Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Gearbox

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #1,521
Daha önce polo gti aracım vardı abi ondan kalan bi heves açıkçası ona takmak kısmet olmamıştı gerçi büyük fren kitine sığmazdı 16 jantla ama. Şuan ki polodada eski gti gibi coilover olsa daha hoş olacağına şüphem yok ama ikisini bir araya denk getiremiyoruz bir türlü teşekkürler önerin için :)
Merhabalar
Araciniz cok guzelmis 97 slx takas ?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Üstüme çıkmaya çalışan abladan kaçayım derken aracımda şöyle bir değişiklik yaptım

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Üstüme çıkmaya çalışan abladan kaçayım derken aracımda şöyle bir değişiklik yaptım

Size birşey olmamış ya gerisi halledilir hocam, geçmiş olsun

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Geçmiş olsun ciddi bir şey yok gibi duruyor.

Nereye sürttün ?
Yok yok iki araçta da birşey yok. Yağmur yağıyordu zaten bezle sildim hiç birşey kalmadı desem yeridir. Birkaç nokta kaldı onuda ipa halleder

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
@UrTR geçmiş olsun, ucuz kurtarmışsın, birşey yok Allahtan.
İnceden bir pasta ile hiçbirşey kalmaz.
Çok teşekkürler başkan. Benim araba pek önemli değil açıkçası. Ben sürttüm hasar olsa da sorun etmem ama iyiki karşı tarafın arabasında birşey yok. Onda hasar olsa o zaman üzülürdüm.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
@UrTR Gecmis olsun, ciddi birsey olmamasi sevindirdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok teşekkürler başkan. Benim araba pek önemli değil açıkçası. Ben sürttüm hasar olsa da sorun etmem ama iyiki karşı tarafın arabasında birşey yok. Onda hasar olsa o zaman üzülürdüm.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Can sıkıntısından jantlara demirtozu sökücü uygulaması yaptım. Araç temizliğinde en keyif aldığım olay balata tozu sökücü uygulayıp kızarmasını izlemekti. 4 farklı ürün denedim ama temmuz ayında değiştirdiğim lanet fren balataları hiç balata tozu yapmamış ne yazıkki...

O sinirle elimde kalan 250ml nigrin evotec i aynı miktarda su ile karıştırıp tüm arabaya demirtozu sökücü uyguladım. Onun videosunu yarın yüklerim youtube amcaya

Bu haziranda uyguladığım Sonax flugrostbilmemne videosu.

Bu da bugün uyguladığım Sonax flugrostbilmemne videosu.

Altı aydır demirtozu sökücü uygulaması yapmak için karcher i bekliyordum nihayet bugün uyguladım ama sonuç hüsran...

HiQ fren balatası pişmanlıktır

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bugün yaklaşık 1 aydan fazladır yıkanmayan aracımı yıkadım. Malum Antalya'da yağmurlar bitmek bilmedi. Güneşi görünce ve birkaç gündür yağmur yağmayınca bu sabah aracı temizledim. Temizleyince de Flowey x50 cilayı deneme şansı buldum. Pratiklik ve ekonomiklik(sulandırma) açısından güzel bir ürün. Konsantre iken kokusu yoğun ama sulandırıp kullanınca kokusu çok hoşuma gitti. Ufak bir video da çektim fakat hem çekip hem su tutmak zor olduğu için pek verimli olmadı gibi :)