Sokağa çıkma yasağı olacak diye sınavdan önce koştur koştur araba yıkamaya gittim ancak daha yarıdayken iptal olduğunu öğrenmem çok manidar oldu.

16 Niasanda uyguladığım kiwamiden sonraki ilk yıkamam galiba. Uzun süredir yağmur yağdığından dokunmamıştım, en azından öyle hatırlıyorum.

Önceki halini çekmedim ancak bol bol çamur yağdığından normal yağmur kiri vardı. Yol yapmadığından trafik filmi yok denecek kadar azdı.
Ön yıkama olarak Flowey EV13 1:20 Kwazar ile yaptım ardından uzun süredir girmediğim detaylara giriştim. Kir çözmesini pek beğenmedim 1:15 veya 10 denemek lazım. Ben ANSF 1:10 da daha iyi kir söküyordum. Ancak yarı fiyatına olunca yeni alımda kesin EV13 alırım. EV13 çok uzun süre yüzeyde kurumadan çalışabiliyor, o yönünü çok beğendim.
Durulama sonrası beyaz Kiwami'nin son hali bu şekilde, tavan kaput öldü denilebilir haricinde iyiydi.
Turşu kovalarımız çift kovaya hazır
Temaslı yıkama sonrası Kiwami'nin durumu.
Ardından Purestar Dublex ile kuruladım, çok beğendim ancak biraz hantal kalıyor 90x70. Bez de zaten fazla ıslanmadı. Korumalı bir aracı küçük boyu ile rahat kurularsınız. İz bırakmadan güzel kuruluyor.
Camlar silindi, dış plastiklere PSS uygulandı NMPC'ye göre daha mat güzel bir finishi var, ben daha çok beğendim hele ki şişeye canyon başlık taktım tadından yenmiyor fıslayınca. Lastiklere de yine Magic Dressing uygulandı.
Sonuçlar da bu durumda.
Cata 50W günışığı 4200LM projektör denemelerimde de ışığı biraz uzaktan tutarsanız çizikleri yan açılardan görebiliyorsunuz. Bulunduğum yerin aydınlatması zayıf olduğu için ortamda uzaktan dahi açtığımda çizik harici kusurları çok rahat fark edebiliyorsunuz. Pek denemeye vakit bulamadım ancak stoplarda ince çizikler olduğundan orada deneme fırsatım oldu. Onlarda da durum bu şekilde.