ya da kendim hacı şakir sabunu çekiçlemede takoz niyetine kullanacağım
Kasko firmalarına ve bu şekilde kasko üzerinden yaptırılan her türlü işleme asla güvenmiyorum.

Hasar çıkmaması sürpriz olacaktır. Benim de bir kandırılmışlığım var çünkü.

Kendiniz yaparsanız müthiş olur ama bir yere kadar. Şahsen ben kendime bu konuda güvenemiyorum.

Sonucu merakla bekliyorum ;)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bugün haftalık yıkamamızı yaptık
Önce jantları bilberry sıkıp traş fırçasıyla fırçaladım
Sonra cevizle ön yıkama ardından adams şampuanla çift kova yapıp duruladım
Son olarak bütün araca pw uygulayıp son durulamamı yaptım
Kurulamada süperclean wooly kullandım
Önce tavan ve kaputtan başlayarak yanlış yapıyormuşum Forumdan edindiğim bilgilerle önce yan panelleri sonra diğer yerleri kuruladım
Sonuç çok daha başarılı oldu
Son olarak lastiklere wls davlumbazlara prowax geçip olayı bitirdim
Benim ufak yine peşime takıldı O yüzden fotoğraf çekmeyi atlamışım
Sadece davlumbazları çekmişim onları ekliyim bari
F84E23C0-802A-470B-8EBB-28F36A807FCC.jpeg 9D2CD884-9BD7-4A3D-BE11-A8349ECEBD2D.jpeg 3166647A-BAD3-48B7-B1C3-8761E1DE3C05.jpeg EB6845EF-DAF3-4611-B3AD-9EAE43F5A689.jpeg

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bugünkü maceramız bu kadar değil
Maalesef ayağımın altında baba bana da ver ben de yapiyim diye dolaşan bir kızan varken kaza olmaz mı oldu tabi
Aman kızım dur kızım derken seçoyu elimden düşürdüm
Alt tarafında şeffaf ve siyah plastiğin birleştiği yerden sızdırmaya başladı
Ne olur ne gider derken eldeki malzemeyle en pratik çözümü uygulamaya karar verdim
E3BA29CC-DDC2-4155-849B-F9045907C820.jpeg
İftardan sonra sızdıran yerlere bir tur geçtim ve kurumaya bıraktım
Sahura doğru kontrol ettim sızıntıyı çözdüm sanırım
Çok çok ince birşey kalmıştı
Oraya bir fasıl daha 502 geçtim
Bakalım sabah sonuç ne olacak

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Seçonun kurumasını beklerken de boş durmadım Yıkanmış ve kurumuş havlularımı bir fırçalıyim dedim
İşlem sonunda yer yer bazı boşluklar var gibiydi. Kontrol ettiğimde küçük küçük topak haline gelmiş lifleri farkettim
Aslında bu kısmı fotoğraflamak iyi olurdu ama yaparken paylaşacağımı hiç düşünmemiştim
Neyse konumuza dönecek olursak bu topakların yumuşak fırçayla açılmadığından daha sert birşey kullanmaya karar verdim ve işte kahramanım
EC00012E-A3FE-46B9-AEE1-8370DD0A5831.jpeg
Havluları bir de bununla fırçaladım hem de biraz sert bir şekilde
Biraz tozuttum biraz tüy çıkardım ama topaklanmaları açmayı başardım ve yumuşaklıktada bir miktar artış gözlemledim
Sonuç olarak ben memnun kaldım ama doğru mu yaptım orasından tam emin olamadım
O yüzden buraya paylaşmak istedim
Eminim forumda bu konuda söyleyecek birşeyleri olanlar vardır

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bugünkü maceramız bu kadar değil
Maalesef ayağımın altında baba bana da ver ben de yapiyim diye dolaşan bir kızan varken kaza olmaz mı oldu tabi
Aman kızım dur kızım derken seçoyu elimden düşürdüm
Alt tarafında şeffaf ve siyah plastiğin birleştiği yerden sızdırmaya başladı
Ne olur ne gider derken eldeki malzemeyle en pratik çözümü uygulamaya karar verdim
Ekli dosyayı görüntüle 425
İftardan sonra sızdıran yerlere bir tur geçtim ve kurumaya bıraktım
Sahura doğru kontrol ettim sızıntıyı çözdüm sanırım
Çok çok ince birşey kalmıştı
Oraya bir fasıl daha 502 geçtim
Bakalım sabah sonuç ne olacak
Nazra gelmişsin Hocam, geçmiş olsun.Seco önemli aga:)
Teşekkürler Onur
Senden alkış almak Onur verici ;)
Estağfirullah, Davlumbaz konusunda hassasım biliyorsun:)
Seçonun kurumasını beklerken de boş durmadım Yıkanmış ve kurumuş havlularımı bir fırçalıyim dedim
İşlem sonunda yer yer bazı boşluklar var gibiydi. Kontrol ettiğimde küçük küçük topak haline gelmiş lifleri farkettim
Aslında bu kısmı fotoğraflamak iyi olurdu ama yaparken paylaşacağımı hiç düşünmemiştim
Neyse konumuza dönecek olursak bu topakların yumuşak fırçayla açılmadığından daha sert birşey kullanmaya karar verdim ve işte kahramanım
Ekli dosyayı görüntüle 426
Havluları bir de bununla fırçaladım hem de biraz sert bir şekilde
Biraz tozuttum biraz tüy çıkardım ama topaklanmaları açmayı başardım ve yumuşaklıktada bir miktar artış gözlemledim
Sonuç olarak ben memnun kaldım ama doğru mu yaptım orasından tam emin olamadım
O yüzden buraya paylaşmak istedim
Eminim forumda bu konuda söyleyecek birşeyleri olanlar vardır
Ben elbise fırçası kullanıyorum.Dha hızlı oluyor.Kıl sertliğide iyi.Düzenli kullanıncada hemen ilk halini alıyor bezler.Senin fırçada fena değil gibi ama kıllları çok sertse elbise fırçası tavsiye ederim.