Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #7,041
Görüntüsünü çok beğendiğim bir lastik parlatıcı bırakayım buraya @Sefa46 hocamın hediye gönderdiği “Meguiars All Season Dressing “ lastiğin kendi orjinal görüntüsüne yakın satin mat bir yapısı var benim gibi parlak sevmeyen arkadaşların hoşuna gidebilir :) uygulamadan 1-2 sonra kuru havada yol yapmış hali

endurance ile matlığı arasındaki fark nasıl?

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Yalıtım isi bitti sayılır ilk izlenim olarak ses sistemi cok iyilesti trim sesi neredeyse yok denecek kadar azdı onlar tamamen kesildi sadece lastik yuvarlanma ve yol sesi kaldı, ek olarak aracımda komple 63lük turbodan sonra kadar egzoz sistemi var egzoz sesi %30 azaldı

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
Yalıtım isi bitti sayılır ilk izlenim olarak ses sistemi cok iyilesti trim sesi neredeyse yok denecek kadar azdı onlar tamamen kesildi sadece lastik yuvarlanma ve yol sesi kaldı, ek olarak aracımda komple 63lük turbodan sonra kadar egzoz sistemi var egzoz sesi %30 azaldı

güzel olmuş maşallah hangi ürünler kullanıldı.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Görüntüsünü çok beğendiğim bir lastik parlatıcı bırakayım buraya @Sefa46 hocamın hediye gönderdiği “Meguiars All Season Dressing “ lastiğin kendi orjinal görüntüsüne yakın satin mat bir yapısı var benim gibi parlak sevmeyen arkadaşların hoşuna gidebilir :) uygulamadan 1-2 sonra kuru havada yol yapmış hali

tütü tü maşallah. şimşekler çaktı.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Bayıldım.. aranılan kan bulunmuş Can :yıldızlı: Vay be hediye demek:alkıssx:

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir

Biz ayrı konu açarsın diye bekliyorduk kutas burda harcanıp gitmesin bu konu

:D

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Merhaba arkadaşlar
Bugün köyde traktörü yıkadım temizledim
Sizlere sunuyorum

Tarlaya nasıl sokarım motoru burası muamma :terlisırıtan:
Bu nasıl temizlik maşallah. Çiçek gibi olmuş. İş makineleri genelde sıfırken böyle parlar sonra gres, çamur, mazot dalan derken iyice pasaklanır. Çok hoşuma gitti. Konu açmalısın bence

Ellerine sağlık:nazar:

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Bu nasıl temizlik maşallah. Çiçek gibi olmuş. İş makineleri genelde sıfırken böyle parlar sonra gres, çamur, mazot dalan derken iyice pasaklanır. Çok hoşuma gitti. Konu açmalısın bence

Ellerine sağlık:nazar:
Teşekkür ederim hocam
Eski halini çekmediğime çok pişmanım aşırı kirli ve çamurluydu detay ruhumuza işlemiş:)
Maşallah abi ellerine sağlık
Teşekkür ederim:)
Mertcan hocam ne yaptın :) ben maşallah demekten başka yorum yapamıyorum :nazar:
Teşekkür ederim can hocam haftasonu temizliği klasik oldu artık kendimi tutamiyorum alet edavata bile detay yapmaya başladim:)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
@Mertcankbr ellerine sağlık, kaç adet bez çöpe gitti yada leş duruma geldi :terlisırıtan:
Teşekkür ederim üstad
Araçlarda kullanılmıyacak düzeyde olan bezleri apc ile 60 derecede yıkayıp traktörde kullandım 11 tane bez kullanılmış 4 tanesi direk çöpe gitti
7 tanesi 90 derecede apc ile yıkanıp motosikletin zincirini temizlemekte görev yapar atmak yok:terlisırıtan: