Bugün baktım hava güzel. Eşimin çalıştığı yerde personele ait oto yıkama var. Ama hafta sonu kapalı. Bi musluğu var. Gittim bağladım hortumu.
Bu sefer ilk önce jantlardan başladım. Elimde sonax ın yoğun jant temizmiyicisi vardı. Onla daldım detay fırçası ve jant fırçası ile. Yine çok az morardı derken sonax bitti. Bende koch chemi nin yeni aldığım jant temizleyicisini deneyeyim dedim. Diğer jantlar kan ağladı. Döndüm ilk yaptığım iki jantada sıktım. Onlarda kan ağladı.
Demekki sonax tırt koch güzel miş.
Ben çok beğendim.
Jant ve lastiği bitirdikten sonra. İlposana yaklaşık 2.5lt su. Ve divortex şampuan koydum. Ön yıkama yaptım. Sonrasında yine divortexle bu sefer çift kova yaptım.
Çektim kenera başladım silmeye.
Dışının silmesi bitince bu sefer çıkardım plastik paspasları güzelce şampuanla fırçalayıp kurumaya bıraktım.
Döndüm tekrar araca kapı arası vs. Sildim.
Kaputu açıp valet pro apc sıkıp sildim. Sonrada camlara ipayla iç dış giriştim.
Araba çakmağıyla çalışan süpürgemle içini süpürdüm. Sonra da tüm plastik yüzeyleri auto finesse sprtiz ile sildim.
Motora da bir iki fıs sıkıp onu da sildim.
En son ilk defa aldığım bsd yi uyguladım. Eskiden meguiars quik wax vardı. Acayip bir kayganlık hissi veriyodu. Bsd de aksine hiç öyle kayganlık olmadı hatta zor sildim.
Camlara da bsd uyguladım bi arkadaşın tavsiyesiyle bakalım ne olacak. İz kaldı gibi oldu ama zaten ne yaparsam yapayım iz kalacak.
En son lastikleri de 3d magic dressingle parlatıp 1 hafta yatması için otoparkta sote bi yere bıraktım. 30km uzaklıktaki evime elimde kirli bez poşetiyle gitmek için metro otobüs durağına gittim.
Neyse en azından kirlenmeyecek.
Hiç fotoğraf çekmedim sadece final fotosu ekleyeyim.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi