Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #8,841
Periyodik bakım yaptırdım yağ ve filtre degisimleri için 300 TL işçilik istenildi. Yakın zamanda bakim yaptiran var mı? Periyodik bakim bu kadar pahalandi mi:rolleyes:
Yapılan dükkana bağlı olarak olabilir abi maalesef, hele ki yılbaşından sonraki asgari ücret değişiminden sonra çok daha normal.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Periyodik bakım yaptırdım yağ ve filtre degisimleri için 300 TL işçilik istenildi. Yakın zamanda bakim yaptiran var mı? Periyodik bakim bu kadar pahalandi mi:rolleyes:
Gayet normal bence son zamlardan sonra.Yılbaşından önce 500 TL ye yaptırmıştım periyodik bakımı.Fakat sadece yağ ve filtre değişimi ile yapılan bir işçiliğe bu kadar ücret ödemedim elbette. Bujiler,tüm sıvılar,ön arka takım,kayışların kontrolü,vs detaylı bir muayene dahil ödedim bu fiyatı biraz tuzlu olabilir son zamlardan sonra fakat işçiliği muazzam ustamızın :)[/QUOTE]

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yılbaşından önce diğer araç için 100 lira işçilik vermiştim periyodik bakımda. Bu fiyatlara alisamayacagiz sanırım:)
Subaru'nun periyodik bakımı için kdv dahil 6000 ödedim. İçinde mazot hariç tüm filtreler. Yağ (toplamda 6,4 lt) ve arka fren balataları değişti. Balatalar 2000 TL, Yağ 1100 TL. Kafadan zaten 3000 TL oldu. Diğer filtreler, işçilik derken haşırt 6000 TL.
Duster içinde yılbaşından önce toplamda 2000 TL ödemiştim.
Markete giriyorsun 8 adet 5lt su, 1 yoğurt 1 tane 100mt streç film (kampanya yapmışlardı ve başka seçenekte yoktu) 200 TL ödedim. Ha gider suyu başka marka alırsın biraz daha azaltırsın da 150TL olmaz kanımca.
Kadıköy'de ekspress inegöl köfteye 5 kişi 700 TL ödedik. Köfte lüks oldu. İçeriyi de bir gör, tıklım tıklım. Kimse gırtlağından kesmiyor, kimse lüksünden feragat etmiyor. Her yer kafe olmuş. Üretmeden tüketiyoruz. TL kazanıp döviz harcıyoruz. Benim kafam yandı, fiyat algım bozuldu...
İşin özeti sen o servise az bile ödemişsin.

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Sınavlar bitince detailinge geri döndük :) arkadaşın arabada K2 Akra ile motor temizliği yaptım. Dayanımı gözlemleyip güncelleyeceğim inşallah. Akra bu arada çok güzel kokuyormuş :) hava yağacak gibi olduğu için biraz acele oldu.

K2’nin deri temizleyicisini test edelim dedik hazır fırsat bulmuşken. Araba 2 yaşında bu arada. Burada da güzel bir sonuç elde ettik. Arkadaş da şaşırdı ben koltuklarımı temiz zannediyordum dedi :)

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sınavlar bitince detailinge geri döndük :) arkadaşın arabada K2 Akra ile motor temizliği yaptım. Dayanımı gözlemleyip güncelleyeceğim inşallah. Akra bu arada çok güzel kokuyormuş :) hava yağacak gibi olduğu için biraz acele oldu.

K2’nin deri temizleyicisini test edelim dedik hazır fırsat bulmuşken. Araba 2 yaşında bu arada. Burada da güzel bir sonuç elde ettik. Arkadaş da şaşırdı ben koltuklarımı temiz zannediyordum dedi :)

İki uygulama da şahane olmuş, emeklerine sağlık :) Akra'yı nasıl kullandın ? Sık ve sil şeklinde mi uyguladın ?

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Eline sağlık harika olmuş

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Periyodik bakım, şanzıman yağı değişimi (karterle beraber değişiyormuş), buji değişimi için 20.000 istedi servis. İkili bakım alırsam bir sonraki bakım dahil 16.000 olacakmış. Bugün aracımda değişiklik olarak yakacağım sanırım:smilex:.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Periyodik bakım, şanzıman yağı değişimi (karterle beraber değişiyormuş), buji değişimi için 20.000 istedi servis. İkili bakım alırsam bir sonraki bakım dahil 16.000 olacakmış. Bugün aracımda değişiklik olarak yakacağım sanırım:smilex:.
Araç neydi hocam sizin Karterden dolayi merak ettim bayagi fiyat cikmiş,siz yine de sakin olun araci yakmayin :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Araç neydi hocam sizin Karterden dolayi merak ettim bayagi fiyat cikmiş,siz yine de sakin olun araci yakmayin :)
Mercedes C 180 Sefa Hocam. Ama sanırım kendini Bugatti Chiron sanıyor. Yalnızca şanzıman yağı değişimine (5 yıl veya 75000 km yapılması lazım dedi sanırım) 12.500 lira mı ne çıktı.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Mercedes C 180 Sefa Hocam. Ama sanırım kendini Bugatti Chiron sanıyor. Yalnızca şanzıman yağı değişimine (5 yıl veya 75000 km yapılması lazım dedi sanırım) 12.500 lira mı ne çıktı.
Kazasiz belasiz binin hocam hayirlisi olsun diyelim :)