Merhba,
Bu sabah erkenden 7 de kalkıp benzinlik yıkamasına gittim. Bu aracımın 2. yıkanması.
Önce Alta foam 2000 (yeşil uç) ve şarjlı pompa ile ADBL Yeti 1/10 çözelti ile 40psi de jantları köpükledim. (köpük çok yoğun oldu ve su ile seyrelttim)
Jantları duruladım, Tekrar köpükleyip üzerine Koch GS 1/10 sprey geçtim. Eski bir sünger ile ovalayarak temaslı yıkama yaptım. Yekrar durulamaya geçtim ve tazyikli suyun kalan süresinde yıkama kovamı doldurdum.
Aracı köpüklemek için 1/15 ADBL Yeti şampuanı denedim ama bu bile yoğun oldu, (bir dahaki yıkamaya 1/20 deneyeceğim) 1,5 L ile aracı komple köpükledim.
Sonra komple durulama yaptıktan sonra wash mitt ile tek kova yıkamaya geçtim (Chemical guys Striptz 1/400 şampuan). Ön cam, tavan, yan ve arka camlar ve panelleri temaslı yıkama ile yıkadıktan sonra son durulamayı yapıp kurulama için aracı gölgeye çektim.
Aracı komple kuruttuktan sonra tüm camları ADBL Glass pro ile tekrar temizledim. Son olarak tüm panelleri Meg Quik Wax ile cilalayıp topralandım çünkü başka işim vardı.
Tekerlere lastik koruyucu, plastik aksamlara koruyucu gibi işlemlere vaktim kalmadı.
Tüm anlattığım işlemler 2 saat sürdü. Bayağı da yoruldum
İç temizlik başka bir güne inşallah.
Ön 4 panel Stek Dynolite ppf, geri kalan kısımlar Meg Quik wax ile cilalı.
Yıkama sonrası eve dönüşte aracın dikiz aynalarının altından, kapı kollarından ve arka spoiler aldından damla damla su akıyor ve iz yapıyor. Benzinlikte kurulama yaparken yüksek basınçlı hava püskürtme imkanı olsa daha iyi kurulama yapılabilir.