Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Bir yamaha mt25 daha :)
İlk geldiğinde çok çamurlu ve kirli haldeydi vp citrus ile ön yıkama yapıp çamurunu akıttım mazot, gazyağı , çeşitli fırçalar ve eski mikrofiber bez eşliğinde zincir koruma ve ön dişli kapağı ile birlikte zinciri temizledim
Daha sonra flowey ev13 ile ön yıkama yapıp ardından vp concentrated ile temaslı yıkadım hava ile kurutup içeri aldım
Havlu ve mikrofiber eşliğinde detayları kuruladım
3d orbital kc sarı ped ve f6 ile depo çamurluk ve arka grenajları geçtim
M3 ile kalan hafifde olsa hologramları aldım ve ardından eraser ile geçtikten sonra car pro essence ile korumaya aldım

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
O kadar paralar veriyoruz
Aldığımız hizmetler vasat
Uygulamalardan sonra en güzeli tamamen ppf yapmak uygulama kadarda bu şartlar da korumak ta zor
O kadar dikkat etmeme rağmen olmuyor:)
İmkan olsa tüm araçlarımı komple ppf kaplatırım,büyük rahatlık ülke şartlarımızda gerçekten hocam :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dayanamayıp af rejuvenateyi camdaki su lekeleri için ufak bir demedim işe yarayacak mı diye:)
Öncesi

Sonrası

resim linki alma
El ile uygulamada ürün cam polishi olmamasına rağmen %80 85 başarı aldım:lezzetlix:
Araba 1 ayı geçkindir yıkanmıyor şu an berbat vaziyette vakit bulursam yakında daha ayrıntılı inceleyeceğim efem:)
Vahim halden bir kare:utandımx:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Dayanamayıp af rejuvenateyi camdaki su lekeleri için ufak bir demedim işe yarayacak mı diye:)
Öncesi

Sonrası

resim linki alma
El ile uygulamada ürün cam polishi olmamasına rağmen %80 85 başarı aldım:lezzetlix:
Araba 1 ayı geçkindir yıkanmıyor şu an berbat vaziyette vakit bulursam yakında daha ayrıntılı inceleyeceğim efem:)
Vahim halden bir kare:utandımx:

Dr gri mi desem bej mi desem, renk değişmiş:)

jlmami

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende lastik alacağım ama kafam çorba oldu. Hankook iyi diyen var mokun içine sokup çıkaran da var. Bunlar kaç km dayanıyor? Yol tutuş nasıl? Balon yapma riski var mı? Islak zeminde ne yapıyor?
Dünyada en büyük lastik üreticilerinin arasında hankook aldıklarım Macaristan üretimi kafanıza takılanlara bu sitede cevap bulabilirsiniz bir çok lastiğin test sonuçları var sitede...
AllTyreTests.com - Tyre tests and reviews

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bende lastik alacağım ama kafam çorba oldu. Hankook iyi diyen var mokun içine sokup çıkaran da var. Bunlar kaç km dayanıyor? Yol tutuş nasıl? Balon yapma riski var mı? Islak zeminde ne yapıyor?
2012 Opel Astram da ekipman lastigi olarak uzerinde vardi 2016 Aralik ayinda hafif catlamalar olustu 2 Defa Arka Lastik e civi girdi baskada birsey olmadi 57 bin de Degistirdim gayet guzeldi Sirnak ta Bayi felan yoktu Petlas Velox Sport Taktirdim yalniz Hankook dan daha cok begendim :sırıtan1:

jlmami

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
2012 Opel Astram da ekipman lastigi olarak uzerinde vardi 2016 Aralik ayinda hafif catlamalar olustu 2 Defa Arka Lastik e civi girdi baskada birsey olmadi 57 bin de Degistirdim gayet guzeldi Sirnak ta Bayi felan yoktu Petlas Velox Sport Taktirdim yalniz Hankook dan daha cok begendim :sırıtan1:
Aracinizdaki hankook modelini merak ettim ?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Lastikçi Dunlop önerdi valla yalan yok eskiden beri o markaya ısınamadım. Ya birde birşey olsa araki bulasın yenisini. Yorumlarda iyi değil. Bakalım olmadı yine bridgestone'dan devam ederim.