Herkese selamlar, forum ortamını ne kadar özlesem de memlekette internet ve zamanım pek olmadığı için, foruma vakit ayıramıyorum.
Sağolsun
@esstel hocam birlikte yıkama teklif etti ama aramızda 80kmye yakın yol var ve vaktimde olmadığı için kendim uzun yoldaki sinek böcek pislikleri gitsin diye yanımdaki malzemeler ile foruma fazla yakışmayan bir yıkama yaptım.

Fotoğrafların mb boyutunu telefondan küçültmeyi yapamadım o yüzden az ama mb bir tık fazla bir paylaşım olacak
1100 kmlik kirlerimiz:
Araba durduğu yerde sıcaktan, siyaha boyamaya çalışıp taktığım orjinal fiat amblemi üzerindeki dodge ile birlikte düştü.
Kwazar el spreyinin içine 100 mlye yakın ceviz katıp önce alt etekleri döndüm. Kwazarı tekrar 100ml cevizle üzerine su doldurup diğer panelleri dönebildiğim kadarıyla döndüm. Bi 10dkya yakın süren el pompalamasının ardından normal hortumla bolca su ile ön yıkama yapmaya çalıştım.
"Ön yıkama" nın ardından tosbağanın tar removerı ile uzun yol pisliklerine müdahale ettim.

Katlanır kovam ve purple velvet ile 3 eldiven yıkamasını yaptım.
Spark havlu ile kaput ve tavanı kurulayıp wax durumuna bakmak için tekrar hortumla su tuttum. Video çekmiştim ama internet eksikliği ve videonun boyutundan dolayı yüklemesini yapamadım. Videodan ekran görüntüsü aldım

Maalesef düz panellerde tek kat olan Jayswax ceramic bubblegumu kaybetmişiz gibi duruyor yan panellerdeki 2 kat ise kendini hala gösteriyor.
Spark, küçük gyeon ve çift taraflı bimden aldığım havlu ile kurulama yapıp camlarıda mikrotex cam bezi ve amway cam temizleyici ile silip final yaptım.
Pek güzel bir yıkama olmasada arabanın üzerindeki toz katmanı gidince ufakta olsa bir rahatlama geldi
Köyde gün erken başlayıp erken bittiği için paylaşımı 2 günde ancak yapabildim

Yaptığım yanlışlar ve eksiklikler için affınıza sığınırım
Okuyan gören herkese teşekkürler keyifli forumlar.