Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Benimde bi kısımda pot kaldığı oluyor hocamda idare etmeye çalışıyorum fiyat olarak düşününce çokta üzülmemeye çalıştım öyle olunca :utandim: ama yinede oem kauçuk paspaslardan iyi iş yapıyor bence kışın
ben 3d paspas olarak llocker kullanıyorum sıfıra sıfır oturuyor belki ileride lazım olur

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Malum havalar bi öyle bi böyle iç anadolu için kar sinyalleri veriliyor kar buz olmadan bi yıkama yapayım dedim sizlere sadece final fotoğrafı bırakacağım :utandim:

İç halıları süpürüp 3D olarak adlandırılan kauçuk havuzlu paspasları yerleştirdim ;

Konsol tozu alınıp Sonax mat effect ile korumaya alındı ;

Lastikler davlumbazlar cevizv2 1:1 ile temizlendi jantlar yine ön yıkama cevizle yıkanıp Valet Pro CCW ve Valet Pro fırça ile detaylandırıldı ;

Lastikler kuruduktan sonra Meg. Endurance uygulandı;

Dış kısım Ceviz v2 ve Ansf karışımı ile ön yıkama yapılıp ardından Adams çift kova ile yıkandı

AF Deluxe ile kuruladım

Daha sonra hala etki gösteren Dodo Juice Purple Haze üzerine BSD ve V07 karışımı uyguladım.

Motor içi tozunu alıp AG VRC ile hızlıca geçtim ;

Camlar Meg Glass cleaner <3 silindi bunlarda hızlı pozlarımızdan :foto:

Fotoğraflar aceleye geldi kusura bakmayınız :utandim:

En son yaptığım BSD -CG V07 karışımı ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşayım istedim , bsdnin kir tutmasından fakat korumasını da seven hala vazgeçemeyenler için alternatif olabilir .

Dün kar yağdığı esnada çamurlaşmış yolda da şehirler arası 15 km kadar yol geldim gerek su iticiliği , gerek kir tutma durumu olarak beni memnun etti en son 1-2 sene önce kullanmıştım sanırım fakat yaz aylarıydı çok bir şey anlamak mümkün olmamıştı.

Yüzeyde bulunan Dodo Juice Purple Haze wax üzeri kullanılmıştır :utandim:

Bu da genel durum aracı parkettikten 10 - 15 dk sonra bile su süzülüyor üzerinden :utandim:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@can26 bir senedir favori melez karışımım bende çok memnunum arkadaşlarımada aldırdım şuan çevremde 5 6 kişi var detaydan uzak onlara aldırdım herkes çok memnun bundan sonra farklı ürünler denemem sanırım su iticilik ve parlaklık çok iyi can

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26 bir senedir favori melez karışımım bende çok memnunum arkadaşlarımada aldırdım şuan çevremde 5 6 kişi var detaydan uzak onlara aldırdım herkes çok memnun bundan sonra farklı ürünler denemem sanırım su iticilik ve parlaklık çok iyi can

P32 deneme şansın olursa o da güzel karışım oluyor abi , bu karışımda kışın bsd kolluk kuvvetlerinin :komik: inatçı özelliklerine kesinlikle iyi geliyor diye düşünüyorum. Beni memnun etti gösterdiği performansla kışın hiç bu şekilde uygulama şansım olmamıştı. Hem uygulama kolaylığı açısından hem de yakaladığı kiri üzerinde hemen sahiplenmemesi adına :utandim:

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
P32 deneme şansın olursa o da güzel karışım oluyor abi , bu karışımda kışın bsd kolluk kuvvetlerinin :komik: inatçı özelliklerine kesinlikle iyi geliyor diye düşünüyorum. Beni memnun etti gösterdiği performansla kışın hiç bu şekilde uygulama şansım olmamıştı. Hem uygulama kolaylığı açısından hem de yakaladığı kiri üzerinde hemen sahiplenmemesi adına :utandim:
p32 hangi markanın ürünü hocam ?

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elimde yarım litre p32 var kullanmaya kıyamıyorum inan ki devamı yok bulunmaz nimet şuan :of: