Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bugün akşam altıdan sonra bir kısa koşu temizlik yapayım dedim
Malzemeleri toparlayıp doğru benim altı peron self servis yıkamacıya
Önce jantlara traş fırçası ve bilberry ile giriştim ardından ceviz ve seçoyla ön yıkama sonra da zymöl şampuan ile çift kova
Bu şampuan hakikaten çok iyi köpürüyor :alkis:
Bu arada altıncı haftasını tamamlayan otantik hala su itiyor
Ona da bir alkış :alkis:
Kurulamayı artık vazgeçilmezimiz olan koreliyle beş dakikada hallediyoruz
Araç içini A101 den aldığım pirhana süpürgeyle süpürüp trimleri spritzle hem temizleyip hem korumaya aldım
Sonrasında lastiklere sarp muadili autokit deri vinil koruyucu,davlumbazlara prowax lastik parlatıcı uygulayıp hava karardığı için mecburen olayı bitirdim
Bütün bunları yaparken hiçbir fotoğraf çekmemişim (bu kısmı kendime hiç yakıştıramadım)ama yine de paylaşmak istedim
Belirtmeden geçemeyeceğim bu autokit deri vinil koruyucu fena bir şey,ben böyle bir siyahlık ve parlaklık görmedim ve yağmur çamur demeden dayanıyor Maaşallah :alkis:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bugün akşam altıdan sonra bir kısa koşu temizlik yapayım dedim
Malzemeleri toparlayıp doğru benim altı peron self servis yıkamacıya
Önce jantlara traş fırçası ve bilberry ile giriştim ardından ceviz ve seçoyla ön yıkama sonra da zymöl şampuan ile çift kova
Bu şampuan hakikaten çok iyi köpürüyor :alkis:
Bu arada altıncı haftasını tamamlayan otantik hala su itiyor
Ona da bir alkış :alkis:
Kurulamayı artık vazgeçilmezimiz olan koreliyle beş dakikada hallediyoruz
Araç içini A101 den aldığım pirhana süpürgeyle süpürüp trimleri spritzle hem temizleyip hem korumaya aldım
Sonrasında lastiklere sarp muadili autokit deri vinil koruyucu,davlumbazlara prowax lastik parlatıcı uygulayıp hava karardığı için mecburen olayı bitirdim
Bütün bunları yaparken hiçbir fotoğraf çekmemişim (bu kısmı kendime hiç yakıştıramadım)ama yine de paylaşmak istedim
Belirtmeden geçemeyeceğim bu autokit deri vinil koruyucu fena bir şey,ben böyle bir siyahlık ve parlaklık görmedim ve yağmur çamur demeden dayanıyor Maaşallah :alkis:
seviyorum senin bu resimsiz anlatımlarını. :mutlu: betimlemelerin zihnimde yeni v farklı görsellerin oluşmasına vesile oluyor. sınırsız bir derya misali güneşi gören papatya gibi :komik::komik: var gerisini sen düşün ...........:komik::p

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Dünkü yıkamamızın ardından bugün yağmur yağdı :of:
Neyse bu vesileyle altı haftalık otantik boncuklarını fotoğrafladım

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bu da iki ay önce uyguladığım bir ay önce de çıkartmak için kırk takla attığım pw nin camlardaki durumu

Beklenenden fazlasını verdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Şimdi yağmur durmuşsa koreliyle biraz daha aşkımızı pekiştirmeye gidiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

esstel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Elazığ
ev kredisi için sattığım opel astradan sonra arabasızlığa 2.5 ay dayanabildim..
-bütçeme uygun temiz düzgün olduğu için hiç düşünmeden aldım..
-sol taraf dışında boya yok, 250 binde ...yavaş yavaş daha temiz ve orjinal haline getirip satacağım inş..
-sağ arka kapı otomotiği ve silecek kolunun 1 kadamesi çalışmıyor..
- ilk işim silecek kollarını mat siyaha dün boyadım..
IMG_20180727_093219.jpg IMG_20180727_093226.jpg IMG_20180727_093247.jpg IMG_20180727_093259.jpg IMG_20180727_093320.jpg

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
-sol taraf dışında boya yok, 250 binde ...yavaş yavaş daha temiz ve orjinal haline getirip satacağım inş..
Ekli dosyayı görüntüle 1003 Ekli dosyayı görüntüle 1004 Ekli dosyayı görüntüle 1005 Ekli dosyayı görüntüle 1006 Ekli dosyayı görüntüle 1007
Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ekli dosyayı görüntüle 1003 Ekli dosyayı görüntüle 1004 Ekli dosyayı görüntüle 1005 Ekli dosyayı görüntüle 1006 Ekli dosyayı görüntüle 1007
İyi günlerde kullanın.

Umarım, sattığınız araçtan daha iyilerini almak nasip olur.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Selamlar
Can sikintisina evde duramadim.:D

Onceki b6 uygulamasinda on cama uygulamamam gerektigini sonradan duydugum cinli seramigi uygulamistim. 1 ay gibi kisa surede leke gibi, cizgi seklinde, boyle sacma sacma izler ortaya cikmaya basladi sanki iyi silinmemis gibiydi ve o izlerde toz bariz birikiyordu neyse cikarayim ben bunu dedim ve aldim elime 2500 ve 3000 zimparayi :eek:biraz prili indim asagiya ugrasa ugrasa soktum seramigi hic bisi kalmadi o_O

AMA!:utandim:

Bir baktim sabah cam ciklerle dolu bariz belli ayrica :alkis: ama sukur ki hepsi kilcal. Cizilen on cama polisaj yapayim dedim. Seryum, ceriglas ve rayon ped bakinirken dedim ki eldeki malzemeleri bir deneyelim olmazsa aliriz diyerekten yukledim valize malzemeleri, merak ettigim bir yikamaci vardi oraya gidip soyleyimm belki ellerinde seryum falan vardir, yoksa ben malzemelerle yaparim dedim.

Yikamaciya vardim dedimki
- on cama polisaj yapilacak sizde rayon ped seryum falan var mi?
-error, error, cama polisaj olmaz ki abey
-olur olur yapiliyor siz normal polisaj yapmiyor musunuz?
-yapiyoruz
-hangi markalari kullaniyorsunuz?
-error, megrusu abey
:halay:

Gerisi tam tahmin ettigim ve ettiginiz gibi. Kesin bunun turevi olaylari yasamissinizdir.:cool:
Derken isi bagladim cektim kabloyu basladim operasyona

Onceki hali

ufs orbital kece ustune h8

Befar sert ustune 2500

(Bunu cekmeyi unutmustumyikadiktan sonra pwden onceki ipali hali, bezin izleri)

Ikisinide tek kat gectim aralarda fairy ile yikadim sonuc beni cook mutlu etti.:hava:

Ipayla silip sulandirmadan makyaj pamugu ile koch pw

Sonuc.

Bu malzemelerle hic beklemezken baya baya beni mutlu etti sonuc, camin icinin pisligi ortaya cikti. :deli:

Toplamda 40dk calistim polisajla makina baya ter atti b6 yi yaparken bu kadar isinmamisti. Disarisi 43° tu artik icerisi kac bilmiyorm. Baskininda etkisi var tabi. Koseleri isirmayalim diye sert tabla kullanmiyordum ama artik kullanmam gerektigi sonucuna vardim

Selametle

Galapagos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dün sıfır aracıma Zymol concours uyguladım.Araçta çizik sıfır diyebilirim.Concoursu silmek o kadar zorladı ki(bundan önce 20-30 kez glasur, titanium, concours uygulamışlığım var acemi değilim) aşırı çizildi araba.Sildiğim bez de her zaman kullandığım yeni yıkanmış Gyeon soft wipe.Bundan sonra cila da süresim gelmiyor.