Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Motors

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #301
onurçiko' Alıntı:
Motors' Alıntı:
Bugün öğleden sonra tam 7 saat boyunca içi vahim durumda olan kamyonumuza şöyle detaylıca giriştim. 1.günü geride bıraktım, halen bitmedi. Yarın 2 saatlik bir çalışma sonucunda komple bitecektir. İnşallah yarın finalle beraber detaylı belgesel tadındaki kamyon detayını detaylarıyla paylaşacağım :D

Hatta ufak bir sufle vereyim :) 1.güne dair..

kardeşim merakla bekliyoruz, resim görünmüyor.
Abi görünüyor olması lazım görünmüyorsada kahvaltıyı yapayım işe devam edeceğim. 1-2 saate biter yeni bir konu açarım orada keyfle izlersiniz :)

_CaN_' Alıntı:
Motors' Alıntı:
Bugün öğleden sonra tam 7 saat boyunca içi vahim durumda olan kamyonumuza şöyle detaylıca giriştim. 1.günü geride bıraktım, halen bitmedi. Yarın 2 saatlik bir çalışma sonucunda komple bitecektir. İnşallah yarın finalle beraber detaylı belgesel tadındaki kamyon detayını detaylarıyla paylaşacağım :D

Kamyon detailing zor olacak sanırım :)
Araba gibi değil ne yalan söyleyeyim. Sürekli uzunyolda çalıştığı için içi bayağı tozlanmış, pislenmiş.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Motors' Alıntı:

Ben heyecanlandım şahsen. :)  Bekliyoruz.

Motors

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
@umrdmr bende final için heyecanlıyım. :D
@Dragstar Abi inşallah bu hafta sonuna yeni kamyonumuzda inşallah kapıda olacak. Fabrika pisliğini üzerinden atmak için onada girişirim vakit bulunca :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Motors

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Dragstar Abi inşallah bu hafta sonuna yeni kamyonumuzda inşallah kapıda olacak. Fabrika pisliğini üzerinden atmak için onada girişirim vakit bulunca :)

Hazar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün detay dışında birşey yaptım. Yaklaşık 9 ay önce mini onarımda kırılan en freni nihayet tarafıma gönderildi hemen değiştirdim. Elim değmişken odb soketinden uzatma olarak torpido içine elm cihazını yerleştirdim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık @Hazar, insanın elinden böyle işler gelmesi ne güzel. Ben cesaret edip sökemedim.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Eline sağlık @Hazar obd cihazı nı nerden aldınız. Cep telefonuyla mı kullaniyorsunuz

Hazar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet cep telefonu ile kullanıyorum. Buyrunuz link.

Vgate iCar2 ELM 327 V2.1 OBD2 Bluetooth Adapter Auto OBD2 Scanner Car Code Reader Diagnostic Scanner Tool Universal ODB2 OBDII
http://s.aliexpress.com/RzuqamAB?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)

Hazar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Farları yaptıktan sonra bir kerede torpidoyu söktüm sonra bir cesaret aldı. Baktım servisle vs olmuyor artık kendi işimi kendim görüyorum. Yavaş ve dikkatli çalışınca azıcık cesaretle oluyor.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@Hazar hocam bu elm cihazının daha ucuz olanlari var onlarla bu sizdeki arasında ki fark nedir acaba işlev olarak bir farkı varmı

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Motors' Alıntı:
@umrdmr" bende final için heyecanlıyım. :D
@"Dragstar Abi inşallah bu hafta sonuna yeni kamyonumuzda inşallah kapıda olacak. Fabrika pisliğini üzerinden atmak için onada girişirim vakit bulunca :)

Onuda bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Havanın güzel olmasını fırsat bilip,Biraz temizlik yaptım. Ön yıkamayı ValetPro Ansf,Kova içine ValetPRO Concantrated kullandım. Araç islakken Finale sıkıp kuruladım.Lastiklere Sarp,davlumbazlara da Atas Plak2.

Fatih Şahin

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@dati_bubu eline sağlık. Yakışıklı kırmızıyı yaza doğru yakmak gerek ;)

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Bugün ikinci el aldığım lavor stm 150 ile arabayı bi yıkayayım dedim. Sistemi kurdum bastım tetiğe basınçlı su yerine normal hortum tayziğinde su geldi. Baktım ki nozulun içindeki uç düşmüş. Hafta içinde kontrol ettiğimde basınçlı şekilde su veriyordu. Nasıl düşmüş anlamadım kısacası bügün arabada bir değişiklik yapamadık. Elinde lavor normal veya turbo nozulu satan varsa alabilirim

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi