Final matlığı çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık abi.

Final matlığı çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık abi. 
araca gelirsek başka bir dünyaymış ben bu kadar ince işçilikli bir araç olduğunu düşünmüyordum.

aslında aracı aktif olarak abim kullanacak ama canımız istersede sürekli kullanırım alıp geliriz aramızda mesafe yok.
uygulamalar yine bana ait olacak gibi görünüyor. Taban halıları çok açık renk haliyle ayak izi oluşuyor ve bu izler süpürme ile falan çıkmıyor. Alfin U şeklinde bir fırça ucu var önce onunla geçtik arkasından aynı fırça ucuna mikrofiber aparatı var sonra onunla geçtik. Sonrasında ıslak kuru süpürge ile çekim yaptık ama buna pekte gerek yok gibi. En sonda mikrofiber bez ile yüzeyi sildik. Bildiğin o leke olan yerler sıfır oldu.

araca gelirsek başka bir dünyaymış ben bu kadar ince işçilikli bir araç olduğunu düşünmüyordum.

aslında aracı aktif olarak abim kullanacak ama canımız istersede sürekli kullanırım alıp geliriz aramızda mesafe yok.
uygulamalar yine bana ait olacak gibi görünüyor. Taban halıları çok açık renk haliyle ayak izi oluşuyor ve bu izler süpürme ile falan çıkmıyor. Alfin U şeklinde bir fırça ucu var önce onunla geçtik arkasından aynı fırça ucuna mikrofiber aparatı var sonra onunla geçtik. Sonrasında ıslak kuru süpürge ile çekim yaptık ama buna pekte gerek yok gibi. En sonda mikrofiber bez ile yüzeyi sildik. Bildiğin o leke olan yerler sıfır oldu.Detail Forum? Türkiye'nin 'En Büyük' Detaylı Araç Bakımı,Temizliği ve Boya Koruma Forumu