çin'den foam lancer gelince, savaş baltalarını çıkarmış ve 1:10 gibi b33'le 307'ye girişmiştim. baktım clio da var, köpük ve zemin müsaitken kabası gitsin diye nasiplendirdim garibimi de. bear force, bosch 130 bar ile iyi iş yaptı, 130 diyorum da geçici düzende 1/2 hortum 20 metre filan herhalde, 100 bar alıyorsam iyidir. basınçla köpüklenme değişir mi bilemem, deneyip göreceğiz 180 vs ile de düzen oturunca.
bu noktada bi daha baktım eldivensiz gitmeyecek bi şeyler var 307'de, araba zaten yine boyaya gireceği -ön kapının çıta üzerinde darbe yansımayı bozmuş misal- ve üzerinde de hare vs olduğu için meguiars ultimate quik wax ile kalan kabayı da sildim zorlamadan. bez biraz kirliydi. üzerindeki kc pw hala tam sökülmemişti bu arada. biraz daha beklemek gerek belli ki. ön camdaki ve far-stop çiftlerindeki menzerna plup da yerli yerindeydi tabi.
en son ikisini de aşırı kc pw'ledim gene çünkü niye pw'lemeyeyim?

yalnız fotoğrafı gece modunda çekmişim 46 numara ellerimle, ışığını ayarlayınca normal gibi oldu denebilir:
iki kere farklı yönlere kasıp bükülen plaka, depodaki yenisini arabaya yaklaştırmamam için kesik at başı gibi aracın en önünde arz-ı endam etmekte ve onun hemen arkasında da plaka dolayısıyla hafif kasmış tamponumuz var.

lastiklerde belki ay, belki aylar öncesinden 3d magic dressing vardı, o an bakmadım ama fotoğraflarda nasılsa bakabilirsiniz. plastikler de valet pro black to the future'lanmıştı ama o zamanlar benjamin franklin 6 falandı herhalde.
aracı kurulamadan öylece bıraktım bu arada. suyla kuruladım ama fotoğraf yok, birkaç damla bi şey kalmıştı zaten. kepçeydi, kamyondu işler yoğun olunca iyi idare ediyoruz şimdilik ama bakalım; dediğim gibi düzenim oturursa daha verimli ve yerinde şeyler yapabilir, paylaşabilirim umarım. bu arabayı tek bir kez yıkadığım dönemde, küçük kepçeyi bundan daha çok yıkadım misal.

ladies&küçükler önden.
iyi forumlar.[/QUOTEllerine sağlık iki araç aynı anda yıkamak YORUCU OLUR maşallah diyelim.