Herkese hayırlı günler, hayırlı iftarlar,
Adana’dan selamlar. Burası yıkama cennetiymiş ama bizden saklanmış

) neredeyse heryerde benzinlik var ve en az 6-7 peronu var. 2 su aldım, 30 tl tuttu. Burası biraz pahalı istasyonmuş, ucuz olana gitsem 20 liraya bitecekti iş

İstanbul’da en son iki su için 120 verdim.
İftara yakın bir şansımı deneyeyim nasıl olacak dedim ama İstanbuldan daha rahat olacağını bilmiyordum. Kimseler yok etrafta
Bir süre burada kalacağımdan, bagajda yanımda kovamı, Chemical guys Mr. Pink ön yıkama şampuan, vonix V Floc Final touch, meg allseason ve fırça getirdim. Ve birkaç havluyla bez.
Arabayı yola çıkmadan önce yıkamıştım temelinde CG brazil carnauba vardı ama tekrar yenilemiştim. Bu sebep ile yanıma wax almadım. Yolda kış şartları ve 1000 km lik bir yol olduğundan kirlenmeler oldu tabi, yolda giderken orta şeritte tuz losyonu atan belediye kablonu içimi cızlattı
burada uygun gördüğüm boş bir yerde aracı yıkamak için xiaomi ik foam ile Mr Pink attım. Durulayıp sonra v floc ile temaslı yıkama gerçekleştirdim. Koruma olduğundan güzel ve kolay yıkama oldu. Twist havlum ile kurulayıp final touch ile detayları yaptım.
Lastiklerde meg all season vardı 1000 km sonrası hala ilk sürdüğüm gibiydi, su vurup geçtim hiç yenilemedim veya fırçalamadım.