Öne çıkan konu
#1,761
Öncelikle yağmurda test etme şansımın yeni olduğu Gyeon Q2 View ‘i sizlerede göstereyim.Km saati ile birlikte çekmeye çalıştım daha anlaşılır ifade edebilmek için. En sevdiğim ürünlerden biri oldu diyebilirim 50-60 km gibi hızlardan çalışmaya başlıyor. Yoğun yağıştada çise yağmurda da görevini güzel yerine getiriyor özellikle diğer araçlardan gelen su birkintilerinde hızlı tahliyeside çok memnun etti beni hiç beklemeden görevini yerine getiriyor. Favori ürünlerim arasında kendisi benim için 

Servis periyodu 15.000 kmde 1 bakım fakat her zaman 10.000 kmde 1 yapıyorum araç bakımlarını. Servis filtre elemanlarıyla ve Liqui Moly ürünleriyle sıvı bakımlarımızı yaptık.
Engine Flush
Liqui Moly 4200 Toptec 5w30
Ceratec katkı ile birlikte
Engine flushın daha önce inceleme gözlemleme şansım olmuştu motor içi kalıntı temizliğini kendi ürün grubuna göre iyi iş yapıyor.
Ceratec ise motor içi koruma kısmında önerilenler arasında daha öncede kullandığım bir ürün 50.000 km motor içinde varlığını sürdürdüğü söyleniyor.
Kendi gözlemlediğim daha sarsıntısız ve stabil çalışmaya katkısı olarak faydada bulunuyor.

Servis periyodu 15.000 kmde 1 bakım fakat her zaman 10.000 kmde 1 yapıyorum araç bakımlarını. Servis filtre elemanlarıyla ve Liqui Moly ürünleriyle sıvı bakımlarımızı yaptık.
Engine Flush
Liqui Moly 4200 Toptec 5w30
Ceratec katkı ile birlikte
Engine flushın daha önce inceleme gözlemleme şansım olmuştu motor içi kalıntı temizliğini kendi ürün grubuna göre iyi iş yapıyor.
Ceratec ise motor içi koruma kısmında önerilenler arasında daha öncede kullandığım bir ürün 50.000 km motor içinde varlığını sürdürdüğü söyleniyor.
Kendi gözlemlediğim daha sarsıntısız ve stabil çalışmaya katkısı olarak faydada bulunuyor.