Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Tutankhamun

Amatör Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Volkswagen Caddy Mk3 aracımın rutin,
6 aylık bakımı yapıldı.
Şanzıman yağı,
Fren hidroliği,
Motor yağı,
Yağ filtresi v.b.

Dostum seni gerçekten tebrik ediyorum muazzam bir şekilde temiz tutmuşsun aracı sormak istediğim alt aksama nasıl yaptınız temizliği araç altına kriko vs ile kaldırarakmı ?

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hidrolik kriko yardımıyla ayrı ayrı tüm lastikleri söktüm,
Karcher K5 Compact makinam ile
Ve aşağıdaki kullandığım malzemeler ile detaylı olarak temizledim.

Dostum seni gerçekten tebrik ediyorum muazzam bir şekilde temiz tutmuşsun aracı sormak istediğim alt aksama nasıl yaptınız temizliği araç altına kriko vs ile kaldırarakmı ?

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracımın lastik ve davlumbazlarını temizledim.......

1--Öncelikle kullandığım malzemeler,

Tabii bu listeye Auto finesse zift temizleyici ilave edebilim,
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2--Kirli resimler geliyor,

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3--Lastik ve jant temizliği gelsin,

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4--Lastik, jant ve bijon temizliği sonuç,

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5--Finish,

TO BE CONTINUED..........

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Yağmur, zaman derken 1 aydır temizlenmeyen Jetta’ya geçen gün giriştim.

Önden Ceviz V1 uygulayıp üstüne Flowey B33 ile ön yıkama yaptım. Kova yıkamasını Chemical Guys Clean Slate ile kurulamayı ShineMaster Maxshine Duo Havlu ile gerçekleştirdim.

Üstüne Sonax Premium Carnauba Wax uyguladım. Carnauba içerikli ürün uygularken börtü böcek hep misafirim oluyor :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yağmur, zaman derken 1 aydır temizlenmeyen Jetta’ya geçen gün giriştim.

Önden Ceviz V1 uygulayıp üstüne Flowey B33 ile ön yıkama yaptım. Kova yıkamasını Chemical Guys Clean Slate ile kurulamayı ShineMaster Maxshine Duo Havlu ile gerçekleştirdim.

Üstüne Sonax Premium Carnauba Wax uyguladım. Carnauba içerikli ürün uygularken börtü böcek hep misafirim oluyor :)

Ne polisaj yapmışım be hala cillop gibi:sırıtan1:

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Kirli hallerini çekemedim ancak yine yıkayalı baya olmuştu, araca bol bol çamur yağdığı için leş gibiydi. Double Speed de zaten çoktan ölmüştü B33 ile yıkayıp ilk kez Carpro Elixir denedim. S100 waxı yapmadan şunu aradan çıkartayım istedim. Biraz toz çekme mevcuttu, hidrofobisine bakacak vakit kalmadı haftaya yıkar bakarım. :D Uygulaması kolay değil, zor da değil kullanılabilir seviyede. Plastiklere GS sıkıp fırçaladım, üstüne B33 ön yıkama yaptım ama ona rağmen PSS sürmeden önce baktım hala çamurlu görüntü vardı. Lastiklere de uzun süre sonra 3D Magic Dressing yaptım onu da tüm pisliğine rağmen özlemişim. :D