Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Öne çıkan konu #8,301
Fussoyu yapalı yaklaşık 1 ay olmuştu ama minimum 3 haftadır bol tuzlu olarak beklediğinden ölmüş sayılırdı, temaslı yıkama sonrasında biraz canlansa da bitmeye yakın haldeydi. V07 + BSD geçtim. Tuzu da akıtmış olduk. Ön yıkamada ANSF işini yaptı. Plastiklerdeki dipler harici gayet iyiydi.

Elinize sağlık, fussoya üzüldüm :(

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Yaglama & Bakım Sonra Sıra İk Foamda
Elinize sağlık hava basan kısımda o ring tüpün tamamında duvara temas ediyor mu ? @Mugzy 'nin foamerde biraz baktım havayı 3/1lik son kısmından itibaren basıyor çünkü o ring duvarla temas etmediğinden boşa basıyordu. Silikon gres de yaptım ama hiç bir faydası olmadı. Yani kolu yukarı çektikten sonra 3/2 boş düşüyor son 3/1lik kısımda sertleşip içeri hava basıyor. Sizde durum nasıl acaba ?

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık hava basan kısımda o ring tüpün tamamında duvara temas ediyor mu ? @Mugzy 'nin foamerde biraz baktım havayı 3/1lik son kısmından itibaren basıyor çünkü o ring duvarla temas etmediğinden boşa basıyordu. Silikon gres de yaptım ama hiç bir faydası olmadı. Yani kolu yukarı çektikten sonra 3/2 boş düşüyor son 3/1lik kısımda sertleşip içeri hava basıyor. Sizde durum nasıl acaba ?
ring konusu derken pompalamayi kastediyorsanız stabil gidip geliyor yaglama konusunda ik foam baya yagı kalinlasmis gres gibi o cok farketti rahatladi marolexte ise tık yok hava konusunda duvara temas etme konusundada sorun yok sifir hali gibi çalışıyor orjinal yağı 20 50 araç yağı gibi kalın bir yağ gres degil bu arada. ama su var oringinde sorun olabilir ilk basta hava basmiyor ise bende kanala girer girmez gücü havayı veriyor.

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Havalar hem karlı hem de soğuk olduğu için epeydir birşey yapamıyoruz.Hava da pazar günü güzeldi.Bunu fırsat bilerek yıkadım.Daha önce Wetcoat yapmıştım ama uzun süre beklediği için iz yaptı.Hatta üstüne yağmur yağdıkça lekeler daha da arttı.M700le sildim bu defa Turtle wax Hybrid wax hızlı cila yaptım.Pek güzel foto çekemedim yorgunluktan :)

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Bir kaç gün önce aldığım kameranın kurulumunu yaptım.
Bende de bunun bir önceki versiyonu Pro modeli var, memnunum. Arka kamerası da olduğu için sizdeki bu modeli alacağım. Bir kaç gün kullanın bakalım, her hangi bir problem yaşayacak mısınız? Arka kamera çözünürlüğü, telefon/mobil proğramı üzerinden kullanımı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Hür Can Tümay

Amatör Detaycı
Üye
İl
ankara
2 hafta önce cam suyu gelmemeye başladı. Far yıkamaya su geliyor ama cama su gelmiyor, sesi de çıkmıyordu. Heralde dedim ya cam suyu motorunun ya sigortası attı ya motoru gitti. Bi vw elektrikçisine tesadüf uğradım, baktı etti kodlama yapmak gerekiyor bazen oluyor bu araçlarda dedi. Bağladı makineye gerçekten dediği gibi cam suyu gelmeye başladı. E dedim kardeş el atmışken Afs far çalışmıyor uyarı veriyor sonra geçiyor diye, adaptasyon lazım dedi onu da yaptı. 3 kere yetkiliye söylemiştim 3 ünde de normal denmişti detaylı bakmamız lazım denmişti :)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Bugün de böyle bir uygulama yaptım. Komşunun ruhu bile duymayacaktır ama benim için iyi bir test olacak.
Hadi bakalım son tahminleri alayım :)
Ürünü ben bilirsem ne kazaniyorum :opucukx:Sen yinede komsu araçlarına uzak oyna abi.. Adamın tersine gelirsin ne sürdün kardeşim diye olay çıkmasın.. :smilex: