Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #6,981
Teşekkürler efenim:)

Teşekkürler masterım:)

Teşekkürler:) shinee wax toz toplamama konusunda başarılı çok az toz topluyor topraklı yere park etmedikçe, dayanımı tavanda test ettim 1.5 ay dayanıyor tek sıkıntı ikinci bezle parlatırken biraz uğraşmak gerekebiliyor yani quick detailer kadar pratik değil ama onlardan da açık ara uzun dayanıyor neredeyse carnauba wax kadar da parlaklık veriyor araç etrafta dikkat çekiyor hatta ama yan etki nazar değiyor:( parlaklık için sıradan araçlarla kıyaslı:terlisırıtan: bir eski fotolardan ekleyeyim

mesaj alındı doktorum, teşekkür ederim :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Teşekkürler:) shinee wax toz toplamama konusunda başarılı çok az toz topluyor topraklı yere park etmedikçe, dayanımı tavanda test ettim 1.5 ay dayanıyor tek sıkıntı ikinci bezle parlatırken biraz uğraşmak gerekebiliyor yani quick detailer kadar pratik değil ama onlardan da açık ara uzun dayanıyor neredeyse carnauba wax kadar da parlaklık veriyor araç etrafta dikkat çekiyor hatta ama yan etki nazar değiyor:( parlaklık için sıradan araçlarla kıyaslı:terlisırıtan: bir eski fotolardan ekleyeyim

Shinee wax için ben katı waxın sıvı hali diyorum. Uyguladıktan sonra ikinci beze geçmeden biraz beklersen wax gibi donmaya başladığını göreceksin. Donmaya başladığında silersen daha pratik olur. Veya aplikatörle uygayıp tek bezle işi bitirebilirsiniz ben öyle yapıyorum. Şimdiye kadar kullandığım en kaliteli hızlı cila kesinlikle.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Shinee wax için ben katı waxın sıvı hali diyorum. Uyguladıktan sonra ikinci beze geçmeden biraz beklersen wax gibi donmaya başladığını göreceksin. Donmaya başladığında silersen daha pratik olur. Veya aplikatörle uygayıp tek bezle işi bitirebilirsiniz ben öyle yapıyorum. Şimdiye kadar kullandığım en kaliteli hızlı cila kesinlikle.
Tam olarak katılıyorum evet:gulumsemex: katı waxın sıvı hali ben de bu ifadeyi arıyordum:) dediğiniz gibi donmasını bekliyorum 30 45 sn sonra siliyorum benim de şu ana kadar kullandığım en kaliteli hızlı cila. tac system e sempatim oluşmasını sağlayan ürün:D

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hızlı benzinlik yıkaması yaptım. Ufak tefek kendi çapımda biraz ürün yorumunda da bulunacağım
Kirliler gelsin İstanbul karından sonra biraz kirlendik durum vahim:gulumsemex:

Jantlara flowey R1 ve work stuff siyah fırça ile daldım siyah fırçaya çok gerek yok bence her ne kadar kıllarını hiç dökmese de sert olduğu için yorucu olabiliyor. R1 ise rutin temizlikte başarılı

Ön yıkamayı sams detailing snow foam ile yaptım 60 ml koydum 1.5 1.6 litre suya temizlik kabiliyeti ev13 ten bir tık daha iyi ama sanki biraz daha çabuk kuruyor gibime geldi bundan sonra spray formatlı ön yıkamalara dönmeyi düşünüyorum

Çift kovayı sams detailing shampoo ile yaptım. Temizlik kabiliyeti, köpürmesi, kokusu çok güzel kayganlığı da iyi denilebilir ancak maalesef erken kuruyor ve iz bırakabiliyor tamam araç siyah ve biraz güneşte yıkadım ancak kuruyan kısmı hemen bir daha şampuanla geçtim kuruladıktan sonra yine iz kaldı ipa ile çıktı

Kuruladık. Lastiklere meg endurance sürdüm work stuff applikatör ile applikatörün tutacak kısmı koptu bir forumdaşda daha böyle olmuştu sanırım sorun bizde değil firmada:D Bu arada tac moonlight koruması devam ediyor 6 ay çıkacak gibi duruyor
ve final aceleye geldi güneşin altında körlemesine çektim

Elinize saglik Tertemiz olmus :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Seramik Uyhulamasi yapıldı gyeon one 1 yil suresini doldurdu korudugum kalde malesef 1 yil dayandi kenzo igl tercihim oldu.

hayırlı olsun yeni koruma.
nereden ve kaç tl karşılıgı bu hizmeti satın aldınız? bende yaptırıp detayı bırakayım diyorum.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
o zaman en pratik ve verimli uygulama yöntemi olarak yüzeye fısfıslayıp şöyle bir pedle yüzeyin tamamına yaydıktan sonra 1-2 dk sonra kurumuş waxı siler gibi bezle silmek dimi? şahsen fısfıslayıp bezle yayarken ürün kaybolana kadar silmeyi düşünüyordum :D

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Yaptirdiktan sonra detayi neden birakma ihtiyaci duydunuz üstad ozel degilse paylasabilirmisiniz
bırakmak derken ; uygulama anlamında bir ara verebilmek adına imkan tanıması sözkonusu oldugu için diyorum. maddi-manevi yoruyor artık bu süreçte ilgilenmek. en azından bi mola alırım. gülücük.
izmirde yaptirdim fiyatini soylrmemin bir anlamı yok detayi birakmak derken anlamadim neden ? ben birakmammi lasim ?
izmir'de oldugunuzu gördügüm için sordum. bende izmir'de ikamet etmekteyim. fiyat uygunsa hiç ugraşmadan araştırmadan sizin vesilenizle
verip-yaptırıp arkama yaslanırım diyerek düşündüm.
sizin bırakmanızı gerektirek bir durum adına yazmadım elbette yanlış anlamayın lütfen .şahsi bir içerik barındırmıyor sözlerim. ayrıca estağfurullah, ne haddime size böyle birşey demek.

iyi detaylar.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
bırakmak derken ; uygulama anlamında bir ara verebilmek adına imkan tanıması sözkonusu oldugu için diyorum. maddi-manevi yoruyor artık bu süreçte ilgilenmek. en azından bi mola alırım. gülücük.

izmir'de oldugunuzu gördügüm için sordum. bende izmir'de ikamet etmekteyim. fiyat uygunsa hiç ugraşmadan araştırmadan sizin vesilenizle
sizin bırakmanızı gerektirek bir durum adına yazmadım elbette yanlış anlamayın lütfen .şahsi bir içierik barındırmıyor sözlerim. ayrıca estağfurullah, ne haddime size böyle birşey demek.

iyi detaylar.
Haklisininiz Üstad o zaman suraya bir gulen yuz birakiyorum.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir

sizin bırakmanızı gerektirek bir durum adına yazmadım elbette yanlış anlamayın lütfen .şahsi bir içierik barındırmıyor sözlerim. ayrıca estağfurullah, ne haddime size böyle birşey demek.

iyi detaylar.
mevzu şu ben işim geregi fazla vakit ve yerim musait olmadığı icin tanıdığım bir yere götürdüm maddi olarak herkezin kendi tercihi tabiki ama en iyi sekilde ic detaylari bakim temizligini kendim yapiyorum hobi olarak yakamasinida mecburen petrolde gece 12 den sonra yapiyorum müstakil evim olsa keşke iş konusunda zorlu bir meslekte olmasam keske herkezin yaşantısı ve boş vakti farklı malesef iyi detaylar ege bey.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
mevzu şu ben işim geregi fazla vakit ve yerim musait olmadığı icin tanıdığım bir yere götürdüm maddi olarak herkezin kendi tercihi tabiki ama en iyi sekilde ic detaylari bakim temizligini kendim yapiyorum hobi olarak yakamasinida mecburen petrolde gece 12 den sonra yapiyorum müstakil evim olsa keşke iş konusunda zorlu bir meslekte olmasam keske herkezin yaşantısı ve boş vakti farklı malesef iyi detaylar ege bey.
sizi çok iyi anlıyorum. açıkçası bende son dönemde bu pandemi sürecinde sizin gibi aynı konulardan muzdaribim . Allah kolaylık versin biz detay severlere. hoşgörünüz ve anlayışınız için ayrıca teşekkür ederim.

iyi detaylar.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
o zaman en pratik ve verimli uygulama yöntemi olarak yüzeye fısfıslayıp şöyle bir pedle yüzeyin tamamına yaydıktan sonra 1-2 dk sonra kurumuş waxı siler gibi bezle silmek dimi? şahsen fısfıslayıp bezle yayarken ürün kaybolana kadar silmeyi düşünüyordum :D
Aynen, geçen seneden bir fotoğraf bırakayım :)
Bir de 2 fıs su fıslarsanız aplikatöre sürmesi de kolaylaşıyor :) Zaten su bazlı ürün olduğu için problem olmaz

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

sizin bırakmanızı gerektirek bir durum adına yazmadım elbette yanlış anlamayın lütfen .şahsi bir içerik barındırmıyor sözlerim. ayrıca estağfurullah, ne haddime size böyle birşey demek.

iyi detaylar.
Uygulama istediğiniz varsa seve seve yardımcı olurum size ege abi :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Uygulama istediğiniz varsa seve seve yardımcı olurum size ege abi :)
aaa çok sevindim teşekkür ederim teklifiniz için.
yapacak olursam ki pek sevmiyorum aslında seramik korumayı, bazen aklım kalıyor böyle .hafta sonu bi arkadaşın villaya zorla misafir olup (çöküp) kendim hallederim. gülücük.

iyi detaylar.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
yapacak olursam ki pek sevmiyorum aslında seramik korumayı, bazen aklım kalıyor böyle .hafta sonu bi arkadaşın villaya zorla misafir olup (çöküp) kendim hallederim. gülücük.

iyi detaylar.
keşke o kadar kolay olsa :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

iyi detaylar.
Üstadım sizin gibi carnauba müdavimi bir detailerı seramiğe göz kırması, ahhh ahhh, bu günlerde mi görecekti bu gözler :aglax:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
sizi çok iyi anlıyorum. açıkçası bende son dönemde bu pandemi sürecinde sizin gibi aynı konulardan muzdaribim . Allah kolaylık versin biz detay severlere. hoşgörünüz ve anlayışınız için ayrıca teşekkür ederim.

iyi detaylar.
teşekkürler pandemi olmasa bile seramik farkli bi olay bilmeniz lazim belli bir isida kurlesmesi lazım yoksa anlami olmaz wax gibi olsa keşke uygulaması