Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #721
hendeser' Alıntı:
@Ozgur_gs_91 valla aklıma öyle bişey de gelmedi hiç. Biraz bana hassas geldi bende fazla ellemedim bir kaç kere yıkayıp üfledim. Zaten sıkmadım çok kolayca söküp denerim. Tavsiyeniz için teşekkürler. Peki fark eder mi.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bir kaç defa temizliğini yaptım, fark oluyor kısmi olarak tabi atla deve değil ama performansı düzeliyor eskisine nazaran. Toz toprak, küçük parçalar filan oluyor içindez tel filitreye birşey olmuyor kolay kolay. Beyaz bie bardağa koyup yıkarsanız görürsünüz zaten içindekileri. Köpük oluşturan kısım o zaten

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Surekli gozume batan direksiyona el attim. Rengi benek benek beyazlamisti. Bu model araclarin kronik sorunu. Dericiden deri boyasi aldim. Ilk once apc ile giristim ardindan colourlock hafif deri temizleyici ile iyice fircaladim. Ardinda da 2 kat boya gecip kurumaya biraktim. Yarin deri kalkani uygulayagim. Tam istedigim gibi olmadi cunku hafif kalkiklar vardi. Dericiler de deri zimparasi aradim esnafin bakislari bir garip ti deriye zinhar zimpara yapilmaz delimisin adam dediler. O sebebten sadece temizlik ve boya atabildim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@razumuhin elinize saglik eskisinden cok guzel olmus en azından acaba bir kac kat daha boya atilsa biraz daha duzelmezmi birde dediginiz gibi zimpara şart

Moderatör tarafında düzenlendi:

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
@eraycan tesekkur ederim. Yarin durumuna bakicam ona gore 1 2 kat daha boya atabilirim. Deri zimparasi ozel bir sey olur diye dusundum ama dericilerin zimparadan haberi uok. Sanirim 2000 lik bir zimpara ile zimparalasam.daha iyi olurdu.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
razumuhin' Alıntı:
@eraycan tesekkur ederim. Yarin durumuna bakicam ona gore 1 2 kat daha boya atabilirim. Deri zimparasi ozel bir sey olur diye dusundum ama dericilerin zimparadan haberi uok. Sanirim 2000 lik bir zimpara ile zimparalasam.daha iyi olurdu.

Garanti olsun bence 3000 kumla baslayın sonra 2500 o da olmazsa 2000 e inersiniz.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@hendeser benden almıştın sanırım foam lanceyi.

Doğru düzgün kullanmadım ben. İki elin parmaklarını geçmez yani.

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Ozgur_gs_91' Alıntı:
hendeser' Alıntı:
@Ozgur_gs_91 valla aklıma öyle bişey de gelmedi hiç. Biraz bana hassas geldi bende fazla ellemedim bir kaç kere yıkayıp üfledim. Zaten sıkmadım çok kolayca söküp denerim. Tavsiyeniz için teşekkürler. Peki fark eder mi.

Ben bir kaç defa temizliğini yaptım, fark oluyor kısmi olarak tabi atla deve değil ama performansı düzeliyor eskisine nazaran. Toz toprak, küçük parçalar filan oluyor içindez tel filitreye birşey olmuyor kolay kolay. Beyaz bie bardağa koyup yıkarsanız görürsünüz zaten içindekileri. Köpük oluşturan kısım o zaten
Bir yerden beyaz sirke de filan bulayım temizleyeceğim. Hem bezler içinde lazım sirke
_CaN_' Alıntı:
@hendeser benden almıştın sanırım foam lanceyi.

Doğru düzgün kullanmadım ben. İki elin parmaklarını geçmez yani.
Çocukluğumdan beri böyle söküp bakma hastalığı var bende adım bile çıkmıştı evde. Bişey bozulursa söktün mü bunu diyorlardı :). Bende şimdiye kadar iki defa kullandım tam alışamadım ayarına biraz da meraktan söktüm.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@razumuhin hocam geçen hafta bende boyadım 4 kat attım 15 20 dk arayla sonrada 1 saat falan sonra koruma attım ilk biraz parlak gibi oldu sonra kullanınca güzel oldu ama zımpara işi fark ettirir benekleri alır en azından elinize sağlık

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Atocan' Alıntı:
@razumuhin" hocam geçen hafta bende boyadım 4 kat attım 15 20 dk arayla sonrada 1 saat falan sonra koruma attım ilk biraz parlak gibi oldu sonra kullanınca güzel oldu ama zımpara işi fark ettirir benekleri alır en azından elinize sağlık
Deri için boyayı nerden temin ediyorsunuz?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

[quote="razumuhin]

[/quote]Boya nerden alıyorsunuz?

