Öne çıkan konu
#9,801
Selamlar. Geçen Denizliye bir yağmur çiseledi. Eşimle beraber içimiz rahat etmedi. Haftaya temiz girelim dedik. Hemde yeni gelen siparişimiz Fireball Pirouetteyi test ettik. Araçta hali hazırda bir Fireball serisinin butterfly adlı seramiği zaten vardı. Hem seramiğe azcık destek olsun bizde keyifli vakit geçirmek amacıyla benziliğin yolunu tuttuk. Pirourette güzel beğendim sadece kayganlık hisssi gerçekten zayıf parlaklık güzel ama kayganlık hissiyatı neredeyse BSD gibi diyebilirim. Alta foam VP foamula+ çoklu eldiven tek kova vp concantred. Foamulayı beğenmiyorum açıkçası çok hızlı kuruyor. Lastik ve jantlara auto brite direct jant temizleyici kullandık çok kirli değildi ama güzel temizledi. Yıkama eldiveni her telden var. Slopes+purestar+makarna toplam 5 adet karışık yıkama eldiveni. Temaslı yıkama bittikten sonra adams garegadan twisted pile ile tek attık benim black mambaya mikrofiber aplikatöre 3 er 4 er fıs şeklinde araca fireball pirouetteyi araca uyguladık. Kokusu çok ağır geldi açıkçası kokusunu beğenmedim. Parlatma olarak slopes mikrofiber buffle cila bezi kullandık açıkçası çok beğendim hiç zorlamadı bizi. Lastiklere sarp kullanıyoruz ucuz ve kalıcı Finalleri paylaşıyorum