Dün akşam glaco de cleaner'ı bitirince, 500ml hacimli şişesinin içine 150ml yağmur kaydırıcı ve su ekledim. Yağmur kaydırıcı bu karışım öncesi tipik bir yağmur kaydırıcı gibi kokuyordu ama su ile karışım sonrası kokusu değişti. Neyse artık hayırlısı dedim. Ve bugün, bu zihni sinir procesi (bilenler bilir, prof. zihni sinir proje demez, proce der

) tuttu mu, yani yağmur kaydırıcı etkili cam temizleyici yapabildim mi ? diye deneme yaptım. Koruma olmayan cam da 5 defa aynı bölgeye uygulama yaptım eh işte anca bir kıpırdanma oldu diyebilirim.
Yaptığım karışımı çöpe dökmektense bari temizleyici gibi kullanayım dedim. Bitsin, başka bir yağmur kaydırıcıyı bu uğurda detailing tanrılarına kurban edeceğim

Bu sefer 1:1 karışım yapacağım. Yine olmaz ise Başka bir yağmur kaydırıcıyı kurban edeceğim. Ha bu arada bu ürünleri kullandım ve etkilerini beğenmedim. Çöpe atmaktansa bari böyle değişik denemeler yapayım dedim.
Ha bu arada, otomobilin dışı zımpara gibi oldu. Sabah su tutayım dedim ama akaryakıt istasyonunda kuyruk vardı. Neyse artık ilk fırsatta yıkamam lazım yoksa uykularım kaçar. (derde bak ya tövbeler tövbesi)
Dip Not: Geçenlerde aradığım Japon prensini buldum. Deri döşemeler ellerimden öper. Onları da ihmal ettim. Bari bu ikisi bir arada ürünle hem temizlik hem koruma yapayım niyetindeyim.