Araç uzun süredir yıkanmıyordu, çamur yağmurlarının üstüne normal yağmur yağdığından dolayı yağmış olan sarı çamur kendi kendine gitmişti.
K2 Pro Bela'yı ilk kez deneyimledim. Araç bu kadar kirliyken magifoam kullanacaktım ancak tüm yaz tekrar bu kadar kirlenmek zor olacağından elde imkan varken Bela'yı denedim.
1:10 karışım oranı ile çok güzel köpürüyor, kokusu güzel. Fiyatına göre yıkama başı maliyet de oldukça düşük.
Kir sökme konusunda beklediğim gibi bir ürün, soft daha çok yazlık bir ürün. Fotoğrafta çok net çıkmamış ama ön yıkama sonrası peçetede baya kir vardı. Köpüğün yüzeyde kalma süresi olarak köpük yoğun da olsa Valet Pro ürünleri gibi çabuk akma eğiliminde. Yazları yüksek fiyatlı şampuanları harcamamak için kullanılır, kışları yetersiz kalır diye düşünüyorum.
İç temizlik olarak da oldukça tozlu ve kirliydi. Fotoğraf çekmedim.
Tüm plastiklere 1:15 Flowey i2 kullanarak bez ile tozunu aldım. Ardından K2 Pro Satina'yı denedim. Yine kokusu güzel bir ürün, rengi beyaz. İlk olarak dressing süngerine sıkıp uygulamayı denedim ancak yüzeye tam olarak dağılmadı. Daha sonra beze sıkarak sürüp kuru tarafı ile sildim. Ambalaj üzerinde yüzeye sıkıp bez ile fazlasını da alabileceğimiz yazıyor bagajda bir yerde denedim ancak ürün sarfiyatını çok arttırıyor. Beze sıkıp silmek daha avantajlı. MF aplikatörler ile de denemek istiyorum, sonraki yıkamada inşallah. Neyse, beze sıkıp kullandıktan sonra bir sorun yaşamadım. Ürün fazlasıyla mat bir görüntüsü var, parlaklık sevmeyenler için kesinlikle tavsiye ederim. Uzun süredir KC TS uygulamasam da TS'den daha mat geldi. Sonax kullanmadığım için galiba şimdiye kadar kullandığım en mat ürün. Ürünü sürerken normal dressinglerdeki gibi hafif yağlı bir formu yok. Su gibi düşük viskoziteli, silerken hissedeceksiniz bir tık bezi tutuyor. Bazı yerlerde dikkat ettim çok ince ve homojen sürerseniz kendi kendine hemen kuruyor, kesinlikle yağlı bir tabaka bırakmıyor. Son hissiyat olarak gayet güzel herhangi bir sorunu yok, belki Sprtiz kadar bile kayganlığı yoktur. Düşük fiyatlı olduğu sürece yine tercih edilebilir. Şuan sadece tozlanma sürecini beklemekteyim, onun ile alakalı da daha önceden yapılan incelemelerde bir problemi yoktu diye hatırlıyorum. Yakın zamanda bir kaç ürün ile beraber test etmeyi planlıyorum.
Camlarda K2 Pro Nuta'yı denedim.
Benim cam silme anlayışım, yıkanmış temizlenmiş camdaki ufak tefek bez izleri, içeride oluşan yağlı yüzeyin sıvanmadan temizlenmesi ve arkasında iz bırakmamak olduğu için bu üründe de herhangi bir sorun yaşamadım. Koku olarak yine güzeldi, sirke kokulu Valet Pro'dan sonra hele hiç sormayın.

İçeride veya dışarıda ürün ile alakalı bir artı veya eksi durumu oluşmadı, işini yaptı. Tek şikayetim K2 Pro'nun kendi başlığı ürünü bıraz fazla dağıtıyor. Önceden kuaför tipi küçük şişe kullanıyordum, bu fısfısla kullanınca özellikle yan camlara içten sıkarken plastiklere fazla sıçrattı.
Final