Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #6,201
Bizim ufakliga devam ettim
Bugün. Işık paketi yaptım :) led far, turuncu gündüz farı, les bagaj ışığı , les iç aydınlatma, led geri vites ışığı. Led farı seçerken düzgün bisey almaya çalıştım ki karşıdan gelen adam kufur etmesin(ben ediyorum) farlara 600tl geri kalanına 250 TL verdim. Led beyaz ışık bence arabaya sınıf atlatıyor ve kalite hissi uyandırıyor. Ben beğendim sadece turuncu gündüz farından emin olamadım. Aslında onları da beyaz led yapacaktım ama Toyota ve Honda’da kararma yapıyor gibi bisey söyledi eleman nedense pek önermedi . Yorumlarınızı beklerim :)

Hayırlı olsun hocam. Güzel bir güncelleme olmuş. Eğer ışıkta dağılma vs yok ise ve kesilme çizgisi netse gerçekten çok kullanışlı olmuştur.

Bu arada turuncu gündüz farı gece için güzel görünüyor ancak gündüz kullanışlı olur mu onu bilemedim açıkçası. Bir görmek lazım.

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hocam hayırlı olsun, turuncular ve içerideki ışığın tonu çok güzel olmuş da farlar 6000 kelvinin üzerinde mi, fotoğraflar mı yanıltıyor acaba? sivas gibi yerde kışın zorlar 6000k+ üstü. gerçi led'de 4300k üretimi yok gibi bir şey maliyetten ötürü ama yakından takip etmiyorum yenilikleri. çizgi diyecektim bir de ama bahsetmişsiniz zaten hassasiyet sahibi biri olarak. :alkıssx:
Hocam kışın zorlar derken neyi kastediyorsunuz? Yani pek hakim olmadigim
İcin soruyorum. :)

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun hocam. Güzel bir güncelleme olmuş. Eğer ışıkta dağılma vs yok ise ve kesilme çizgisi netse gerçekten çok kullanışlı olmuştur.

Bu arada turuncu gündüz farı gece için güzel görünüyor ancak gündüz kullanışlı olur mu onu bilemedim açıkçası. Bir görmek lazım.
Umarim anlaşılır fotolardan. Karşıdakini rahatsız etmez o kesin ama biraz ışığı mi yetersiz acaba dedim. İlk defa gece kullanabildim

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Önceden sağ farı yapmıştım ancak çok istediğim gibi olmamıştı, sol farda bir problem olmasada onu da beraberinde yapayım dedim. İki farı söküp 1500 cırt zımpara ve 3 aşama polisaj yaptım. Sıfır ped açacağımdan da piano blacklere polish geçtim. Aracın tüm camlarına cam pastası geçip G5 uyguladım, ön cama 2 kat yaptım bakalım ne kadar dayanacak.

3 Aşama polisaj öncesi sonrası

Menzerna 2500 + Flexipads orta sert sünger

Kötü haber, bim bezlerinin tüy boyları kısalmış. :eek:

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün. Işık paketi yaptım :) led far, turuncu gündüz farı, les bagaj ışığı , les iç aydınlatma, led geri vites ışığı. Led farı seçerken düzgün bisey almaya çalıştım ki karşıdan gelen adam kufur etmesin(ben ediyorum) farlara 600tl geri kalanına 250 TL verdim. Led beyaz ışık bence arabaya sınıf atlatıyor ve kalite hissi uyandırıyor. Ben beğendim sadece turuncu gündüz farından emin olamadım. Aslında onları da beyaz led yapacaktım ama Toyota ve Honda’da kararma yapıyor gibi bisey söyledi eleman nedense pek önermedi . Yorumlarınızı beklerim :)

Nerden aldınız Link alabilirmiyim hocam

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Önceden sağ farı yapmıştım ancak çok istediğim gibi olmamıştı, sol farda bir problem olmasada onu da beraberinde yapayım dedim. İki farı söküp 1500 cırt zımpara ve 3 aşama polisaj yaptım. Sıfır ped açacağımdan da piano blacklere polish geçtim. Aracın tüm camlarına cam pastası geçip G5 uyguladım, ön cama 2 kat yaptım bakalım ne kadar dayanacak.

