Perşembe Günü Yetkili serviste 4 ncü yıllık bakımına girdim.
Yağ, Yağ Filtresi Hava filtresi, polen filtresi, bujiler, V kayışı ve arka balatalar(delphi) değişti. Multimedya ekranına güncelleme yaptırdım.
Perşembe Günü Yetkili serviste 4 ncü yıllık bakımına girdim.
Yağ, Yağ Filtresi Hava filtresi, polen filtresi, bujiler, V kayışı ve arka balatalar(delphi) değişti. Multimedya ekranına güncelleme yaptırdım.
Kayınvalidemin makedonya sehayati öncesi 184 pslik canavarı Periyodik bakım için sanayiye Götürdüm. Bakım bitti çıktıktan sonra eve yaklaşırken sağ ön tekerin kenarından gaza bastıkça çoğalan bir ses gelmeye başladı hemen sanayiye geri döndüm. İlk tespit v kayışı ve devir daimdi. Söküp açtıktan sonra v kayışı bitik gergi kütüğü çatlak olduğunu gördük. Hemen parçalar değişti ve ardından 184 pslik canavar 3.000 km lik ülkeler arası yolculuğuna çıktı.
Güncelleme yenilik için değilde daha çok hata düzeltmesi içeriyor. Cihazda ilk sürüm mevcuttu ve Android auto hiç çalışmıyordu bunun düzeltilmesi için yaptırdım. Ücret SPS gerektirdiği için bütün bayilerde 40€+kdv 472 lira tutuyor. Gözle görülen bir yenilik yok. Android Auto çalışması, Radyo isimlerinin kaybolmaması, 3 adet farklı ekranda farklı ses slider'ı (Nav,Telefon, Müzik) gibi.. Change log yok maalesef. Yurt dışı forumlarında bir kaç özellikten daha bahsettiler ama beni ilgilendiren sadece Android Auto çalışmasıydı.
Güncelleme yenilik için değilde daha çok hata düzeltmesi içeriyor. Cihazda ilk sürüm mevcuttu ve Android auto hiç çalışmıyordu bunun düzeltilmesi için yaptırdım. Ücret SPS gerektirdiği için bütün bayilerde 40€+kdv 472 lira tutuyor. Gözle görülen bir yenilik yok. Android Auto çalışması, Radyo isimlerinin kaybolmaması, 3 adet farklı ekranda farklı ses slider'ı (Nav,Telefon, Müzik) gibi.. Change log yok maalesef. Yurt dışı forumlarında bir kaç özellikten daha bahsettiler ama beni ilgilendiren sadece Android Auto çalışmasıydı.
Geçenlerde ufak buluşmadan kalan görselleri şuraya bırakayım. Ev sahipliğimizi yapan FFS Detaylı Araç Bakım Merkezi sahibi @ffsahin 'e ve katkılarından dolayı @Mentalfeed ve @carking58 'e çok teşekkürler
Aynen abi . Ayriyetten 1. Oksijen sensörü arıza verip duruyor. Çekişte sıkıntı yaratıyor. Acil değişmesi gerekşyor. N16 motor gerçekten sorunlu bir o kadar da keyifli
Bugün eski bir öğrencimle buluştuk arabaları yıkayalım diye. Önce Valet Pro Ansf ve kwazar - xiaomi pompa vasıtasıyla ön yıkama yaptık. Daha sonra turtlewax wash and wax ile çift kova yıkaması en son da güzelce kuruladık.
Bugün eski bir öğrencimle buluştuk arabaları yıkayalım diye. Önce Valet Pro Ansf ve kwazar - xiaomi pompa vasıtasıyla ön yıkama yaptık. Daha sonra turtlewax wash and wax ile çift kova yıkaması en son da güzelce kuruladık.