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
nuriksari' Alıntı:
Atocan' Alıntı:
@razumuhin" hocam geçen hafta bende boyadım 4 kat attım 15 20 dk arayla sonrada 1 saat falan sonra koruma attım ilk biraz parlak gibi oldu sonra kullanınca güzel oldu ama zımpara işi fark ettirir benekleri alır en azından elinize sağlık

[quote="razumuhin]

Boya nerden alıyorsunuz?

[/quote]

[attachment=72]
Bu adamlardan aldım nuri abi siteleri var komple setleri var araçlar için özel derby boya olarak set aldım direksiyon soför koltuğu kolçak falan boyadım tavsiye ederim ben beğendim kaliteli esnaflar gittim direk dükkanlarından aldım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyalar

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Atocan' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:

Boya nerden alıyorsunuz?

Bu adamlardan aldım nuri abi siteleri var komple setleri var araçlar için özel derby boya olarak set aldım direksiyon soför koltuğu kolçak falan boyadım tavsiye ederim ben beğendim kaliteli esnaflar gittim direk dükkanlarından aldım

Sağol dostum var mı internet adresi sipariş için ben İstanbul ya da Dubaideyim çünkü.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
nuriksari' Alıntı:
Atocan' Alıntı:

Sağol dostum var mı internet adresi sipariş için ben İstanbul ya da Dubaideyim çünkü.

www.ayakkabimalzemesi.com abi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Atocan' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:

Güzel görünüyor abicim sağol teşekkür ediyorum.

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Ben boyayi deri mont tamiri yapan bor dükkandan aldim. 100 ml civari. Sanirim sadece direksiyon icin ömūr boyu yeter :) @atocan siz baya kolçak falan deri işine girmişsiniz. :) boyanmadik.yer birakmamissiniz.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
razumuhin' Alıntı:
Ben boyayi deri mont tamiri yapan bor dükkandan aldim. 100 ml civari. Sanirim sadece direksiyon icin ömūr boyu yeter :) @atocan siz baya kolçak falan deri işine girmişsiniz. :) boyanmadik.yer birakmamissiniz.

Hocam koltuğun binerken aşınan kısmı baya kötü olmuştu renk falan kalmamıştı kolçakta renk atması vardı battı balık yan gider dedim gittim boya yaptırdım video izledim bol bol sonra vurdum boyayı direksiyon vites topuzu kolçak koltuk heryeri boyadım tertemiz oldu bide koruma attım mis gibi içime sindi satınca alan dua eder inş :d

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
nuriksari' Alıntı:
Atocan' Alıntı:

Abi gittim dükkanlarından aldım çok ilgililer eski esnaflarmış yardımcı oldular baya envai çeşit malzeme var işin görülür inş

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Atocan' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:

Abi gittim dükkanlarından aldım çok ilgililer eski esnaflarmış yardımcı oldular baya envai çeşit malzeme var işin görülür inş
Ben dükkana gidemem ama belli işe hakimler deri boyası alalım dursun iş görür. Tekrar eyvallah abicim.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bugün ürün incelemesi için yıkacıya gidince gelmişken aracın tozunu alayım dedim
Suyu tutmuşken birkaç boncuk fotoğrafı alalım;

Bir de forumda bir arkadaş chunky monkey nin kurulama performansını çok övmüştü Ben de bir deneyim dedim
Arkadaş hakikaten işi biliyormuş Tek geçişte su zerresi bile kalmadı desem yeridir
Birkaç da final fotoğrafı;

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@ccibb eline sağlık. Bunlar neyin boncukları acaba :)

Bu arada şu chunky'yi bende deneyeyim kurulamada. Merak ettim doğrusu.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
_CaN_' Alıntı:
@ccibb eline sağlık. Bunlar neyin boncukları acaba :)

Bu arada şu chunky'yi bende deneyeyim kurulamada. Merak ettim doğrusu.
10 gün önce srp üstüne otantik uygulamıştım Kendilerine ait

Chunky monkey konusu hakikaten efsane küçücük boyuyla yaptıklarına şaşırdım
Elimde süperclean uber ve ultra wooly de var ve boyutları da en az iki kat büyük ama chunky monkey ikisini de ezdi:)