Merhabalar Bugun
@Atasev abimin almis oldugu Kl Pro Sarjli Orbital Polisaj Makinasini denedik test ettik sagolsun is yerinden beni aldi evin onunde hem ayakustu sohbet ederken hem de makinayi inceleyelim dedik kisitli imkanlar dahilindede olsa guzel bir cikardik finale
Hemen Arac in Motor Kaputunu yikadik ardindan Arexons Demirtozu ile yuzeyi hazir hale getirdik
Makina nin Calismasi cok iyi ben Kl Pro hic kullanmadim ama 1 ay önce
@mithtacan80 kardesime almistik oda guzel di bende ki orbitale gore salinim ayni devir hizi daha yuksekti Kl nin Sarjli olani da gercekten begendim Agresif kullandim herhangi bir durma veya yavaslama yapmadi gayet stabil calisiyor en guzel i kablosuz

Yani arac yikayip golge bir yerde rahat rahat wax atilir yormaz agirligi iyi ilerleyen zaman da kesinlikle alirim bir tane
@Atasev abimin muhabbeti guzeldir yasca benden buyuk olsa da ortak noktalar ve sohbeti cok cok iyi memnun kaldim

Cihaz in ses seviyesi iyi gurultülü degil.
Pasta Pedi Olarak Farecla nin G3 Mob Sari Pasta Pedini kullandim cok begendim Fiyatina gore cok cok basarili arkadaslar tavsiye ederim kesinlikle Temizlik Polisaji icin Koch Chemie F6 kullandik ve Hemen arkasindan M3 gectik yine fareclanin siya cila pedi ile
Temizlik Polisajindan hemen sonra Soft 99 Kiwami ile Final yapip sonlandirdik.Finaller Sizlerle
Sohbet Tadindaki İncelememiz bu kadar arkadaslar Kendinize iyi bakin