Bir yamaha mt25 daha
İlk geldiğinde çok çamurlu ve kirli haldeydi vp citrus ile ön yıkama yapıp çamurunu akıttım mazot, gazyağı , çeşitli fırçalar ve eski mikrofiber bez eşliğinde zincir koruma ve ön dişli kapağı ile birlikte zinciri temizledim
Daha sonra flowey ev13 ile ön yıkama yapıp ardından vp concentrated ile temaslı yıkadım hava ile kurutup içeri aldım
Havlu ve mikrofiber eşliğinde detayları kuruladım
3d orbital kc sarı ped ve f6 ile depo çamurluk ve arka grenajları geçtim
M3 ile kalan hafifde olsa hologramları aldım ve ardından eraser ile geçtikten sonra car pro essence ile korumaya aldım
O kadar paralar veriyoruz
Aldığımız hizmetler vasat
Uygulamalardan sonra en güzeli tamamen ppf yapmak uygulama kadarda bu şartlar da korumak ta zor
O kadar dikkat etmeme rağmen olmuyor
O kadar paralar veriyoruz
Aldığımız hizmetler vasat
Uygulamalardan sonra en güzeli tamamen ppf yapmak uygulama kadarda bu şartlar da korumak ta zor
O kadar dikkat etmeme rağmen olmuyor
Dayanamayıp af rejuvenateyi camdaki su lekeleri için ufak bir demedim işe yarayacak mı diye
Öncesi
Sonrası
resim linki alma
El ile uygulamada ürün cam polishi olmamasına rağmen %80 85 başarı aldım
Araba 1 ayı geçkindir yıkanmıyor şu an berbat vaziyette vakit bulursam yakında daha ayrıntılı inceleyeceğim efem
Vahim halden bir kare
Dayanamayıp af rejuvenateyi camdaki su lekeleri için ufak bir demedim işe yarayacak mı diye
Öncesi
Sonrası
resim linki alma
El ile uygulamada ürün cam polishi olmamasına rağmen %80 85 başarı aldım
Araba 1 ayı geçkindir yıkanmıyor şu an berbat vaziyette vakit bulursam yakında daha ayrıntılı inceleyeceğim efem
Vahim halden bir kare
Bende lastik alacağım ama kafam çorba oldu. Hankook iyi diyen var mokun içine sokup çıkaran da var. Bunlar kaç km dayanıyor? Yol tutuş nasıl? Balon yapma riski var mı? Islak zeminde ne yapıyor?
Bende lastik alacağım ama kafam çorba oldu. Hankook iyi diyen var mokun içine sokup çıkaran da var. Bunlar kaç km dayanıyor? Yol tutuş nasıl? Balon yapma riski var mı? Islak zeminde ne yapıyor?
Dünyada en büyük lastik üreticilerinin arasında hankook aldıklarım Macaristan üretimi kafanıza takılanlara bu sitede cevap bulabilirsiniz bir çok lastiğin test sonuçları var sitede... AllTyreTests.com - Tyre tests and reviews
2012 Opel Astram da ekipman lastigi olarak uzerinde vardi 2016 Aralik ayinda hafif catlamalar olustu 2 Defa Arka Lastik e civi girdi baskada birsey olmadi 57 bin de Degistirdim gayet guzeldi Sirnak ta Bayi felan yoktu Petlas Velox Sport Taktirdim yalniz Hankook dan daha cok begendim
2012 Opel Astram da ekipman lastigi olarak uzerinde vardi 2016 Aralik ayinda hafif catlamalar olustu 2 Defa Arka Lastik e civi girdi baskada birsey olmadi 57 bin de Degistirdim gayet guzeldi Sirnak ta Bayi felan yoktu Petlas Velox Sport Taktirdim yalniz Hankook dan daha cok begendim
Lastikçi Dunlop önerdi valla yalan yok eskiden beri o markaya ısınamadım. Ya birde birşey olsa araki bulasın yenisini. Yorumlarda iyi değil. Bakalım olmadı yine bridgestone'dan devam ederim.