Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #321
@_CaN_ Teşekkür ederım, Bu Forum oldukça başına neler gelir neler

Fatih Şahin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Antifog işlevini tam 82 gün sonra yitirdi ve tekrardan uyguladım. Bi 80 gün daha buğu derdi fln yok  ;)  

buraktf

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yigit' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:
Ellerine saglık Fotolar harika

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Elinize sağlık bu ikiliden memnun musunuz ?
Valet pro temizleyiciden memnunum ama care palm parlak bıraktı çok hoşuma gitmedi ama dayanıklılık önemli tabi biraz kullandıktan sonra tekrar geri bildirimde bulunurum :D

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün öğlen @Ocean Cpt ile birlikte saat 13.00da detaylı temizliğe başlayıp akşam 18.30da bitirdik. Daha önce uyguladığım wax, qd gibi ürünleri kaldırmak için citrus wash+benzinlik köpüğü daha sonra bilberry+benzinlik köpüğü ile yıkama yaptım, komple ipayla sildim ve soft99 fusso black ile koruma yaptım. Davlumbazlar iki aracın da çok kötü durumdaydı onları temizlemeye çalıştık ve 3d magic dressing sıktık. Kapı içlerine v07 uyguladım. Çok güzel parladı, su lekelerini aldı baya hoşuma gitti ama tekrar yapmam fiyatı ucuz değil lastiklere gyeon tire, jantlara autoglym wheel sealant uygulayıp içeri geçtim. Komple süpürdüm. Paspasları vp carpetla fırçaladım, üstüne sağolsun Cihan'dan dr beasleys new car smell sıktım çok merak ettiğim bi kokuydu ve beğendim de. Kapıları, konsolu ve torpidoyu af spritzle sildim. 5,5 saat süren bu serüvenden sonra belimde dayanılmaz ağrılar ve yüzümde temizliğin verdiği tebessümle işe geldim bu kez fotoğraf çekmedik nedense aklımıza gelmedi.. Son bi final fotosu aldık sadece.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@emredkmn ellerinize sağlık.

Temizlik işlemleri sırasında hissedilmeyen ancak iş bittikten sonra meydana çıkan o inanılmaz bel ağrısını çok iyi biliyorum :D

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Glaco quick type uyguladım. İç kısmı temizleyip , stripz geçtim.. AliExpress den gelen fitilleri uyguladım..

ahmett.01

Çaylak Detaycı
Üye
İl
adana
Uzun yıllardır bu kadar boş vaktim olmamıştı.bunu fırsat bilip halamlarin eski evine gittim.ev bos bi araba girecek küçük bir garaji var.genelde burda stres atıyorum.arabanın birkaç eksiğini tamamladım.ayna altlarına led yapmıştım biri bozuktu onu değiştim.bagaj aydınlatmasında bi sıkıntı vardı onu hallettim.ses gelen önceden belirledigim trimleri duzelttim.aracı 2 kez vp apc ile yıkadım ve kil uyguladim.sonra menzerna 3800 kullandim.küçük bez izlerinden başka onemsenecek bi çizigim yoktu bu yüzden boşa aşındırmayim dedim.sonra yine apc ile yikadim.daha sonra en sevdiğim favori ürünlerimden birini uyguladim.chemical guys glossworkz glaze.finish padle en dusuk devirde uyguluyorum bu ürünü.ne uygulaması ne silmesi yormuyor.üstünede wax uygulayacaktım ama yoruldum :)
Her zaman olduğu gibi fotoğraf çekmeyi unuttum sadece 2 fotoğraf var.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Pro' Alıntı:
Glaco quick type uyguladım. İç kısmı temizleyip , stripz geçtim.. AliExpress den gelen fitilleri uyguladım..

Ellerine saglık ahmet bu filitre ler ne işe yarıyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
ahmett.01' Alıntı:
Uzun yıllardır bu kadar boş vaktim olmamıştı.bunu fırsat bilip halamlarin eski evine gittim.ev bos bi araba girecek küçük bir garaji var.genelde burda stres atıyorum.arabanın birkaç eksiğini tamamladım.ayna altlarına led yapmıştım biri bozuktu onu değiştim.bagaj aydınlatmasında bi sıkıntı vardı onu hallettim.ses gelen önceden belirledigim trimleri duzelttim.aracı 2 kez vp apc ile yıkadım ve kil uyguladim.sonra menzerna 3800 kullandim.küçük bez izlerinden başka onemsenecek bi çizigim yoktu bu yüzden boşa aşındırmayim dedim.sonra yine apc ile yikadim.daha sonra en sevdiğim favori ürünlerimden birini uyguladim.chemical guys glossworkz glaze.finish padle en dusuk devirde uyguluyorum bu ürünü.ne uygulaması ne silmesi yormuyor.üstünede wax uygulayacaktım ama yoruldum :)

Ellerine saglık yansıma parlaklık güzel görünüyor

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Dragstar' Alıntı:
Ellerine saglık ahmet bu filitre ler ne işe yarıyor.

Teşekkür ederim abi, dekorasyon amaçlı siyah renk vardı değişiklik yapıp kırmızı yapayım dedim :)  Ürün Linki :  Link

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@Pro Eline sağlık kardeşim.

@ahmett.01 Kardeşim şu ayna altı ledle ilgili bir konu bekliyoruz mutlaka :)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Can Antifog için 1 ay çok az bir süre , en az 2 ay dayanması lazımdı. Ben 82 gün sonra yeniledim.. Camı bir güzel temizleyip tekrar uygulayın mümkünse apc ile sonrada ipa ile temizleyin..

@Eraycan teşekkür ederim abi.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
İşten çıktıktan sonra 2-3 saat boş vaktim vardı bugün. Dedim madem aldırdık Koch Chemie Protector Waxı deneyeyim. Önce VP Citrus Prewash ile ön yıkama yaptım. O çalışırken jantlara Autobrite Non Acid Very Cherry ile giriştim. Bu ürünü gerçekten beğeniyorum 1:15 de gayet güzel sonuç veriyor. Tabi fırça ile kirleri dürtmek lazım. Neyse bir tur durulama yaptım ve bagaj kapağı hariç büyük oranda çamur indi. Daha sonra Zymöl Autowash ile çift kova ile asıl yıkamayı yaptım. Kovalarda dirttrap üstüne gritguard kullanıyorum :) Hemen hemen kir su yüzeyine çıkmıyor diyebilirim. Daha sonra tekrar duruladım ve 1:100 oranında sulandırdığım Koch Chemie PW ile jant ve tekerler dahil basınçlı el pompasıyla uygulama yaptım. Ne yazıkki benzinlik kabilesinin diğer üyelerinin baskısına maruz kaldığım için aşama aşama fotoğraflama yapamadım. Millet arkamda birer paket sigara bitirdi galiba. Bizim insanın iş makinesi izleme hastalığının bir benzeri burada da görülüyor :D Bugünkü uygulamanın asıl amacı olan KC PW yorumum ise gayet olumlu. Jantlarda dahil güzel bir su iticilik ve parlaklık aldım. Neyse final fotoları gelsin;

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Eline sağlık @Paian protector wax yorumları yavaş yavaş gelmeye başlıyor hadi hayırlısı bakalım :)

ozeba

Çaylak Detaycı
Üye
İl
zonguldak
Dragstar' Alıntı:
ahmett.01' Alıntı:

Ellerine saglık yansıma parlaklık güzel görünüyor

Ikinci fotoyu hanima gosterdim arabaya bak dedim. Hani nerde araba dedi:) elinize saglik guzel parlamis.