Öne çıkan konu
#6,261
Herkese merhabalar, yine deneyim ve izlenimlerimi aktarmak için uzun süredir izlenimlediğim bir ürün hakkında bilgi vermek istiyorum. Ben uzun süredir aldığım özellikle buffin' cloth olarak geçen yüksek gsm değerli plush havluların birinci yıkamamdan itibaren asla ilk zamanki kadar peluş ve yumuşak olmadığından derdo olmuştum. Sarı perwoll ve sirke ile hiç bir yıkamamı yüzüm güler tamamlayamadım. Buna elle yıkamalarım da dahil. Forumdan bir hocamla bezler için yıkama deterjanı almaya karar vermiştik. o zamandan bu zamana yaklaşık bir aydır kullandığım ürün VP microfibre reviver. Ürün harika
. Kaç derecede yıkarksam yıkayayım bezler ilk günkü bezler. O peluşluğu ve yumuşaklığı ilk günkü gibi hepsinde. Yaşadığım mutluluğu sizinle de paylaşmak istedim. Maliyet olarak ilk etapta fazla gözükse de, Parlatanadamlar'da 220 TL 5 litresi. Normal kullanımda 40 ml yeterli oluyor bir yıkama için. Her hafta 100 ml kullandığımızı kabul etsek bile tam bir sene rahat götürüyor. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Sirke+sarı pervol sonrası kazık gibi çıkardı bezler makinadan. 30 derece ve hassas yıkamalarda bile. Çırpıp asardım, daha sonra fırça ile tarardım nafile. Buna bir peluşluğu olmayan carbon bezim de dahil. Taş gibiydi. Ancak şu an sadece 40 ml ürün kullanımı ile gerçekten ilk günkü gibipeluş bezler ile tamamlanıyor süreç. :Çırpmak yeterli geliyor çoğu zaman taramıyorum bile. Ha şöyle bir şeyle de karşılaştım. Aynı işlemi yapmak için üretilmiş CG ürünü bu performansı vermedi. Aksine yumuşatıcı kullanmış gibi su çekme kabiliyetini mahvetti havlulumun. Bir kaç VP yıkaması sonrası tekrar kendine geldi. CG ürününü ne kadar önermiyorsam VP ürününü kendim argelemiş gibi herkese tavsiye ederim

alırım.