3 Aşama polisaj öncesi sonrası

Menzerna 2500 + Flexipads orta sert sünger

Kötü haber, bim bezlerinin tüy boyları kısalmış. :eek:
Ellerine sağlık hocam, bim bezleri kötü olmuş o zaman. :( GSM'i düştü mi ki ? Allah'dan stokda 4-5 paket vardı bana yeter baya

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Ellerine sağlık hocam, bim bezleri kötü olmuş o zaman. :( GSM'i düştü mi ki ? Allah'dan stokda 4-5 paket vardı bana yeter baya
Bende geçen 2 paket almıştım, 1 tanesi bitti eksik kalmasın diye yeni 1 paket aldım. O son aldığım paketten bir tane aldım böyleydi. Haftasonu inceleyim diğerleri de öyle mi diye. İnşallah değişmemiştir.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Umarim anlaşılır fotolardan. Karşıdakini rahatsız etmez o kesin ama biraz ışığı mi yetersiz acaba dedim. İlk defa gece kullanabildim
Kesilme çizgisi çok iyi evet.

Çok hafif bir ayarlamaya ihtiyaç var sanki. Onun dışında ekrandan gördüğüm kadarı ile iyi aydınlattığını düşünüyorum.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Hayırlı olsun hocam ledler :) güç olarak iyi duruyor. Ayar konusunda da ufak bir düzenleme ile çizgi daha iyi hale gelebilir. Fotolarda görüldüğü kadarıyla bir miktar öndeki araçların içine de ışık geçiyor. Çinden aracımın viraj ledleri için aldığım H7 CSP ledlerde şaşırtıcı bir kesilme çizgisi almıştım(viraj aydınlatmalarımda mercek yok, ledin kendi kesilme çizgisi)

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun hocam ledler :) güç olarak iyi duruyor. Ayar konusunda da ufak bir düzenleme ile çizgi daha iyi hale gelebilir. Fotolarda görüldüğü kadarıyla bir miktar öndeki araçların içine de ışık geçiyor. Çinden aracımın viraj ledleri için aldığım H7 CSP ledlerde şaşırtıcı bir kesilme çizgisi almıştım(viraj aydınlatmalarımda mercek yok, ledin kendi kesilme çizgisi)
Evet gayet iyi görünüyorlar hakkaten. Ve evet bi ayarla dümdüz çizgiyi yakalarız sanırım

iso_manyak

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
bugun aracımı yıkadıktan sonra tüm camlar vs dahil orbital makine ile jetseal uyguladık. Bu arada stek dynoliteda yıkama sonrası çok fazla su izi ve bence şampuana bağlı iz kalıyor. Bugun vallet pronun şampuanını kullandım ve yine iz kaldı. Herseferinde temizlemek zorunda kalıyorum. Birkaç farkı şampuan deneyeceğim ve aklımda carpro ile Tac system in ürünleri var. Önceki aracım beyaz ve stek dynoshield kaplıydı ama beyaz olduğundan ya ben göremiyordum yada böyle bi problem yaşamıyordum.

png images website
stek firmasının 10 yıl garantisi var. Garanti kartınızla uygulama yaptırdığınız yerden bilgi alabilirsiniz

Khan

Acemi Detaycı
Üye
Evet daha önceki sayfalarda konuşmuştuk. Telefon kullandığımız bu çağda olmazsa olmazlardan kesinlikle çok kullanışlı

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Okul açılmadan son vurgunu yaptık köşeye çekildik. :D
Araç geçen hafta yıkandığı için nispeten temizdi, 1:20 Ev13 ile ön yıkama ve detay temizlik, çift kova, demirtozu, kil ve yüzey temizliği ardından FK1000P uyguladım. Araçtan hiç demir tozu çıkmadı. Özellikle aradım ancak göremedim, tahminim 2-3 tane anca çıkmıştır bende şaşırdım. FK'nın parlaklığını kendi aracımda denemediğim için bilmiyordum, her ne kadar öyle bir beklentim olmasa da fazlasıyla tatmin etti. 50/50 yapıp bakmak lazım.:dusunx: Davlumbazları temizlesem de pis göründüğü için görmezden gelmeye devam. :sussx: