Gündüzleri benzinlikler dolu olduğu için yaz takviminde gece yıkamayı tercih ediyorum. Sahur da bahane oldu, öncesinde bir girişeyim istedim.
Ön yıkama da AB citrus wash 1.7 sulandırarak kordon altına IK 360 sprey ile attım.
Jantlara Flowey R1,
Lastiklere K2 strong apc sulandırılmış ve cartainer fırçayla geçtim,
Ön yıkama da 60ml magifoamı citrusun üzerine attım.
Ufs mop ile tavanını gezdim, tavan komple cam olduğu için ön yıkamada Ufs ile aradan çıkarttım.
CG dirt guardlı kovamda 50ML Vonix v floc ile çift eldiven ile gezdim.
Gyeon silk dryer ile kuruladım, silk dryer yeni favori havlum. Hem hafif hem ebati çok büyük hemde hiç iz bırakmıyor performansı çok iyi. Twiste gerçekten gerek var mı bilmiyorum.
Kapı aralarını kurulayıp final touch attım.
Jantları kurulayıp final touch attım. Daha sonra garaja çektim.
Garajda lastikler kurumuştu, üzerine meguiars
all season sürdüm. All seasonu sürmek enduranceye göre daha pratik açıkçası, sevdim ürünü,
Kaportada bir zamandan kalma ADBL syntetic wax vardı son magifoam ile kendisine veda ettik.
Meguiars surface prep ile kaportayı prepleyip üzerine Carnauba tabanlı chemical guys brazil kullandım. Bu waxın yeri bende bir başka. Biraz yaz havası getireyim dedim. ADBL daha soğuk duruyor verdiği derinlik ile, carnauba tabanlı waxların yeri ayrı.
Alman cila silme bezim ile silip Purestar luxury buffing ile buffladım. Üzerinde bezi durmuyordu kaportanın, yağ gibi oldu.
Ön Cama Auto Brite clearview ile giriş seviyede polisaj yaptım, ardından kurulayıp ADBL hybrid glass cleaner attım.
Yan camlarda hybrid glass cleanerin etkisinde hiçbir azalma yoktu, yenilemedim.
Plastiklere meguiars 40 sürdüm,
En son aracın içini gyeon interior bezim ve Auto finesse spritz ile tozunu alıp korumaya aldık.
Sonuçtan memnunum

cümleten Hayırlı sahurlar