Yaklaşık 1000 km uzun yol ve toplamda bir aylık kir pas sonrasında temizlik çok iyi geldi. Açıkçası fotoğraflar cumartesi gününe ait paylaşmak bugüne nasip oldu.Sokağa çıkma yasağını fırsat bilerek iş dönüşü benzinlikte davlumbaz içlerine varana kadar gönlümce dış temizlik yaptım. Kimsenin gelmemesi ve acele olmadan araba yıkamak büyük bir terapi derken belim, kollarım ve sırtım et kesmiş hala ufak ufak ağrı sızı mevcut.

Kasım ayında yapmış olduğum Fusso Coat işini hala yapıyor ama boncuklanma tatmin edici değil. Havanın ısınması ile daha pratik olan Wet Coat’a devam ederim diye düşünmekteyim.
Ön Yıkama : Kwazar pompa + Flowey B33
Çift Kova. : Sonax Red Summer + Gyeon Smoothie eldiven
Kurulama : Liquid Elements Black Hole + Soft 99 kırmızı + Carbon Cam Bezi
Davlumbaz için Mothers Davlumbaz Fırçası kullandım. Yazlık jant kombinine geçeceğim için lastikleri b33 ile yumuşak kıllı halı fırçası ile temizledim.
Ayak üstü çekebildiğim fotoğraflar bu kadar oldu kusura bakmayın.