Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline saglik @Berkay kardesimm On Numara olmuş.

@Dr HCD Gule gule binin hocam dedim ama size Mukemmel parlar diye :terlisırıtan: Reno nun Megane ve Talismaninin Boyasi ayri bir guzel hocam ya :terlisırıtan:
Teşekkürler hocam, aynen öyle ne sürsen parlıyor:)
Master işin hakkını vermiş, albay yanıyor maşallah :)
Teşekkürler efenim:kovboyyx:
harika olmuş güle güle kullanın
Teşekkür ederim:)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Skyr3x

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
2 gün önce araca fabrikanın koymadığı cam altı krom parçaları taktım. Komple cam çevresi krom olması sadece üst kısmın olmasından daha çok hoşuma gittiği için bu uygulamayı gerçekleştirdim. 2 hafta önce falan sipariş vermiştim fakat hava muhalefetleri sebebi ile takamamıştım. Bence eskisinden güzel oldu :)

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ne zamandir corollanin motorunu yikamayi planliyorum. Baktim hava durumunda pazar gunu hava guzel gozukuyor bende ctsi Kaput kecesini soktum once onu yikaym kurusun motor temizligi sonrasi takarim dedim. Keceyi yikadim ama yagmur dan dolayi motor kaldi :) kece guzel trmizlendi ama yerde yikamama ragmen bir miktar ust astari genisledi. Umairm takinca sarkma yapmaz :)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Bugün İvedik Sanayi çıkısı rampada önümdeki araç geri kacirdi nerden baksan 1 metre mesafe olmasina ragmen durduk yere buyuk ihtimal yanlislikla boşa aldi vitesi benim sağ far kirildi panjur içine göçtü araci kaciran arkadaş depremzede Malatya li olunca birsey diyemedim :) Far Alip Taktim Panjuruda duzelttim.

Geçmiş olsun,Allah beterinden korusun

Skyr3x

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Öncelikle hayırlı olsun. Hangi marka aldınız bilmiyorum ama sahler in ürünleri de gerçekten çok iyi kalıp konusunda. İhtiyacı olanlar sahler e bakabilirler. Kalite konusu da çok iyi.

Yeni arabaya halı bagaj havuzu aldık. Kalitesi çok çok güzel dokusu kumaşı hoşumuza gitti ve birebir uyumlu oldu kalıpları çok iyi alınmış :)

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Öncelikle hayırlı olsun. Hangi marka aldınız bilmiyorum ama sahler in ürünleri de gerçekten çok iyi kalıp konusunda. İhtiyacı olanlar sahler e bakabilirler. Kalite konusu da çok iyi.
Teşekkür ederim, markası Halı Bagaj Havuzu diye geçiyor googledan aratıp bulabilirsiniz. Sahleri biliyorum hatta abim kendi aracında kullanıyor sahler paspas olarak iyi fakat bagaj havuzunu kauçuk sevmiyorum görüntü olarak hoş durmuyor :)

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Bugün finallerde bitince havayi da güzel gördüm haftalardır ilgilenemiyordum hasret giderdik.Havalarin tozlu yağmurlu çamurlu gitmesinden dolayi da baya kir birikmisti.Rutin iç dış yıkamamı yaptım.Lastikleri de parlatıp dış plastikleri koruma altına aldım.
Öncesi

Final

elinize sağlık cam gibi olmuş