Bir günlük iş değil tabi ama son işleri bugün sonunda bitirdik foto çekemedim öyle bi garip modum var motor çalışmaya başladımı aklımdan çıkıp gidiyor anca son halini akşamüstü şafağında çekebildim kusura bakmayın sonra gün ışığında güneşte çekerim erklerim umarım
Bundan yaklaşık iki ay önce klpro orbital ufs keçe menzerna 400 ile ilk giriş yapıldı. Tabi öncesinde koch fb demir tozu ve ardından kil ile girişildi artık kaç kere yıkandı hatırlamıyorum. Üstüne menzerna power lock ve cg pete53 atmıştım.
Neyse bir türlü istediğim yansımayı yakalıyamadım ya beceriksizliğim yada beyaz arabadan beklentim fazla. Baktım olmadı huysuzlandım birde üstüne koch chemie m2 atmaya karar verdim.
Hafta içi akşamları 1-2 panel panel kapılar kaput bagaj tavan çamurluklara ve arka tampona girildi ön tamponu es geçtim hem boyalı çiziği az yani hemde makineyle işlem yapması zevkten çok uğraşı isteyecekti ellemedim. Geçtiğim panelleri ipa ile temizleyip bitiş sonrası tekrar yıkadım.
Gerekli malzemeler toplandı havaların müsade etmesi beklendi gün aşırı ön hazırlıklarla hava durumu takibi ile pazara finish planlandı.
Cuma günü benziklikte kostik köpük hiç dokunmadan üstüne durulama. Bahçeye geçiş ve şampuan+prewash+vp apc ile çift kova yıkandı üstündeki koruma tamamen bi insin diye.
Yoldan geçenlerin bu havada naapıyo bu deli bakışları altında durulama kısmında yağmur başladı. Kendimi naapıyom ben yaa diye sorgulamadan iyi ya durulama kolay olacak kurulamaya gerek kalmayacak polyanavılıkla günü tamamladık. Koruma namına bşy bırakmadık.
Cumartesi yağmur olacağından plan yapılmayıp pazar güneşinde öğlenden işe konuldu.
Divortex şampuan+apc li foam lance ile ön köpük atıldı. O aşamada ön ızgara far çevresi cam kenarları kapı kolları marka model amblemleri yazıları vp apc fırça ile temizlendi.
Vp konsantre şampuan ile çift kova güzel bir şekilde yıkandı.
400-2500-m2 ai atılmış temizbir yüzey ile fantazi başladı.
M700 temizlik tineri ile büyüklüğüne göre 2-3 panel tekrar arıtılıp başladık.
Tavana menzerna powerlock attım dikkatimi çeken bşy oldu tavanda koruma yıpranması çabuk oluyor o yüzden oraya sealantı daha uygun gördüm aynısı ön tampon bel altı kıvrımlarının altına ve arka tamponun bir kısmına uyguladım. Powerlocku attığım bölgelerin üzerine elimde olan en çok kıyabildiğim soft99 king of gloss waxı geçtim.
Kaput kapılar j bölümleri bagaja ve arka tampon arka kısmına pinnacle signature series ll wax ı kullandım.
Ark tamponun bagaj önündeki 3 parmaklık bölğme ister istemez sürekli bşyler koyduğumdan oraya powerlock+koch p2.01 uyguladım
Ön ızgara arka tampon altı dikiz aynaları ve kapı kenarındaki siyah plastiklere koch pss geçtim.
Jantları vp billbery ve şampuanlı su ile temizledikten sonra koch pw ile destekledim bir ara orayada wax atarım. Arada koch p2.01 atıyorum keyfi can sıkıldıkça
Ve tabi bu arada koca arazide bilerek ve isteyerek çok güzel nişanlıyarak yaptıklarına artık eminim olduğum kuş bokunuda temizledik
İstediğim yansımayı yakaladımmı emin değilim elbette öğreneceğim daha çookh şey var ve asla bitmez ve bir şeyler güzgün yapamıyor olmuş olabilirim yada beyaz arabadan beklentim fazla en son koyu renkli bi araca değiştirip anlıyacaz

orası ayrı
Ve elbetteki tüm bilgi desteği malzeme tavsiyesi ve tedariği konusunda her zaman yardımcı olan sevgili @nuriksari ya sonsuz teşkkürler. İlk virüsü kapmadan sonraki atlanılan seviye kesinlikle onun sayesinde oldu teşekkürler şükranlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi